Neler Yeni

Yardım ARKADAKİ 1 fan çalışmıyor ÇOK SORUN OLUR MU?

siyabent

80+ Silver
En arkadaki egzoz fan çalışmıyor kapak açık kullansam olur mu almak şart mı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 58

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
can
Çok bir sorun olmaz kasan zaten mesh arkadaki egzoz çalışsa da en fazla 3-5 derece yararı olur oda belki kasan komple kapalı olsa o zaman sıkıntı yaratırdı

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bir sorun olmaz kasan zaten mesh arkadaki egzoz çalışsa da en fazla 3-5 derece yararı olur oda belki kasan komple kapalı olsa o zaman sıkıntı yaratırdı
eyvallah kanka 5 6 saattir pcile uğraşıyorum yeni am 5 topladım ekrana görüntü gelmiyordu onu hallettim şimdi fan çalışmıyor :D galiba çok çekiştirdim fanı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıstemını calıstırdımayı becerdınmı
kanka oldu ya sonunda

ekran kartını kasaya sabitledim o şekilde oldu ekran kartı sallandığı için görüntü gelmiyormuş

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
can
eyvallah kanka 5 6 saattir pcile uğraşıyorum yeni am 5 topladım ekrana görüntü gelmiyordu onu hallettim şimdi fan çalışmıyor :D galiba çok çekiştirdim fanı

kanka oldu ya sonunda

ekran kartını kasaya sabitledim o şekilde oldu ekran kartı sallandığı için görüntü gelmiyormuş
Sallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştir :)

siyabent

80+ Silver
Sallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştir :)
bugün sabaha kadar oynama hevesim vardı saate bi bkatım tam 7 saattir bunla uğraşıyorum oda darmadağın hiç oynayacak halim kalmadı

sıstemını calıstırdımayı becerdınmı
13dklık octt testi yaptım 93derece oldu max iyi mi? yoksa alayım mı boştaykende 50 60 arası

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Silver
çalışması lazım hava akışını bozar verimli olmaz.
13dklık octt testi yaptım 93derece oldu max iyi mi? yoksa alayım mı boştaykende 50 60 arası
boştaki sıcaklık 40 larda olmalı. 93 de octt de fazla en fazla 80 olmalı.
kule tipi soğutucuyu 180derece daha çevirip takman lazım yanlış olmuş. kasa önünden gelen havayı alıp eksoza vermezi gerekirken, ekzos dan hava çekmeye çalışıp kasa içine veriyor (n)

siyabent

80+ Silver
çalışması lazım hava akışını bozar verimli olmaz.

boştaki sıcaklık 40 larda olmalı. 93 de octt de fazla en fazla 80 olmalı.

kule tipi soğutucuyu 180derece daha çevirip takman lazım yanlış olmuş. kasa önünden gelen havayı alıp eksoza vermezi gerekirken, ekzos dan hava çekmeye çalışıp kasa içine veriyor (n)
Hangisini çevircem iki fan var + fan bozuldu yani napayım hocam

TahinPekmez

80+ Silver

siyabent

80+ Silver
fanı değil, kule tipini komple işlemci üzerinden alıp yönünü değiştir. yani kaldır çevir tak yeniden.

acemilik , bozulduysa onu çıkar.
Ramlere çarpıyo öyle

fanı değil, kule tipini komple işlemci üzerinden alıp yönünü değiştir. yani kaldır çevir tak yeniden.

Kule tipinin takılı olduğu portu söktüm onu taktım yine çalışmadı kesin bozulmuş gibi

Hocam soğutucuyu sökmek için iki fanıda çıkarmam lazım direk arkadaki fanı çıkarıp öne koysam olmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Talha Keyhidar
Ramlere çarpıyo öyle

Kule tipinin takılı olduğu portu söktüm onu taktım yine çalışmadı kesin bozulmuş gibi
Ben de aynı işlemci soğutucuyu kullanıyorum. Fanı alıp tırnaklarını biraz yukarıdan tak. Ben o şekilde yaptım. Ön taraftaki fanı az bir şey yukarı taksan herhangi bir problem olmaz.

Top Bottom