• affetmezz
      affetmezz, Mithrain ile Fight /Pubg başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5 senedir yiğit aküde çalışıyorum bu sene de kpssye hazırlanıyorum seneye de askere gidecem boş zamanımda da pubg oynuyorum adam 34 yaşında oynuyor bana mı...
    • affetmezz
      24 pubgnin derdinde değilim. Egoist adamı hiç sevmem kişisel mesele tamamen
    • affetmezz
      Aynen öyle eskiden 10 lira bağış atınca duaya otururdu şimdi chate bişey yazınca bile sövüyor.
    • affetmezz
      Niye ban yiyeceksin ki bu herifte herşeye zırlıyor aga uyuz oldum. Pubg ghost olayına bu kadar takıyor mu ya?
    • affetmezz
      Egosundan dolayı öldü bildiğin ayrıca para verenle alakası yok arkadaşımda premium olmadan denk geliyo aynı maça. Banlanmazsam veya süreli ban falan atarsa...
    • affetmezz
      Siz adamın size sövmesini izlemeye devam edin kanka izleyicisine söven adamdan bi halt olmaz. Eğer bana perma atarsa mitoyu oyunu bıraktırana kadar...
    • affetmezz
      Egosuna yenik düşmeseydi. sanki dragunov kafaya tek atıyor da 1 canla hala peekliyorsun yapmasaydı 1778795511 7 8 gibi açtı 4. Saatte kapıştık. Map...
    • affetmezz
      ghostlama meselesini geçtimde mitoda iyi kolsuzluk yapmış
    • affetmezz
      tamam da pubg bunun her reportladığını banlıyor mu anlamadım her öldüğünde reportluyor ayrıca ghostlamış olsam bile avantajlı olan o önümde bitane ağaç var...
    • affetmezz
      Tamam da neden ban yicen 3. Parti bişey yoksa?
    • affetmezz
      Videoyu izle. Pubgde hile kullanılmaz kanka her hafta banlanan oyuncuları yazıyolar imkanı yok açmam
    • affetmezz
      affetmezz, Konu Dışı kategorisinde Mithrain ile Fight /Pubg başlıklı bir konu açtı.
      Beyler adil bir fight atmamıza rağmen reportlayacağını söylüyor itiraz edebilir miym sizce? Kendimi de gösteriyorum sürekli ağacın dibinde Q E de...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,231
Üyeler
200,624
Son üye
felah

Geri