Forumda bir başka konuda gördüm benzer sorunu yaşayan birisini. Yakın zamanda sıvı soğutucuyu değiştirmiştim fanlar ile pompanın bağlantısını dalgınlıkla...
Hocam selamlar. Bu durumu nasıl çözdünüz? Bende aynı sorunu 240mm sıvı soğutucusundan 360mm'a sıvı soğutucuya geçince yaşamaya başladım. Bilgisayar çok...
Yok hocam sistemi yeni topladım zaten 1 1.5 ay kadar oldu. Herhangi bir overlock ya da undervolt yapmadım. Sadece ramlar için expo açıktı biostan onuda...
10dk stres testi kuruyorum mesela sorun yok hata da vermiyor testi kapatırken kapanıyor. Oyun açarken oldu bir kez, hogwarts legacy 2 oyunda yaptı 2 kez...
Şimdi olay görüntüleyicisinden kontrol ettim 1 hafta öncede de yine aynı hatayı 5 6 kez vermiş ama hiç farketmemişim bugün 7 kez sürekli güç kesince occt vb...
Selamlar,
Yaşadığınız sorunun aynısı benimde başıma geldi ve bende hala çözüm bulamadım. Hiç bişey yokken bir anda oldu ve power bir anda güç kesip kasayı...
Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim. Beyaz renginden aldım. 7800x3d işlemci ile furmark cpu burner testinde max 78 - 79 dereceleri gördüm. Yorumlarda...
Bende koltuk arayışındaydım. Hawk fab v4 ile xdrive 15’li plus arasında kalmıştım. Bugün Xdrive’a karar verdim amazondan sipariş verdim %7 sepet indirimiyle...