Konudaki 'kimseye karışamazsın, isteyen istediğini yapar, özgür bir ülkedeyiz' gibi bahsedilen durumu savunanlar. Kardeşiniz (kız, erkek) sokakta tek başına...
Birkaç hafta önce Cuma namazi çıkışı sessiz, gecekondulu bir ara sokaktan geçerken, 18 yaş altı iki genç gördüm. Kız merdivende saksafon yapıyordu, çocuk da...
Bu Övünmek mi Amerikaya Avrupaya benziyoruz diye?
Ne var bunda diyorsun da bu olaylar çok yaygın olursa artık herkesin ailesindeki bireyler parkta bir...
Milletimiz dikizliyon usta napcan sen mileletin zornosunu sen amerikada avrupada iliskiler nasil bak hayalini kurdugumuz ulkelere onlara benziyoruz işte ne...
Sosyal çürümeyi ifade eden bir paragraf daha. Bakireliğe önem veren kişilere köylü muammelesi yapılmaya başlamış, nesil değiştikçe kadınlarla beraber...
Olm bu konu buraya yazılır mı forumun %60-70 i patlak almaya razı sanki normal bişeymiş gibi bide bunun yargılayan insanları vatan haini ilan ediyor lar ben...
Bu yaşa kadar kazasız belasız geldik şükür parkta otoban olmuş kızı ayırt edebilecek tecrübeye sahip oluğumu düşünüyorum. Onlarda layığını buluyor zaten...
Ben de merak ediyorum. Telefon mu aliyoruz yatirim mi yapiyoruz anlamadim. Yenilenmis iphone 11 almak yerine gittim a56 aldim yani da hediye samsung galaxy...