kasarreiss isimli üyenin son içerikleri

1. K

Aprilla rs125 vs yamaha r125

2026 bile var diye biliyorum belki sizin sürdüğünüz eski model diye öyle düşünmüşsünüzdür
  2. K

teşekkür ederim bunu göz önünde bulundurucam 1773993496 hocam 2025 model baktım ben
  3. K

sebebi nedir acaba? çünkü estetik açısından en beğendiğim r125 oldu ve mekanik özellikleri ise diğerlerine benzer 1773993357 parçasıda diğerlerine göre çok daha kolay
  4. K

hocam haklısın piyasa çok pahal ıve satması zor ama zaten görünüt için alıyorum ve bütçede sıkıntı yok sadece ikisininde parçasını bulmak zor ama aprillanın ki daha zor o yüzden açtım bunların yanına birde gsxr düşündüm ama kararsız kaldım mümkünse bü 3 motordan birisini almak istiyorum sizce...
  5. K

Merhaba, ilk defa vitesli bir motosiklet alacağım. A1 ehliyetim var ancak Aprilia RS 125 ile Yamaha YZF-R125 arasında kararsız kaldım. Küçük bir şehirde yaşadığım için RS 125'in parçalarını bulmak hem zor hem de masraflı olacak gibi görünüyor. Öte yandan, Yamaha R125'in de piyasa fiyatı oldukça...
  6. K

Kask için interkom önerisi

5k gibi bir bütçem var güzel bir interkom almak istiyorum knmaster baktım ama çoğu kullanıcı şikayetçi olduğu için almak istemioyrum başka önerisi varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. K

Yardım Msi mag pano kasa rgb yardım

Msi Mag Pano 100R pz kasam var ama rgb kontrolünde sıkıbntı çekiyorum signalrgb gibi uygulamalar kullandığımda takılma donma algılama gibi sorun var mysthic light kullanırken ise sorun yok ve fanlar kasada hazır geliyor bunları rgb hub gibi birşeye bağlı bu yüzden 4 fan 12 şerit led gibi geçiyor...
  8. K

Pilotaj soru çözüm yardımı

Yapay zeka yanlış. Cevap veriyor cevap anahtarı a diyor kitap oxfordun o yüzfen yanlış olamaz yapay zeka c yor yardımcı olabilir misniz 9. Soru
  9. K

Yardım Hangi Klavye Daha İyi Yardım Edin

hayırlı olsun şimdiden
  10. K

yani benc ebek bir fark olmaz ama ses ve hissiyat olarak god daaha iyi diye biliyorum ama internette ses testleri hangisni beüeniyorsan onuda alabilirsin
  11. K

bildiğim kadarıyla çok bir fark yok bende bu iki klavye arasında kalmıştım ama ben almaya karar veridğimde w75 yoktu onda mchose jet75 aldım ve hiç keşke bekleseydim deemdim gayet mutluyum sesini çok beğendim tek sıkıntısı ing layout olması ama kullanabiliyorsan bence 1k daha fazla vermeye gerek...
  12. K

Bende Jet 75 var ve ben çok memnunum. Bana kalırsa Bease R75'i direkt elemelisin çünkü kablosuz (wireless) klavye pek önermiyorum, gecikme değerleri genellikle çok yüksek. Eğer İngilizce klavye düzenini (layout) kullanabilirsen, Mchose Jet 75 güzel bir klavye. Ama 'yapamam, Türkçe gerekiyor'...
  13. K

Python kodlamada yardım

bu kodlamayı yapay zeka ile yaptım benim bilgim yok yapabilecek birisini aradığım için açtım yapamasa bile yardım edebilecek için açtım o yüzden ne bilgim pek yok 😅😅ama teşekkür ederim
  14. K

Python kodlama yardımı

bir kodlama yapmam lazım ama yeterli bilgiye sahip değilim yapabilecek birisini arıyorum ne y azıkki herhangi bir ücret vermicem kendini geliştirmek isteyen ve yardım etmeye gönüllü olan varsa çok sevinirim
  15. K

Python kodlamada yardım

File "C:\Users\Downloads\debug_regions.py\melonya_bot.py", line 54 x, y, w, h = region ^ IndentationError: expected an indented block after function definition on line 53 1762771951 bu hatayı verdi
Geri