Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

ben zaten aynılar demedim ki ? dediğim şu 4070li bir laptop her türlü iş görüyor ;)
  2. C

e ticaret satışlarına %1-2 mi ne stopaj gelecek 1-2 ay önce açıkladı hükümet
  3. C

kendiniz cevaplamışsınız zaten sorununuzu masaüstü zaten genel olarak hammallık 4070li laptoplar her türlü işi görüyor uzanarak takılması da cabası
  4. C

Yardım TELEFON ÖNERİLERİ BEKLİYORUM!!

o bütçeye ikinciel sıfır pilli x bulabilirsiniz diye düşünüyorum
  5. C

Yardım Hangi Telefonun İşlemcisi Daha İyi

Samsungun daha kötü bile olsa tecno ile rakip değil iki marka, maalesef yerli markamızda olsa tecno çok başarılı telefonlar yapmıyor, tecno reeder tarzı yerli markalar bütçe yetiyorsa alınmamalı şuan telefonun genel olarak amacı nene dede meşgul etmek.
  6. C

Ekran Kartı Takılı Değilken İşlemcim Çok Isınıyor

normal bir durum chromeda 70-80leri görseydiniz o zaman soğutucu yetersiz yada yanlış montaj derdik
  7. C

Arctis nova 7 wireless telefon ve tabletten ayar nasıl yapılır

peki uygulamada kulaklığınızı görebildiniz mi ?
  8. C

537.000tl bu arac degermi

kullanacağın süreye göre değişir eğer 5-10 yıl kullanırım güzelde km yaparım diyorsan 1-2 sene sonra motor masrafların başlar genel olarak araç pazarında 110-130 bin km sınır değer gibi görülüyor ondan sonra arac sahipleri araçlarını motor masrafı çıkarır korkusuyla satıyor bütçe varsa eğer daha...
  9. C

Arctis nova 7 wireless telefon ve tabletten ayar nasıl yapılır

https://steelseries.com/arctis-companion-app
  10. C

Hyperx Cloud 3 ses kalitesi düşük kullananlar konuya bakarsa sevinirim

Hyrperyxin tek espirisi en iyi ses kasabileceğin kulaklıklardan onun haricinde bir artısı yok ne yapsan da aradığın mutluluğu sana vermeyecek kulaklığın karakteri o :) sürücüler ona göre ayarlanmış.
  11. C

Cs/Valo Vb. FPS Oyunları için Monitor Önerisi

fhd 1ms yada altı tepkime süresine sahip bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en yüksek hzli modeli alın, tn paneller en düşük tepkime sürelerine sahip e sporcular genelde tnyi oyüzden tercih ediyor ıps paneller görüntü kalitesi açısından tercih ediliyor ve tepkime süresi olarak tn>va>ıps va ise...
  12. C

Yardım İade Yapabilirmiyim Yardım

yapabiliyorsanız yapın illa bir açıklama yaptırmak istiyorsa 14 günlük cayma hakkımı kullanıyorum yazmanız yeterli
  13. C

Beyaz Kasa Alınır Mı?

Zevk meselesi, size kalmış, kasaya tasma bağlayıp cadde de gezdirmeyeceksiniz ya ? şahsen kişisel tercihim beyaz kasaya beyaz donanım siyah kasaya siyah donanım.
  14. C

Yardım ARKADAKİ 1 fan çalışmıyor ÇOK SORUN OLUR MU?

Sallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştir :)
  15. C

Şuan eşşeğin kulağına su kaçırdınız :) açıklama yapmanıza gerek yok demiştim zaten fakat muhtemelen firma iadeyi uzatacak cihazı önce garantiye gönderip inceletecek sonra iade kabule ederse edecek kusurlu ürün diye belirttiğiniz için fakat bu 14 günlük koşulsuz iade hakkınıza bir engel teşkil...
  16. C

Yardım ARKADAKİ 1 fan çalışmıyor ÇOK SORUN OLUR MU?

Çok bir sorun olmaz kasan zaten mesh arkadaki egzoz çalışsa da en fazla 3-5 derece yararı olur oda belki kasan komple kapalı olsa o zaman sıkıntı yaratırdı
  17. C

Şuan yürürlülükte geçerli olan tüketici hakları kanuna göre aldığınız ürün elinİze geçtiği gün itibari ile 14 iş günü boyunca koşulsuz ŞARTSIZ iade hakkınız var fakat bu durum e ticaret alışverişlerinde geçerli elden alınan ürüne geçerli değil firmalar kendi kafalarına göre kural koyuyor fakat...
  18. C

Yardım Telefonu vereceğim Kişi dolandırıcı mı ?

Sazan sarmalı google yaz ne olduğunu anlarsın bu durum başına gelirse dolandırıcılıktan sen suçlu olursun seni arayıpta telefonu almak isteyen değil.
  19. C

Çözüldü✓ Satmak İstediğim Bilgisayara Ne Kadar Fiyat Biçmeliyim?

anlayarak okusan zaten tartışmana gerek kalmayacak neyse sen haklı ve yardım etmeyi seven bir arkadaşımızsın anladığım kadarıyla arkadaşın sistemini 15kya satmasına yardımcı olman dileğiyle iyi forumlar.
Top Bottom