mehmet445 isimli üyenin son içerikleri

1. M

AMD driver siliniyor

arkadaşlar ikinizinkinide yaptım şuanlık sorun yok teşekkürler bios yeni güncellemiştim igpu kapatmayı unutmuştum sağolun teşekkür ederim.
  2. M

AMD driver siliniyor

arkadaşlar öncelikle merhaba grafik kartı sürücüsünü ddu/amd cleanup ile siliyorum tekrar yüklüyorum ve tekrar fotoğraftaki hatayı veriyor sebebi nedir?
  3. M

Ram mhz düşük gözüküyor

böyle gözüküyor.
  4. M

Ram mhz düşük gözüküyor

ramlerimi biostan 6400 yapsamda windows sistem bilgisinde 5600 mhz diye gözüküyor sebebini bilen varmı? ama görev yöneticisinde 6400 gözüküyor.
  5. M

Cinebench testim nasıl ?

cinebench testimi ve sıcaklık değerini aşşağıya bırakıyorum, yorumlarsanız sevinirim.
  6. M

Chipset driverda hangi tikleri indireyim?

arkadaşlar chipset driverda bilmediğim tikler var hepsini indirmem mi gerekiyor?
  7. M

Zen timings değerlerim iyi mi?

zentimings değerlerim aşşağıda.
  8. M

Valorant yeni güncelleme sorunu

valorant yeni güncellemeden sonra cpu kullanımı tavan. ne yapabilirim?
  9. M

Hyperx cloud 3 alınır mı?

Hyperx cloud 3 aldım memnunum eq ayarsızda gayet hoş ama eq ayarını uygulamasından normal optimizer yaptım dahada kaliteli oldu. Almanızı tavsiye ederim iyi forumlar.
  10. M

2000-3000 tl arası kulaklık önerir misiniz?

arkadaşlar valo,lol,cs oynuyorum ve müzik dinliyorum ama hani öyle bass falan çok önemli değil chill şarkılar dinliyorum. bu bütçede güzel bir şey önerirseniz sevinirim.
  11. M

https://m.n11.com/urun/blackshark-v2-x-rz04-03240600-r3m1-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-82093745?magaza=leophoenix&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu çok ucuz değil mi?
  12. M

eq ayarı yapmazsak kötümü ?
  13. M

arkadaşlar hala hyperx cloud 3 alınır mı? veya hyperx cloud 2 mi alayım? veya öneriniz varsa yazabilirsiniz...
  14. M

Çözüldü✓ Googlede pixel oluyor.

Amd driver bir önceki sürüme alınca düzeldi. İyi forumlar. 1747431783
  15. M

Çözüldü✓ Googlede pixel oluyor.

öyle düzeldi ama bu sefer bazı şeylerde google kasıyor.
Geri