Krediyi uygulamadan onaylıyorsunuz yanlış bilmiyorsam, oradan kontrol edersiniz. Üstüne hayat sigortası ya da işlem ücreti gibi ücretler çıkarabilirler ama...
Üyesi olunmayan bankalardan kredi teklifi alınamadığı için çok standart faiz oranları görebildim. Kuveyt Türk'ün güzelliği var sanırım yalnızca şu anda ama...
Sepete ekleyince düşüyor. Düşmüyorsa altta takip kuponu var oradan alın. 67W genel olarak çok ısınıyor ama kaliteli marka almak gerekiyor, bu ürünün 1...
Ben de vermem, denediklerimden sonra hiç vermem, onun yerine 400'lüklerden 4 tane alıp masayı kaplarım ve yedek yaparım daha iyi. HyperX'i de sanırım...
Şans işi sanırım biraz da. Benim de içlerinde en çok beğendiğim Xrades olmuştu, uzun süre baya akıcı götürmüştü. O baskılı standart markalar tek tip olduğu...
Tamam mouse pad'lerde belirli bir noktadan sonra fiyat/performans dengesi kurulmakta zorluk yaşanıyor, kalitenin artıp artmadığı anlaşılmıyor ama firmaların...
El ile bilekte hiç terleme olmaması ve oda sıcaklığının sürekli makul seviyelerde kalması gerekiyor onun için. Benim kullandığım orijinal ürün 2. yazı...