Arama sonuçları: *

1. S H I V A & Emekli Global

Mouse sensör temizleme tavsiyesi

beyler sensör kirlenmiş sanırım. mouseu çok yavaş bir şekilde haraket ettirince hiç algılamıyor. bunu temizlemenin yolu var mıdır? illa içini mi açmam gerekiyor? https://www.trendyol.com/attack-shark/r1-superlight-18000-dpi-ultra-hafif-paw3311-kablosuz-oyuncu-faresi-grip-tape-hediyeli-p-815371844
  2. S H I V A & Emekli Global

1 haftalık CS2 Seçkin deneyimim. Oyun bitmiş

şu csgo cs2 hile oranına tamamen katılıyorum. Premier kesinlikle oynanmıyor 24-25k üstü hilesiz maç zor bulursunuz. Ben bıraktım oyunu 4-5 ay oldu. Tavsiyem oyunu bırakı yada çok seviyorsanız İniu gaming indirip CSGO oynayabilirsiniz. 5v5. Online oyun tavsiyem de steame yeni gelen ücretsiz...
  3. S H I V A & Emekli Global

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Yok arkasında ayarlamalı vida var çok sıkmayacak şekilde ayarlarsın
  4. S H I V A & Emekli Global

Knk temudan aldım ya biraz bekletir https://share.temu.com/mFl8bphrPsB
  5. S H I V A & Emekli Global

Keleş 3D
  6. S H I V A & Emekli Global

CS2 Zengin olma taktiğim çalışır mı çalışmaz mı ?

Galeri kasası artmaz abe içinden kukri knife çıkıyor sadece. Sen bıçak için kasa açmak istesen galeri mi açarsın kelebek karambit çıkan diğer kasaları mı açarsın. O yüzden çok değerlenmez parasını çıkarırsa öpsün başına koysun
  7. S H I V A & Emekli Global

Ea Play FC 26 hakkında

Ya beyler ben bu ea play olayını anlamadım. Yıllı planı 40 dolara alsam 1 sene boyunca FC 26 oynayabiliyor muyum
  8. S H I V A & Emekli Global

CS2 Zengin olma taktiğim çalışır mı çalışmaz mı ?

Niye la ben niye deniyom, bıraktım csyi zula kasıyom
  9. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Kanka ben steamden oynuyom ban yersem oynamam daha var mıdır öyle bi riski
  10. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Link var mı modmenu? Menyo çalışmaz büyük ihtimal denemedim ama
  11. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Cheatengine çalışmıyo artık
  12. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Kanka tamam da 1 saat uğraşıyom 8 9m kasıyom bitane motor alıyom örnek anasını satim vur baştan 1 saat daha motorla napacağımı unutuyom artık
  13. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Cayo perico uğraştırıyo kanka 15 dkda 1.2m anca alabiliyorum oyunda satın almak istediğim tonla şey var
  14. S H I V A & Emekli Global

Gta 5 para alınır mı?

Açıklama yazısı aşırı güven verdi nedense. Alınır mı sizce? Daha önce alan var mıdır? https://www.itemsatis.com/gta-online/legcy-ench-bansiz-300m-money-boost-4113812.html
  15. S H I V A & Emekli Global

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Sen böyle diyince atmaktan vazgeçtim.😄 Ama hakikatten türkcell süperonline 1000 mpbs 700 tl altyapısı olan herkese tavsiye ederim
  16. S H I V A & Emekli Global

Film önerisi aksiyon

Önerilere açığım hala
  17. S H I V A & Emekli Global

Film önerisi aksiyon

Peaky blenders izle 36 bölüm
  18. S H I V A & Emekli Global

Film önerisi aksiyon

Kriterlerime uymadı hocam world warz z brad pitt için belki izlerim 1755770274 Kamera ses kalitesi zamanına göre çok iyi bence. 2002de çıkan türk filmleriyle karşılatır
  19. S H I V A & Emekli Global

Film önerisi aksiyon

Ortalama filmdi. Hikayesi half life 2 gibi hissettirdi duygu yok direnişçiler combine gibi askerler falan. PB'deki alexi görünce şaşırdım😄 8 veriyorum öneri için teşekkürler Arkasına da american psyhco gider hiç izlememiştim
  20. S H I V A & Emekli Global

Film önerisi aksiyon

acayip iyi filmdi ya prodüksiyon mükemmeldi. paulu öldürmek yerine evine yollayıp savaşla ilgili bi kamu spotu bekledim sonunda ama olmadı. o havayı vermişti film
Geri