Olmazmı hocam gözünüzü seveyim 1080p ile 4k birmi ekran kartıda işlemcide ramda hepsine yük biniyor fark olmazmı hiç ama render yapacaksan 64 al sırf oyun...
2k mı oyun oynayacaksın 4k mı 1080p mi ona göre değişir ram kullanımı ama bencede 32gb yeterde artar 64 gereksiz bencede sırf oyun için render falan...
Hocam sizde ayni sekilde tesekkur ederim 5600xt den geçtim bu karta ve gayet memnunum performansindan da zaten benim yapabiliyorsan istediğim şey grafiği...
Güzel kombin olmuş reis iyi günlerde kullan reshade oyunlarda kullanabileceğimiz grafik programı örnek veriyorum asetto corsa reshade kurulum yaz ytye fs22...
İ3 12100f kullandım stok fan fazla fazla yetiyor sonra i5 12400f geçtim stok fanla fam 1 sene kullandım şimdide 600 TL'ye trendyoldan strong M4-12XPRO aldım...
Görüntü kalitesini oyunlarda ben reshade ile artırdım Örnek veriyorum fs22 oynuyorum grafikleri gözüme hitap etmiyor reshade kurdum baya güzel gerçekçi...
Reis aurası var derken valla aura yokta bizim koyun milletimiz alıyor o yüzden aura kazandırıyor markaya ya geçen önüme çıktı bir video kız kardeşine abisi...
İkisi de zamanla kalitelerinden ödün vermiş boş markalar bana göre. Google Pixel aktif olarak kullanıcı deneyiminde en mutlu edecek cihaz. Honor'u da aktif...