csde yaptığım vuruş :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aim koymalara bak allahım kafayı yedi ilk 10 saniyede

Son düzenleme:
Aynısını deagle ile yapmıştım .d

gel girek beraber benden fazla vur asimovu verecem sana
Post automatically merged:

enteresan vuruşu atıyorum bekle

Buna biraz enteresan denebilir. Fakat eğer awp ye konsolu açıp cross koyucaksan; konsolun penceresini küçültüp yapmanı öneririm. Cross daha küçük olur :D

aga bunlar bilmiyo işte. deadzone gbi bi yer orası karşıdaki adamın her türlü vurması gereken bi yer
Yani evet bunny yapıp çıktığın için peek avantajın oluyor. Birde adam senin öyle geleceğini tahmin etmiyor

Buna biraz enteresan denebilir. Fakat eğer awp ye konsolu açıp scope koyucaksan; konsolun penceresini küçültüp yapmanı öneririm. :D
o cross küçülmüyo hep öylr dikdörtgen

beyler video bu yorumu size bırakıyorum :dddd
böyle epic vuruşlar görmek isteyen olursa oynamak için steamım

sana benim yediğim vuruşu atsam bunu bir saniyede unutursun ben dust2 mid kapıda awp ile crossluyken top mid kısmına adam top midden shoulder peek ile zıplayıp 1 sn ye görüş ile bana ak ile hs attı

Buna biraz enteresan denebilir. Fakat eğer awp ye konsolu açıp cross koyucaksan; konsolun penceresini küçültüp yapmanı öneririm. Cross daha küçük olur :D
yok aga olmuyo hani

yok aga olmuyo hani
konson penceresini minnacık yap (yazıcı seçip ekrana sürükleyecek kadar). sonra bi harf yaz. onu seç ve mouse imleci ile basılı tutarak ekrana sürükle. sonra konsolu kapat

evde olsaydım ss atardım

konson penceresini minnacık yap (yazıcı seçip ekrana sürükleyecek kadar). sonra bi harf yaz. onu seç ve mouse imleci ile basılı tutarak ekrana sürükle. sonra konsolu kapat

evde olsaydım ss atardım
bende öyle yaptım işte al bak

Ekler

• B59856D3-2C9C-4374-858A-36AB1E25486C.jpeg
    B59856D3-2C9C-4374-858A-36AB1E25486C.jpeg
    2 MB · Hit: 49
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152