Arama sonuçları: *

1. U

Wİndows 11 Etkinleştirme Hatası

Sağlam lisanstan güzel bir Windows 11 oem key al etkinleştir format atsan dahi kalıyor mis gibi 2 senedir kullanıyom ben
  2. U

Yardım Samsung vs iphone sizce hangisi

Kral orası öyle ama samsungun üst modelleri kamera olarakta efsane s24 ultra mesela
  3. U

Ekran kartı önerisi yapar mısın

Asus tuf gaming rtx 3060ti gddr6x 8gb 256bit ekran kartı var şiddetle tavsiye ederim sanada marka olarak bütçen neye yeterse onu al
  4. U

Yardım 32 gb ram VS 64 gb ram

Olmazmı hocam gözünüzü seveyim 1080p ile 4k birmi ekran kartıda işlemcide ramda hepsine yük biniyor fark olmazmı hiç ama render yapacaksan 64 al sırf oyun için 64 gereksiz bence haa tabi benim param bol olmuşken tam olsun diyorsan al tabi iyi olur ama gerek yok bence paran varsa al geç
  5. U

Yardım 32 gb ram VS 64 gb ram

2k mı oyun oynayacaksın 4k mı 1080p mi ona göre değişir ram kullanımı ama bencede 32gb yeterde artar 64 gereksiz bencede sırf oyun için render falan yapacaksan al 64 gb ram ama oyun falan için 32 yeterde artar
  6. U

16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

İPhone bu şaşırma bence 😂😂
  7. U

Rtx 3070 kullanıcıları yardımcı olabilir mi?

Güzel kombin olmuş reis iyi günlerde kullan reshade oyunlarda kullanabileceğimiz grafik programı örnek veriyorum asetto corsa reshade kurulum yaz ytye fs22 reshade kurulum yaz izle istediğin oyuna kur içinde binlerce efekt var oyunun grafiklerini baştan aşağı değiştiriyor efsane bir şey...
  8. U

I3 12100f için Soğutucu Fan Tavsiyeleri

İ3 12100f kullandım stok fan fazla fazla yetiyor sonra i5 12400f geçtim stok fanla fam 1 sene kullandım şimdide 600 TL'ye trendyoldan strong M4-12XPRO aldım buz gibi i5 12400f maşallah tavsiye ederim
  9. U

Görüntü kalitesini oyunlarda ben reshade ile artırdım Örnek veriyorum fs22 oynuyorum grafikleri gözüme hitap etmiyor reshade kurdum baya güzel gerçekçi efektler var baya güzel Görüntü oldu reshade kullan tavsiye ederim o kenarlardaki titreme bazı oyunların texuresinden kaynaklı olabiliyor fazla...
  10. U

3070 kullanmıyorum ama 3060ti kullanıyom ona yakın bir kart hiçbir ayar yapmadım gayet memnunum memnunsan herşeyinden bir ayar yapma derim
  11. U

Reis aurası var derken valla aura yokta bizim koyun milletimiz alıyor o yüzden aura kazandırıyor markaya ya geçen önüme çıktı bir video kız kardeşine abisi iphone 11 almış toprak evde yaşıyor iphone iphone diye zıplıyor Allah akıl fikir versin dedim 😂 evde yemek yok iphone var ama yeminle abimle...
  12. U

Güle güle kullan reis bende de a24 var tam bir fiyat performans telefon
  13. U

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum gerçektende samsung iyidir fiyat performans açısından kral telefon iphonede iyidir belki ama nedense kafam yatmıyor benim iyi akşamlarınıx olsun
  14. U

Beyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam...
  15. U

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

İşte sırf bu yüzden 4060 alacağıma gittim 3060ti aldım kas gücü olan karta bakın yapay zeka ile biryere kadar malasef daha arkadaşlarım 4060 dlss3 destekliyor diyor al sana dlss3 🤣
  16. U

Sizce sistemi kurayım mı

Kur zaten en son ekran kartı takılır kur kart gelincede güzelce tak bas marşa kolay gelsin
  17. U

Yardım Neden 4060ti 3060tiden daha ucuz

Böyle değildi tam olarak evet ama yinede 4000 serisi 4060 4060ti yeni çıktığı için fiyatlar gerçekten 3060tiye göre uygundu hayırlısı olsun yapacak bir şey yok valla zaten gayet memnunum 3060tidende çok şükür ama daha iyisi 4060ti olabilirdi nasip artık sağolun iyi günler herkese
  18. U

Anladım peki ben yanlışmı etmişim i5 12400f ile 3060ti aldım 1 sene önce vatandan onun yerine i5 12400f 4060ti alsaymışım daha az paraya daha fazla performans alırmışım aslında dimi
  19. U

Sıfır stok az olduğu içinmi daha pahalı yani tam olarak
  20. U

Beyler sırf meraktan soruyorum ben bunu şimdi baktımda asus dual 4060ti 8 gb sitelerden baktım 22 25 k arasındayken yine aynı sitelerden baktım asus tuf gaming rtx 3060ti 8gb 256bit ekran kartı 30 31k nasıl oluyor bu yeni çıkan daha performanslı olan bir kart neden daha ucuz hadi normal 4060...
Geri