Arama sonuçları: *

1. J

❌İndirim Bitti! Preo Mmu144 S Contento Pembe Telefon Askısı 1 TL

"... no'lu siparişinizdeki ... no'lu ürün sistemsel sorun nedeniyle iptal edilmiştir. Ücret iadesi, en kısa sürede gerçekleştirilecektir."
  2. J

❌İndirim Bitti! Preo Mmu144 S Contento Pembe Telefon Askısı 1 TL

Satışa kapattılar, link'e tıklayınca ürüne gitmiyor.
  3. J

🔥İndirim 70,38 TL---Richnut Ballı Fıstık Ezmesi 300 Gr (Katkısız, Şekersiz, Doğal)

Trendyol Plus'a özel 63,34 TL'ye düşmüş. Ekleme: Yorumlarda son satın alımlarda içine ayçiçek yağı da eklediklerini söylüyorlar. Neden böyle bir karar almışlar ilginç doğrusu. Tadına da kötü etki eder bence, fıstık yeterince yağlı zaten.
  4. J

❌İndirim Bitti! Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 1.299TL

Fan bağlantılarını molex değil de 4 pin yaptınız değil mi? Anakart üzerindeki cpu fan'a mı bağladınız? Gigabyte Control Center indirin, oradan işlemci sıcaklığını ve fanların rpm değerlerini kontrol edin bir, çok ses geliyor dediğiniz zaman kaç rpm'de çalışıyor?
  5. J

🔥İndirim Fossil Fch2885 Erkek Kol Saati 3.000 TL

Almıştım ama iptal ediyorum o zaman, metal kadran nasıl kaşındırabilir ki?
  6. J

Kinoxia 1 Tb SSD 6699 TL

Hdd'ye Windows kurarım yine de bunlardan ürün almam.
  7. J

🔥İndirim Fossil Fch2885 Erkek Kol Saati 3.000 TL

Saat gurmeleri, alınır mı?
  8. J

❌İndirim Bitti! Enermax Liqmaxflo ARGB 420mm Sıvı Soğutma 3000 Lira

Radyatörden aşağı doğru eğim yapması gerekiyor borunun baloncuk yapmaması için ama ön paneli 420mm olan kasa var mı ki? Edit: varmış :o Ekleme: Reddit'te de ön panel için en iyi senaryo aşağıdan yukarıya demişler, yanlış olmasın: Gösterdiği kaynaklar da güvenilir bence, üretici tavsiyeleri...
  9. J

3349 gösteriyordu ilk açınca, sonra 3179 oldu, şimdi baktım 3086 diyor, garip :D
  10. J

420mm ne, motor mu soğutacağız?
  11. J

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Ürünler kalsın diyip ücret iadesi yapabilirler.
  12. J

❌İndirim Bitti! Züber Nutzilla, Antep Fıstığı Kreması, Fıstık Ezmesi - 2 Al 1 Öde

Sanırım bir hata ile Züber'in çoğu ürününde geçerli oldu, 10 dakika önce 2 al 1 öde yazmamasına rağmen fiyatı düşen ürünler şu anda düşmüyor. Hoş, stok da kalmadı ürünlerde, saldırdılar. :D
  13. J

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR92XQFG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Cips ürünlerinde de aynı indirim var, bunda tanesi 23 liraya geliyor, tadı da çok iyi.
  14. J

Çok iyi fiyat, bir 6 tane de bundan aldık bakalım. :D
  15. J

3 ayrı siparişte ikişer tane aldım, Amazon iptal etmez umarım. Teşekkürler.
  16. J

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Yakın zamanda 9400 liraya 2 TB, hız değerleri neredeyse 2 katı ve 1200 TBW ssd aldım, fırsat mı bu şimdi?
  17. J

❌İndirim Bitti! Intel Sparkle Arc B570 Ekran Kartı 8.999tl

Bedava bence, önümüzdeki günlerde ekran kartı fiyatlarının artması bekleniyorken ve rakiplerinin fiyatları 1,5-2 katıyken oldukça f/p. Düzeltme: 10 bin civarına sıklıkla satıldığı için B580 sandım ama B570'miş.
  18. J

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

Kasayı neden değiştireceksiniz ki? Bu soğutucu için yeterli, kendi içerisinde hava akışı iyi olan bir kasa. Akvaryum tipi beklentisi mi var?
  19. J

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

Bütçe sadece ikisinden birine yetiyorsa mevcut soğutucu ve kasa bilgisi gerekiyor bu soru için.
  20. J

❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 SSD 1000g M.2 2280 -Snv2s/1000g 2556 TL

Daha da kötüsü var, hâlen iptal olmadı, ücret iadesini de yapamadı Amazon.
Geri