27 inch mönitör alıcam siyah renkte ben lg mönitör beğendim ama attığım başka bir konuda asus tuf mönitöro almam tavsiye edildi sizce hangisini almalıyım
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aql5a-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1159682623.html...
hocam oyun için almayı düşünüyordum 27 inc kullanıyorum 1 yıldır o yüzden 24 çok küçük gelebilir diye 27 baktım ama eğer güzel bi mönitör önerin varsa duymak isterim teşekkür ederim
fazla bütçem yok ama güzel bi mönitör arıyorum kendi mönitörüm 180 hz mümkünse daha yüksek hz li arıyorum ve 27 inc olucak aklımdaki bir kaç modeli sizle paylaşmak isterim yardımcı olursanız sevinirim...
sebebi nedir acaba? çünkü estetik açısından en beğendiğim r125 oldu ve mekanik özellikleri ise diğerlerine benzer
1773993357
parçasıda diğerlerine göre çok daha kolay
hocam haklısın piyasa çok pahal ıve satması zor ama zaten görünüt için alıyorum ve bütçede sıkıntı yok sadece ikisininde parçasını bulmak zor ama aprillanın ki daha zor o yüzden açtım bunların yanına birde gsxr düşündüm ama kararsız kaldım mümkünse bü 3 motordan birisini almak istiyorum sizce...
Merhaba, ilk defa vitesli bir motosiklet alacağım. A1 ehliyetim var ancak Aprilia RS 125 ile Yamaha YZF-R125 arasında kararsız kaldım. Küçük bir şehirde yaşadığım için RS 125'in parçalarını bulmak hem zor hem de masraflı olacak gibi görünüyor. Öte yandan, Yamaha R125'in de piyasa fiyatı oldukça...