Arama sonuçları: *

1. J

🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Benimki de kargoya verilmiş, gönderilmesiyle alakalı kuşkusu olanları rahatlatır diye yazıyorum.
  2. J

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Stok bitiyor, stoğun siteden düşmesi biraz geç gerçekleşiyor, Ankara ya da yurt içi şehirse bulunduğunuz konumla ilgisi yok.
  3. J

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Tuşlar yağlanmaz da çizilir, hissiyat olarak da pbt'ye göre daha sert, cam gibi bir hissiyat verir. Tuşların bir arada durduğu dar kasalar için jelly daha hoş durur ancak bana kalırsa bu kasa için görünüş avantajı da yok.
  4. J

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/direksiyon-gamepad.57/ Bütçe belirterek konu açarsanız yardımcı olurlar.
  5. J

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

Fiyatına göre sunduğu özellikler geri kaldı, kendini güncellemedi. Custom üretimler de çok daha düşük fiyatlara çok daha iyi özellikler vermeye başladı. 3-4 sene önce f/p olduğundan, rakibi çok olmadığından önerilmiş olabilir ancak şu anda önerilmemesinde garipsenecek bir şey yok. Zorlarsan...
  6. J

Bende siparişin onaylandığına dair mail ve sms de var, çok ilginç. Karttan ödemeyi bir kontrol edin isterseniz.
  7. J

Profile girdiğinizde siparişlerim kısmında gözükmüyor mu? Bende gözüküyor.
  8. J

🔥İndirim Arctic Mx7 8gr Kargo Dahil 530 TL Jumbum...

Mx-6'da katı kıvamlı olduğu için spatula ile yaymamak gerekiyor, bunda da aynı durum geçerli. Çarpı şeklinde bıraktığınızda ortalama 0,25 gr kullanırsınız işlemci için tek kullanımda. Sitesindeki iddiasına göre 8 sene kurumadan tüpünde muhafaza edilebiliyormuş.
  9. J

🔥İndirim Arctic Mx7 8gr Kargo Dahil 530 TL Jumbum...

Idealo de'de 8 gramını 6,40 €'dan satan 2 yer var. Aslında fiyatları normal, hatta yurt dışına göre pahalı bile şu anda ama önceden kâr payını geniş tuttukları için bu fiyatlar ucuzmuş gibi geliyor.
  10. J

🔥İndirim Arctıc Mx-7 (4 G) - 405₺

Gönderici Amazon olduğu için ürünün üzerindeki koddan kontrol edip orijinal olmadığını görürsen rahatlıkla iade edebilirsin, alınır o yüzden.
  11. J

"Stokları eritelim de elden çıksın, uğraşmayalım" düşüncesi için fazla ucuz gibi duruyor. Acaba sorunlu olan ürünleri mi gönderecekler, sitelerinde iade butonu (evet, yıl 2026) olmayışı da almaya el vardırmıyor ama ben de deniyorum bakalım. Satış sonrası destek ya da garanti beklentisi olmadan...
  12. J

❌İndirim Bitti! Pazarlama Plusa Özel 1000 Tllik İndirim Kuponu 500 TL

Plus olmasına rağmen sepette 1000 lira bende, düşmüyor, var mı alabilen?
  13. J

❌İndirim Bitti! Arctic Mx-7 Üstün Performanslı Termal Macun - 8gr 569 Tl

Teknobiyotik uyanıklık yapıp 749 liraya çekti ürünü, indirim koduyla 629 TL. Sepetteydi, alacaktım ama sırf şu hareketlerinden dolayı Amazon'dan alternatif satıcıdan alacağım.
  14. J

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 (2026 Model) Monitör Kolu 849tl

Şu ürün de son dönemde indirimlere doymadı var ya, ne stok varmış ellerinde :)
  15. J

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Hydronaut 1gr Termal Macun 159₺

Konudaki ürün Hydronaut, Kryonaut değil. Mx-7 ile aralarındaki derece farkı yük altında 1,1 derece (73,6 - 72,5). Uzun ömürlülük açısından da Hydronaut'un 6 ay sonrasında kurumaya başlayıp performans kaybı yaşattığına dair veriler de var. 1 derece daha sıcak olsun ama çok daha uzun ömürlü olsun...
  16. J

Hangi konuda kıyaslamamalıyım?
  17. J

Benzer iletim performansına sahip Arctic Mx-7'nin 4 gramı 360 lira Amazon'da, satıcı da Teknobiyotik, kuruma süresi de buna göre çok daha uzun(Marka iddiasına göre mx-7 8 seneye kadar dayanıyor, bunda 1-2 sene). Bu koşullarda 4 gram mx-7 çok daha mantıklı, görmeyen ama almayı düşünen varsa...
  18. J

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu 🔥850₺

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01AI2YGK4/ Tekrar bir indirime girmiş. NAYS ile peşin alımda 900 lira, kredi kartına 6 taksit alımda 1100 liraya geliyor.
Geri