Ram yeterli, memory leak olacağını sanmıyorum. Sorun soğutucu montajından kaynaklanmıyorsa, ısınma sorunu yoksa yalnızca psu ya da ekran kartı driver'ı ya...
Msi Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol edin. Tehlikeli değerlere (95+) çıkıyorsa işlemci kendini kapatıyor olabilir. Az ısınan bir...
Sadece İncehesap'ın fiyatını baz almak sizce de mantıksız değil mi? Bu ürün zaten ayın 9'unda 1500 TL'ye düşmüştü, bugün ise sadece 75 TL'lik bir indirim...
İncehesap'ın kendi sitesindeki 1650 lira baz alındığında %14 indirim gayet makul bir indirim. İndirimin değeri miktar üzerinden değil oran üzerinden...
Tüh, almaya niyetim vardı ama 29 Mayıs tarihinde şu anki fiyatından 25 lira daha ucuza satıldığı için satın alma motivasyonumu kaybettim. (!) Muhalif...
Maalesef bizim insanımız biraz üşengeç girip araştırmak yerine insanlara sallamayı çok sever . Bu kardeşlerimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Evet...
Birebir aynı durum hocam bendede tam olarak böyle gidiyor süreç
1784011244
Trendyol hepsiburada vs. hatalı fiyatlar satıcı kim olsa en geç 3 günde iptal...
Benim iade de hâlen gelmedi, müşteri hizmetleri güya 2 kere iptal etti ama ilkinde iptal ettiğini iddia ettiği tarihten sonraki 8-12 iş günü içerisinde...
Arkadaşlar ürün beyazı, beyaz modeli gaming gecesi indirimlerinde indirime girmedi. Normalde fiyatı 1650 bandında seyrediyor. Akakçe'de de son 1 yılın en...
Sığmaz bu kasaya, dün montaj yaptım, kalınlık kurtarmaz.
1783936524
Paylaşım için teşekkür, Amazon`daki bitmiş HB` deki son 2 ürün kalmıştı, tam da 2 Tane...
Hayır, neden sıkıntı olsun, cayma hakkı kapsamında 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. İlk önce radyatör ve fan montajını deneyin, sığıyorsa ona göre...
Model numarasına erişiminiz varsa bir kontrol edin yine de, belki de fotoğraflardaki perspektif yüzünden sığabilecek alan dar gibi gözüküyor olabilir. Bu...
En uçtakiler 140mm genişliğinde açılmış vida delikleri, uzunluk ya da genişlik olarak sığar sıkıntı olmaz ancak kalınlık olarak pek radyatör takılmasına...
Daha geniş 3 taksit kart alternatifleriyle İncehesap'ın kendi sitesindeki fırsattan daha iyi bir fırsat, kart kampanyalarıyla daha da uyguna gelir. F/p...