Arama sonuçları: *

1. EmreNator

🔥İndirim The Last of Us Part II Remastered 1373 TL

steam bu yanı çok ağır basıyor insanlar kendi aralarında konular açıp kaynaşıyorlar bazıları oyunda yaşadığı problemleri yazıyor herkes kendi arasında yardımlaşıyor steam kesinlikle benim için daha iyi bir yer sosyal medya gibi lol
  2. EmreNator

zevkler tartışılmaz sonuçta ikisindede oyun oynuyorsunuz en uygun hangisi ise onu tercih etmelisiniz
  3. EmreNator

Şuan satın aldım ÖN SİPARİŞ bonuslarımızın dahil olmayabileceğini ve dahil edildiğinde piyasadaki diğer tekliflerden farklılık gösterebileceğini bildiririz. Ürün anahtarınızı oyunun çıkış tarihinde alacaksınız böyle bir yazıyor ekranda oyunun çıkış tarihinde verileceği söyleniyor kodun
  4. EmreNator

aslında internette 1-2 haftadır part 2 için nerden daha uyguna nerde bulabilirim diye fiyat araştırması yapıyordum ve buldum ve sizinlede paylaşmak istedim site hakkında internette bir süre konu var araştırabilirsiniz karar sizin açıkcası 1740225887 evet bende şimdi ödeme kısmında farkettim...
  5. EmreNator

siteden daha önce çok key satın aldım şuana dek pek bir sıkıntı yaşamadım
  6. EmreNator

The Last of Us Part II Remastered Steam CD Key Site Link https://www.eneba.com/steam-the-last-of-ustm-part-ii-remastered-pc-steam-key-row?af_id=allkeyshop İndirim Kodu AKS13
Top Bottom