Tuşlar yağlanmaz da çizilir, hissiyat olarak da pbt'ye göre daha sert, cam gibi bir hissiyat verir. Tuşların bir arada durduğu dar kasalar için jelly daha hoş durur ancak bana kalırsa bu kasa için görünüş avantajı da yok.
Fiyatına göre sunduğu özellikler geri kaldı, kendini güncellemedi. Custom üretimler de çok daha düşük fiyatlara çok daha iyi özellikler vermeye başladı. 3-4 sene önce f/p olduğundan, rakibi çok olmadığından önerilmiş olabilir ancak şu anda önerilmemesinde garipsenecek bir şey yok. Zorlarsan...
Mx-6'da katı kıvamlı olduğu için spatula ile yaymamak gerekiyor, bunda da aynı durum geçerli. Çarpı şeklinde bıraktığınızda ortalama 0,25 gr kullanırsınız işlemci için tek kullanımda. Sitesindeki iddiasına göre 8 sene kurumadan tüpünde muhafaza edilebiliyormuş.
Idealo de'de 8 gramını 6,40 €'dan satan 2 yer var. Aslında fiyatları normal, hatta yurt dışına göre pahalı bile şu anda ama önceden kâr payını geniş tuttukları için bu fiyatlar ucuzmuş gibi geliyor.
"Stokları eritelim de elden çıksın, uğraşmayalım" düşüncesi için fazla ucuz gibi duruyor. Acaba sorunlu olan ürünleri mi gönderecekler, sitelerinde iade butonu (evet, yıl 2026) olmayışı da almaya el vardırmıyor ama ben de deniyorum bakalım. Satış sonrası destek ya da garanti beklentisi olmadan...