eyvallah kanka 5 6 saattir pcile uğraşıyorum yeni am 5 topladım ekrana görüntü gelmiyordu onu hallettim şimdi fan çalışmıyorÇok bir sorun olmaz kasan zaten mesh arkadaki egzoz çalışsa da en fazla 3-5 derece yararı olur oda belki kasan komple kapalı olsa o zaman sıkıntı yaratırdı
kanka oldu ya sonundasıstemını calıstırdımayı becerdınmı
Sallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştireyvallah kanka 5 6 saattir pcile uğraşıyorum yeni am 5 topladım ekrana görüntü gelmiyordu onu hallettim şimdi fan çalışmıyorgaliba çok çekiştirdim fanı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka oldu ya sonunda
ekran kartını kasaya sabitledim o şekilde oldu ekran kartı sallandığı için görüntü gelmiyormuş
bugün sabaha kadar oynama hevesim vardı saate bi bkatım tam 7 saattir bunla uğraşıyorum oda darmadağın hiç oynayacak halim kalmadıSallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştir![]()
Sallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştir![]()
13dklık octt testi yaptım 93derece oldu max iyi mi? yoksa alayım mı boştaykende 50 60 arasısıstemını calıstırdımayı becerdınmı
çalışması lazım hava akışını bozar verimli olmaz.En arkadaki egzoz fan çalışmıyor kapak açık kullansam olur mu almak şart mı
boştaki sıcaklık 40 larda olmalı. 93 de octt de fazla en fazla 80 olmalı.13dklık octt testi yaptım 93derece oldu max iyi mi? yoksa alayım mı boştaykende 50 60 arası
kule tipi soğutucuyu 180derece daha çevirip takman lazım yanlış olmuş. kasa önünden gelen havayı alıp eksoza vermezi gerekirken, ekzos dan hava çekmeye çalışıp kasa içine veriyorEn arkadaki egzoz fan çalışmıyor kapak açık kullansam olur mu almak şart mı
Hangisini çevircem iki fan var + fan bozuldu yani napayım hocamçalışması lazım hava akışını bozar verimli olmaz.
boştaki sıcaklık 40 larda olmalı. 93 de octt de fazla en fazla 80 olmalı.
kule tipi soğutucuyu 180derece daha çevirip takman lazım yanlış olmuş. kasa önünden gelen havayı alıp eksoza vermezi gerekirken, ekzos dan hava çekmeye çalışıp kasa içine veriyor![]()
fanı değil, kule tipini komple işlemci üzerinden alıp yönünü değiştir. yani kaldır çevir tak yeniden.Hangisini çevircem iki fan var + fan bozuldu yani napayım hocam
acemilik , bozulduysa onu çıkar.fan bozuldu
İşlemci soğutucunun dışta kalan fanı kasanın ön tarafına bakmalı. O şekilde hava sirkülasyonu daha iyi olur.Hangisini çevircem iki fan var + fan bozuldu yani napayım hocam
Ramlere çarpıyo öylefanı değil, kule tipini komple işlemci üzerinden alıp yönünü değiştir. yani kaldır çevir tak yeniden.
acemilik , bozulduysa onu çıkar.
Kule tipinin takılı olduğu portu söktüm onu taktım yine çalışmadı kesin bozulmuş gibifanı değil, kule tipini komple işlemci üzerinden alıp yönünü değiştir. yani kaldır çevir tak yeniden.
Hocam soğutucuyu sökmek için iki fanıda çıkarmam lazım direk arkadaki fanı çıkarıp öne koysam olmaz mı?fanı değil, kule tipini komple işlemci üzerinden alıp yönünü değiştir. yani kaldır çevir tak yeniden.
Ben de aynı işlemci soğutucuyu kullanıyorum. Fanı alıp tırnaklarını biraz yukarıdan tak. Ben o şekilde yaptım. Ön taraftaki fanı az bir şey yukarı taksan herhangi bir problem olmaz.Ramlere çarpıyo öyle
Kule tipinin takılı olduğu portu söktüm onu taktım yine çalışmadı kesin bozulmuş gibi