cros sakız vs yok vurduklarımdaguzel vuruslar da sundan iyi degiller gibi
kanka benzer vuruslari crossusuzda yaptim o an varmis o denk gelmis oyle cokta bi etkisi yok zatencros sakız vs yok vurduklarımda
şundan iyi dediğin vuruşta cros varkanka benzer vuruslari crossusuzda yaptim o an varmis o denk gelmis oyle cokta bi etkisi yok zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
aglayanlari 1v1e davet ediyorum
sen awp oldugunu dusun bende keles oynuyorum. karsina muhtemelen boyle cikarim. o zaman aydinlanmis olursunşundan iyi dediğin vuruşta cros var
konu açtındaki vuruşutada tam olarak ne var aydınlatırmısın bizi
baska ptlamalik muzik bulamadimfazla epikmiş biraz daha azı yok mu müzik de çok uyumlu olmuş kendimi bağcılarda tespih sallar gibi hissettim.
kerimcan durmaz bile 3 müzik çıkardı kral nasıl müzik bulamadın fdjklagfhdksjgf neyse eline sağlık diyelimsen awp oldugunu dusun bende keles oynuyorum. karsina muhtemelen boyle cikarim. o zaman aydinlanmis olursun
baska ptlamalik muzik bulamadim
yok elemani vurduktan sonra etrafimda donuyodum ya ona uygun muzik lazimdi aklima da kiremithane cocugu azad geldi djowiiqkerimcan durmaz bile 3 müzik çıkardı kral nasıl müzik bulamadın fdjklagfhdksjgf neyse eline sağlık diyelim
korkma la gel djiaoqjsşundan iyi dediğin vuruşta cros var
konu açtındaki vuruşutada tam olarak ne var aydınlatırmısın bizi
aynen kardesim nova 1çok epic bişey göremedim açıkçası böyle bir vuruşta bile oyun içinde etrafında dönmenden ve crosshair placementa bakınca silver 3-nova1 arası bir rankta olduğunu tahmin ediyorum
tamam kanka en iyisi sensinyok elemani vurduktan sonra etrafimda donuyodum ya ona uygun muzik lazimdi aklima da kiremithane cocugu azad geldi djowiiq
korkma la gel djiaoqjs
aynen kardesim nova 1
oyleyim zaten. olm ben sana diyom ki gel girek beraber benden cok vur asimovu verecemtamam kanka en iyisi sensin