Juppiter isimli üyenin son içerikleri

1. Juppiter

🔥İndirim Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad ₺739-760

Renkli tasarımları severim ben ama bunlar ne bileyim, çok çocuksu duruyor. Hem de arka planları beyaz, kiri göstermeye çok müsait, bizimle değiller o yüzden. :)
  2. Juppiter

🔥İndirim Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad ₺739-760

Bu tasarımlar ne, böyle tasarım yaparsanız da indirime koymak zorunda kalırsınız tabii. Düzgün tasarım olsa alırdım bir tane.
  3. Juppiter

❌İndirim Bitti! Huawei Matepad 11.5” Tablet 🔥7.749₺

Stokta var gözüküyor.
  4. Juppiter

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Krediyi uygulamadan onaylıyorsunuz yanlış bilmiyorsam, oradan kontrol edersiniz. Üstüne hayat sigortası ya da işlem ücreti gibi ücretler çıkarabilirler ama cüzi olur o da, peşin fiyatına 9 taksit fırsatını kaçırmanıza engel bir miktar olmaz.
  5. Juppiter

❌İndirim Bitti! Lego Speed Champions Ferrari 499p - 889 TL / Toyota Supra 969 TL

Supra'yı Hepsipay bakiyesi, kart puanı falan derken 580 liraya düşürdü. Teşekkür ettim.
  6. Juppiter

Üyesi olunmayan bankalardan kredi teklifi alınamadığı için çok standart faiz oranları görebildim. Kuveyt Türk'ün güzelliği var sanırım yalnızca şu anda ama onda da üyelik yok.
  7. Juppiter

Nasıl alabildiniz, ödeme adımında nereden kontrol edebiliyoruz kredi faiz oranlarını?
  8. Juppiter

🔥İndirim 449 TL --- Spigen 47w Usb-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Pps

Sepete ekleyince düşüyor. Düşmüyorsa altta takip kuponu var oradan alın. 67W genel olarak çok ısınıyor ama kaliteli marka almak gerekiyor, bu ürünün 1 yıldızlı yorumlarında da ısındığından şikayet etmişler, dikkat etmek lazım.
  9. Juppiter

🔥İndirim Klassegear Zen Poron Gaming Mouse Pad Satori Modeli ₺1350

Ben de vermem, denediklerimden sonra hiç vermem, onun yerine 400'lüklerden 4 tane alıp masayı kaplarım ve yedek yaparım daha iyi. HyperX'i de sanırım fiyatlandırma hatasıyla ucuza almıştım, ona da o fiyatları vermezdim yoksa. :)
  10. Juppiter

Şans işi sanırım biraz da. Benim de içlerinde en çok beğendiğim Xrades olmuştu, uzun süre baya akıcı götürmüştü. O baskılı standart markalar tek tip olduğu için içlerinden fiyat olarak en uygun Xrades denk geldi, ondan önerdim onu da. Rampage denemedim ama 1500+ mouse pad'lerde biraz daha...
  11. Juppiter

Tamam mouse pad'lerde belirli bir noktadan sonra fiyat/performans dengesi kurulmakta zorluk yaşanıyor, kalitenin artıp artmadığı anlaşılmıyor ama firmaların bastırdığı mouse pad örneği de çok uç olmuş. Xrades, Porge, Klasse gibi ürünlerin 90x40 versiyonlarını 350-400 liraya bulabilirseniz o...
  12. Juppiter

El ile bilekte hiç terleme olmaması ve oda sıcaklığının sürekli makul seviyelerde kalması gerekiyor onun için. Benim kullandığım orijinal ürün 2. yazı çıkaramamıştı ter yüzünden, yüzeyi direkt kenarlardan kalkıp kıvrılmıştı.
  13. Juppiter

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

İlk 5 siparişe özel 1500 lira indirim dedi bende. Yeni hesaba 5x300 indirim yani. Faydalandım, teşekkürler.
  14. Juppiter

🔥İndirim Züber Yiyecek İçecekte 1.500'e 500 TL İndirim!!! (Yenilendi)

%10 veriyor, belki premium ile alakalıdır ama bana %10 verdi. Ürün fotoğrafının sol üstü ve sayfasının sağ tarafında da %10 gösteriyor.
  15. Juppiter

🔥İndirim Züber Yiyecek İçecekte 1.500'e 500 TL İndirim!!! (Yenilendi)

Ekteki gibi alınırsa 12'lideki %10 Hepsipara iadesiyle birlikte tanesi 39,6 liraya geliyor. Ben de çektim şimdi.
Geri