K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      kasarreiss, Monitör kategorisinde Öneri Lg Mönitör'mü Yoksa Asus Mu? başlıklı bir konu açtı.
      27 inch mönitör alıcam siyah renkte ben lg mönitör beğendim ama attığım başka bir konuda asus tuf mönitöro almam tavsiye edildi sizce hangisini almalıyım...
    • K
      kasarreiss, F/P Mönitör Önerisi . başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      beyaz istemiyorum hocam
    • K
      https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-g6-27g640a-b-27-1-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1430850750.html...
    • K
      rog olan benim bütçemi aşıyor onun dışında tuf ile benq arasında bir seçim yapmam gerekirse hangisi daha iyi olur
    • K
      24 inc olsun o zaman
    • K
      sistemim kötü değil ortalamanın biraz üstünde bir sistem şuanki mönitörümde 2k 27inc dediğim gibi ama 24 ile 27 arasında cidden kararsız kaldım
    • K
      hocam sana zahmet olmucaksa böyle 10-15k arası güzel bir mönitör atabilir misin bide hx 180 hz üzerine olan ama 24 ile 27 inc arasında kaldım
    • K
      ben 1 yıldır kullanıyorum ama herhangi bir erime sorunu ile karşılaşmadım henüz ama sanırım lg olanı alıcam ama emin olamadım
    • K
      hocam oyun için almayı düşünüyordum 27 inc kullanıyorum 1 yıldır o yüzden 24 çok küçük gelebilir diye 27 baktım ama eğer güzel bi mönitör önerin varsa...
    • K
      kasarreiss, Monitör kategorisinde F/P Mönitör Önerisi . başlıklı bir konu açtı.
      fazla bütçem yok ama güzel bi mönitör arıyorum kendi mönitörüm 180 hz mümkünse daha yüksek hz li arıyorum ve 27 inc olucak aklımdaki bir kaç modeli sizle...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

Forum istatistikleri

Konular
1,226,469
Üyeler
199,165
Son üye
GeNiuS

Geri