mehmet445 isimli üyenin son içerikleri

1. M

S26 Ultra Pilde Sorunmu Var?

dün %100 parlaklık ve sürekli kamera çekimi açıktı (2,5-3 saat civarı belki 3 saatten fazla olabilir) 200MP ve portre çekimler yaptım. ormanlık biryerdi internet varla yok arasıydı o zaman dedikleriniz uyuşuyor gibi teşekkürler bilgi için. ve evet hocam telefonum s26 ultra eminim :D
  2. M

pil sağlığı %100 şuan, iyi gibi gece zaten %85 gibi şarjla birakmıştım şuan 52 şarj var ve %33 kullanmışım(12 den sonraki 85i tamamlıyor yani) 4 saat ekran sürem var. sanırım dün kamerayı arka planda hiç silmediğim için öyle oldu, sürekli ayarlar kalsın diye arka planda açık bıraktımıştım ve...
  3. M

ben servise ne diyeceğim ve bana ne yapabilirler birde ne kadar sürede cevaplarlar
  4. M

3 hafta oldu
  5. M

Bugün böyle gidiyor
  6. M

Telefonun şarjı hızlımı bitiyor yoksa banamı öyle geliyor ?
  7. M

Kulak İçi Kulaklık Önerisi Lazım

dışarda rahat müzik dinlemek için, telefonum iphone olsaydı airpods pro 3 düşünmeden alıcaktım ama s26 ultra kullanıyorum ne yapsam bilmiyorum. samsungun kulaklığını falanda düşünme aşamasındayım hala. 1779027697 Redmi buds 8 pro nasıl sizce ? yani müziği öyle yol geçsin manasında dinleyecem...
  8. M

Sadece şarkı dinleyecem ve arada oyun oynarım daha uygun bir model varmı bildiğiniz
  9. M

buds 4 pro almaya değer mi?
  10. M

arkadaşlar merhaba telefonum s26 ultra airpods pro 3 alsam mı diye düşünüyorum ama androidde stabil çalışıyor mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
  11. M

arkadaşlar merhaba telefonum s26 ultra airpods pro 3 alsam mı diye düşünüyorum ama androidde stabil çalışıyor mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
  12. M

AMD driver siliniyor

arkadaşlar ikinizinkinide yaptım şuanlık sorun yok teşekkürler bios yeni güncellemiştim igpu kapatmayı unutmuştum sağolun teşekkür ederim.
  13. M

AMD driver siliniyor

arkadaşlar öncelikle merhaba grafik kartı sürücüsünü ddu/amd cleanup ile siliyorum tekrar yüklüyorum ve tekrar fotoğraftaki hatayı veriyor sebebi nedir?
  14. M

Ram mhz düşük gözüküyor

böyle gözüküyor.
  15. M

Ram mhz düşük gözüküyor

ramlerimi biostan 6400 yapsamda windows sistem bilgisinde 5600 mhz diye gözüküyor sebebini bilen varmı? ama görev yöneticisinde 6400 gözüküyor.
Geri