Benim fikrim yüz yüze alırsan telefonu satıcıyla beraber bir tamirciye git telefonun işlem görüp görmediğini sor. Tamirciler telefonun açılıp açılmadığını anlayabiliyor çoğu zaman
Onların kilise yapmasında sıkıntı yok ki. Kendi dinlerini yaşamaya çalışıyorlar. Sen benim dinim de hata var diye iftira atıyorsun ben tabii ki karışırım sana. Bu ikisi arasındaki farkı anlamaman benim sorunum değil.
1775675617
"Kuşkusuz sen istediğini hidayete erdiremezsin. Ama Allah dilediğini...
Bana göre mi doğru? Evet bana göre ve milyarlarca müslümana göre doğru. Ayrıca isteyen istediği yerde yapsın kilisesini umrumda olmaz. Senin kiliseyi yıktırırdın demen seninle ilgili herşeyi açıklıyor 😅
Çünkü o doğru söylüyor sen yanlış. Madem Kuran hatalı bugün Avrupa'da Amerika'da müslüman olan insanlar Kuran'ı okuyarak müslüman olmuyorlar mı. Binlerce insan hatalı sen doğrusun
Eğer amacı gerçekten anlamak olsaydı başlığından bile anlardık Kuran'da burayı anlamadım yardım eder misiniz fln diye başlık yazardı ama bu direkt hata buldum diye yazıyor
1775674761
Ben asla bu öyle değildir ya diye savunma mekanizması yapmadım. Her şeyi tek tek neyse yazdım. Sahabeler bile...
Madem Kuran sadece Araplara geldi bugüne kadar neden milyarca insan müslüman oldu. Eğer ki Kuran sadece Araplara gelseydi onlar da bu bilip cihat etmezlerdi. İnsan dinin emir ve yasaklarına uyar sonuçta değil mi?