enteresan vuruşu atıyorum bekleEnteresan kısmını anlamadım. Gayet normal bir vuruş
aga bunlar bilmiyo işte. deadzone gbi bi yer orası karşıdaki adamın her türlü vurması gereken bi yerAynısını deagle ile yapmıştım .d
Buna biraz enteresan denebilir. Fakat eğer awp ye konsolu açıp cross koyucaksan; konsolun penceresini küçültüp yapmanı öneririm. Cross daha küçük olurgel girek beraber benden fazla vur asimovu verecem sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
enteresan vuruşu atıyorum bekle
Yani evet bunny yapıp çıktığın için peek avantajın oluyor. Birde adam senin öyle geleceğini tahmin etmiyoraga bunlar bilmiyo işte. deadzone gbi bi yer orası karşıdaki adamın her türlü vurması gereken bi yer
Harika vurmussunbeyler video bu yorumu size bırakıyorum :dddd
böyle epic vuruşlar görmek isteyen olursa oynamak için steamım
o cross küçülmüyo hep öylr dikdörtgenBuna biraz enteresan denebilir. Fakat eğer awp ye konsolu açıp scope koyucaksan; konsolun penceresini küçültüp yapmanı öneririm.
Küçülüyor.o cross küçülmüyo hep öylr dikdörtgen
sana benim yediğim vuruşu atsam bunu bir saniyede unutursun ben dust2 mid kapıda awp ile crossluyken top mid kısmına adam top midden shoulder peek ile zıplayıp 1 sn ye görüş ile bana ak ile hs attıbeyler video bu yorumu size bırakıyorum :dddd
böyle epic vuruşlar görmek isteyen olursa oynamak için steamım
yok aga olmuyo haniBuna biraz enteresan denebilir. Fakat eğer awp ye konsolu açıp cross koyucaksan; konsolun penceresini küçültüp yapmanı öneririm. Cross daha küçük olur
konson penceresini minnacık yap (yazıcı seçip ekrana sürükleyecek kadar). sonra bi harf yaz. onu seç ve mouse imleci ile basılı tutarak ekrana sürükle. sonra konsolu kapatyok aga olmuyo hani
bende öyle yaptım işte al bakkonson penceresini minnacık yap (yazıcı seçip ekrana sürükleyecek kadar). sonra bi harf yaz. onu seç ve mouse imleci ile basılı tutarak ekrana sürükle. sonra konsolu kapat
evde olsaydım ss atardım