Neler Yeni

Yardım ARKADAKİ 1 fan çalışmıyor ÇOK SORUN OLUR MU?

siyabent

80+ Silver
Şuan bu şekilde

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 6

TahinPekmez

80+ Silver

siyabent

80+ Silver
8saat oldu nerdeyse sistemle uğraşıyorum tavsiyeleri detaylandırın dostlar yarın yapacağım şuan kafam çalışmıyor fanı alıp kendime takasım var

siyabent

80+ Silver
olur öyle yap daha kolay olur
fanları kontrol ettim değiştirdim şuan ortadaki fan çektiği havayı ramlerin olduğu tarafa veriyor ramlerin ordaki fanda çektiği havayı ön paneldeki fana itiyor ama ön paneldeki fanlar içeri doğru hava çekiyor arka fanıda komple söktüm kasanında camını kapattım 95 dereceyi gördü
Mesaj otomatik birleştirildi:

ön paneldeki 3 fandan kule tipine denk gelen fanın yönünü değiştirsem daha mantıklı olur mu?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan
En arkadaki egzoz fan çalışmıyor kapak açık kullansam olur mu almak şart mı
soğutucunun fanlar ters bu arada öteki tarafa baksa daha iyi egzoz fan çalışırken boğulur orada hava

fanları kontrol ettim değiştirdim şuan ortadaki fan çektiği havayı ramlerin olduğu tarafa veriyor ramlerin ordaki fanda çektiği havayı ön paneldeki fana itiyor ama ön paneldeki fanlar içeri doğru hava çekiyor arka fanıda komple söktüm kasanında camını kapattım 95 dereceyi gördü

ön paneldeki 3 fandan kule tipine denk gelen fanın yönünü değiştirsem daha mantıklı olur mu?
olmaz o önden içe hava çekmesi lazım kasayı tamamen boğarsın hava akışı yerle yeksan olur bu arada soğutucuyu yanlış takmışsındır bende o soğutucuyu takana kadar pert olmuştum macun pump out oluyor 4 kez baştan sürdüm macunu yanında gelen macunda bana tırt geldi mx6 kullanıyom

siyabent

80+ Silver
soğutucunun fanlar ters bu arada öteki tarafa baksa daha iyi egzoz fan çalışırken boğulur orada hava

olmaz o önden içe hava çekmesi lazım kasayı tamamen boğarsın hava akışı yerle yeksan olur bu arada soğutucuyu yanlış takmışsındır bende o soğutucuyu takana kadar pert olmuştum macun pump out oluyor 4 kez baştan sürdüm macunu yanında gelen macunda bana tırt geldi mx6 kullanıyom
valla hocam ön mesh paneldeki 3 fandan birini ters çevirdim şuan egzoz görevi gördü az çok 89 derece düşürdümama kasa çırılpıklak şuan :D ne cam takılı nede ön panel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,214
Üyeler
168,412
Son üye
ayarveren35
Top Bottom