rafa gomez isimli üyenin son içerikleri

1. rafa gomez

Tarlada çalışılır mı?

O yüzden 2 ye kadar zaten 1778092312 O ücret ne toplandığına veya nerede topladığna göre değişir
  2. rafa gomez

Hangi saati seçmeliyim veya başka öneriniz nedir ?

Quantumun daha sade modelleri de var
  3. rafa gomez

YKS için koçluk önerisi

Baykuş veya grikoç'a bak
  4. rafa gomez

Yardım Xiaomi Pad 7 Pro alınır mı?

Panel kaliteli bir ıps bence tabletlere göre. Ayrıca illaki oled olması da gerekmiyor, düzgün bir ips olduktan sonra sıkıntı yok gibi. Telefon olsa oled olsun derdim ama haliyle 11 inç ekrana oled panel koymanın maaliyeti de fazla dolayısıyla o maaliyeti tüketiciye de yansıyor oled panelli...
  5. rafa gomez

Kilo Vermek İstiyorum Ne Yapmalıyım Lütfen Yardım Edin!

Kral eski konuları cortlatma
  6. rafa gomez

Animeden anlayanlardan anime önerisi istiyom birde site

12bin bölüm 🫪, hocam naptın 1777283803 Spor seviyorsan: Kuroko no basket, hajime no ippo Dövüş, savaş: Bleach(kılıçlı) , Naruto(büyülü ninja gibi bir şey) Bilim kurgu :stein gates Romantizm: kaoru hana wa rin to saku, kaguya-sama İntikam: Dororo Bonus: Death note
  7. rafa gomez

Tuz bağımlılığı sizde de var mı

Sofra tuzları iyotlu olduğu için tiroid bezinde sıkıntı olabilir, olmasa da ileride ortaya çıkabilir (graves mesela)
  8. rafa gomez

Tuz bağımlılığı sizde de var mı

Birkaç yıla böbreği ele alırsın, dikkat et
  9. rafa gomez

Erkek bakım ürünleri önerisi verin (tıraş, saç, cilt, parfüm, ağız bakımı vb.)

Traş için oneblade sinek kaydı kesiyor. Kepek sorununuz varsa dercos öneririm. Duş jeli : https://www.gratis.com/dus-jeli/le-petit-marseillais-dus-jeli-organik-mango-ve-carkifelek-meyvesi-400-ml-p-10616396 Bu baya iyi kokuyordu. Aynı markanın farklı ürünleri de güzel
  10. rafa gomez

Bütçe Sorunsuz Android Telefon Önerisi

40 Bin bütçeyle alıncak telefonlarun kralı 15T pro'dur. Honor 400 pro kötü değil ama dediğim gibi bu bütçeyle alınabilecek en iyisi 15T pro. Kamerasında bile profesyonel kamera lens şirketi olan Leica'nın lenslerini kullanıyor. Yazılım da her yeni sürümle gelişiyor daha akıcı hâle geliyor...
  11. rafa gomez

Xiaomi de reklam çıkmıyor redmidir o. Ayrıca hiçte 15t prodan iyi değil
  12. rafa gomez

15t pro çıkabilirseniz 1777152128 Şimdiye kadarki en kötü fe
  13. rafa gomez

75bin TL'ye alınabilecek telefon önerisi

Oneplus kraldır has telefoncular bilir
  14. rafa gomez

YKS KANAL TAVSİYESİ LAZIM

Temelse eyüp b ağır olabilir