Transcontinental isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri 2X32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ HEMEN ALMAYI PLANLIYORUM

Valla bu zamanda pc gerçekten toplanmaz.
  2. T

🔥İndirim BaseUs Şarj Kablolarında 50TL Kupon Fırsatı

Masa altına monte edip kablosuz bir setup yapmak için iyi olabilirdi ama iki taraftan eşit çıkması bütün espriyi bozuyor.
  3. T

Far cry 3 iğrenç son

Primal ı kesin oyna. Onun dışında hikayeli oyun meraklısı biri olarak ben 5 i seviyorum.
  4. T

Far cry 3 iğrenç son

Far cry serisi seven biri olarak 3'ten sonra primal bence baya güzel. Sonrasında 5 hoşuma gitmişti hikaye ve harita tasarımı açısından. New dawn 5 in aynısı nerdeyse. Dlc olarak çıkması gereken şeyi oyun diye sattılar ama 5 in hikayesini tamamlıyor. Sırf o motivasyon ile oynanır yoksa salla. 4 ü...
  5. T

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Teşekkürler babama aldık.
  6. T

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Batarya performansı şok kötü mü, 1 günü çıkarır mı?
  7. T

🔥İndirim Ally 120w Şarjlı Hava Kompresörü 673₺

Yok işini görmez. Bu tarz pompalar fan gibi devamlı hızlı bir hava vermez.
  8. T

6700xt den 3080e gecılır mı??

15-16 civarına çok rahat 3080ti bulunuyor. 4070 den bariz bir şekilde daha güçlü. Ha ama güncel olsun, daha az güç tüketin, dlss 3 zart zurt dersen 4070 de kötü tercih değil.
  9. T

Silikonsuz Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Eyvallah teşekkür ederim
  10. T

Mini itx bir sistem toplamak istiyorum ryzen 5 9600x 5060

Valla benim de hayalim de mini itx toplamaya kalkınca normal sistemin 2 katı maliyeti oluyor. O paraya çok daha iyi sistem toplarım diyorum. Aradaki farkı umursamayacak kadar zengin değilim heralde :D
  11. T

Daha fiyatını hak edecek bir ürün var mı diye bakıyorum, çinden felan da olur.
  12. T

Arkadaşlar selamlar, silikonsuz ve kablolu kulak içi kulaklık alıyorum. Maksimum 1000tl ye kadar bütçe var daha altı olursa da daha iyi olur.
  13. T

Bilgisayar Mühendisliği için laptop

Oyun oynamayacaksan oyuncu laptobu alma boşuna sırtında 2.5kg ordan oraya taşıyacaksın. Zaten ünide çok performans gerektiren bir şey yapmayacaksın. Bataryası uzun gidecek ince ve hafif modellere yönelme en mantıklısı olur.
  14. T

RDR2 çok abartılıyor

Doğrudur benim gördüğüm arkadaş çevrem öyleydi.
Geri