K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      kasarreiss, Aprilla rs125 vs yamaha r125 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2026 bile var diye biliyorum belki sizin sürdüğünüz eski model diye öyle düşünmüşsünüzdür
    • K
      teşekkür ederim bunu göz önünde bulundurucam 1773993496 hocam 2025 model baktım ben
    • K
      sebebi nedir acaba? çünkü estetik açısından en beğendiğim r125 oldu ve mekanik özellikleri ise diğerlerine benzer 1773993357 parçasıda diğerlerine göre çok...
    • K
      hocam haklısın piyasa çok pahal ıve satması zor ama zaten görünüt için alıyorum ve bütçede sıkıntı yok sadece ikisininde parçasını bulmak zor ama aprillanın...
    • K
      İkisini de tercih etmemelisin o fiyatlara alacağın iki motorda ileride seni hem satarken hemde kullanırken sıkıntı yaratacaktır Bence A2 alana kadar uygun...
    • K
      kasarreiss, Motosiklet kategorisinde Aprilla rs125 vs yamaha r125 başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, ilk defa vitesli bir motosiklet alacağım. A1 ehliyetim var ancak Aprilia RS 125 ile Yamaha YZF-R125 arasında kararsız kaldım. Küçük bir şehirde...
    • K
      kasarreiss, Motosiklet kategorisinde Kask için interkom önerisi başlıklı bir konu açtı.
      5k gibi bir bütçem var güzel bir interkom almak istiyorum knmaster baktım ama çoğu kullanıcı şikayetçi olduğu için almak istemioyrum başka önerisi varsa...
    • K
      kasarreiss, Kasa-PSU kategorisinde Yardım Msi mag pano kasa rgb yardım başlıklı bir konu açtı.
      Msi Mag Pano 100R pz kasam var ama rgb kontrolünde sıkıbntı çekiyorum signalrgb gibi uygulamalar kullandığımda takılma donma algılama gibi sorun var mysthic...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,775
Üyeler
190,802
Son üye
qual1ty
Geri