1 dk kamera bazen %1 pil yiyor hocam kamera kullandığın günler pil hesabı yapma normal öyle gitmesi :ROFLMAO:
sınırlarını zorlamışsınız ağır oyundan daha...
dün %100 parlaklık ve sürekli kamera çekimi açıktı (2,5-3 saat civarı belki 3 saatten fazla olabilir) 200MP ve portre çekimler yaptım. ormanlık biryerdi...
Formatlık bir durum olay yok hocam, bu konuda çok yardımcı olacak bir şey de değil açıkçası.
Bak arkadaş bir referans vermiş, ona dikkat et.
Ayrıca hocam...
Bu biraz daha iyi ama hâlâ yeni bir amiral gemisi için yeterince iyi mi bilmiyorum, bunu başka S26U kullanıcıları değerlendirirse daha iyi olur, benim...
pil sağlığı %100 şuan, iyi gibi gece zaten %85 gibi şarjla birakmıştım şuan 52 şarj var ve %33 kullanmışım(12 den sonraki 85i tamamlıyor yani) 4 saat ekran...
dışarda rahat müzik dinlemek için, telefonum iphone olsaydı airpods pro 3 düşünmeden alıcaktım ama s26 ultra kullanıyorum ne yapsam bilmiyorum. samsungun...
arkadaşlar merhaba telefonum s26 ultra airpods pro 3 alsam mı diye düşünüyorum ama androidde stabil çalışıyor mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa...
arkadaşlar merhaba telefonum s26 ultra airpods pro 3 alsam mı diye düşünüyorum ama androidde stabil çalışıyor mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa...