Bir süredir GTA 5 gibi olmayacağı söyleniyor. Zaten teknoloji de ilerledi artık o kadar uzun süreceğini hiç sanmıyorum çünkü PC pazarının ekmeğini acayip...
Selamlar, onlyfansta yaş doğrulamayı vs hallettim ama kart eklemeye çalışırken hata veriyor tribe giriyor sürekli, bu bankamla veya vpn acık olduğuyla...
Kanka helal olsun valla. Herşeyi yapmışssın. Ben ilkel bir yöntem buldum. Switchi söküyordum sonra swıtchın altındaki bakır mı artık herneyse lıg lıg lıg...
Merak edenler varsa klavyeden aldım bir tane. Almadan önce problemin kötü kalitede üretilmiş pcb ve dandik hotswap soketleri olduğunu düşünmüştüm. Bu yüzden...
Hahaha hocam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ikilemde kaldım ama her şey yavaş yavaş acele etme emin ol sen çok hızlı bile gidiyon 4080 5070 leri konuşuyoruz...
Eyvallah, teşekkür ederim iyi dileklerin için. Son kısmı biraz makara olsun diye yazdım. Yavaş yavaş benden de geçmeye başladı oyun işleri. Pc ye o kadar...
Bütçe sıkıntısı yoksa bence şu an piyasadaki en mantıklı kart. 2k ultra ayarlarda üzeceği oyun yok. İkinci elde 35-36k civarına rahat bulunuyor. Görece...