dün %100 parlaklık ve sürekli kamera çekimi açıktı (2,5-3 saat civarı belki 3 saatten fazla olabilir) 200MP ve portre çekimler yaptım. ormanlık biryerdi internet varla yok arasıydı o zaman dedikleriniz uyuşuyor gibi teşekkürler bilgi için. ve evet hocam telefonum s26 ultra eminim :D
pil sağlığı %100 şuan, iyi gibi gece zaten %85 gibi şarjla birakmıştım şuan 52 şarj var ve %33 kullanmışım(12 den sonraki 85i tamamlıyor yani) 4 saat ekran sürem var. sanırım dün kamerayı arka planda hiç silmediğim için öyle oldu, sürekli ayarlar kalsın diye arka planda açık bıraktımıştım ve...
dışarda rahat müzik dinlemek için, telefonum iphone olsaydı airpods pro 3 düşünmeden alıcaktım ama s26 ultra kullanıyorum ne yapsam bilmiyorum. samsungun kulaklığını falanda düşünme aşamasındayım hala.
1779027697
Redmi buds 8 pro nasıl sizce ? yani müziği öyle yol geçsin manasında dinleyecem...
arkadaşlar merhaba telefonum s26 ultra airpods pro 3 alsam mı diye düşünüyorum ama androidde stabil çalışıyor mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
arkadaşlar merhaba telefonum s26 ultra airpods pro 3 alsam mı diye düşünüyorum ama androidde stabil çalışıyor mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
arkadaşlar öncelikle merhaba grafik kartı sürücüsünü ddu/amd cleanup ile siliyorum tekrar yüklüyorum ve tekrar fotoğraftaki hatayı veriyor sebebi nedir?