part 1 300 400 e almıstım ps5 var galıba orda var 1 aylık deluxe alıyımBanada çok geliyordu ama markete gidip en az 800 lira bırakıyorum 1.5 poşete alıştır kendini yavaştan.
Spiderman 2 40 dolar üstünü kesinlikle haketmeyen bir oyun. Sony'nin yaptığı işlere bakınca da GoW ve TLOU'dan çok geride olmasına rağmen 10 dolar daha pahalı ikisinden de. İndirimli hâli ile bile alınacağını düşünmüyorum Spiderman'ın.Ragnarök için 1800 verince 1372 iyi fiyat gibi geldi. Spiderman 2 alacaktım ama ona da 60 dolar değmez şimdilik 2k küsür para. İndirime girince alacağız mecburen.
Steam ekran görüntüsü, inceleme, topluluk içerikleriyle ilgilenen için falan. Takmıyorsan Epic de alabilirsin.Epic ten alsak ne olur ben illa steam ci değilim bir ekstrası oluyor mu steam de
Ben koleksiyon için Steam'den alıyorum. Böyle bir derdin yoksa nereden oynadığın fark etmez bence.Epic ten alsak ne olur ben illa steam ci değilim bir ekstrası oluyor mu steam de
Aynen ben de öyle düşündüm ilk 2 oyundan sonra şaşırtacak bir oyun gibi gelmedi he seri için oynamak istiyorum elbette ama 60 dolar için gerek yok bir ara oynarız elbet yarı fiyatına düşecek. Optimizasyon berbat olmuş bir de.Spiderman 2 40 dolar üstünü kesinlikle haketmeyen bir oyun. Sony'nin yaptığı işlere bakınca da GoW ve TLOU'dan çok geride olmasına rağmen 10 dolar daha pahalı ikisinden de. İndirimli hâli ile bile alınacağını düşünmüyorum Spiderman'ın.
zevkler tartışılmaz sonuçta ikisindede oyun oynuyorsunuz en uygun hangisi ise onu tercih etmelisiniz
Steam ekran görüntüsü, inceleme, topluluk içerikleriyle ilgilenen için falan. Takmıyorsan Epic de alabilirsin.
Teşekkürler cevaplarınız içinBen koleksiyon için Steam'den alıyorum. Böyle bir derdin yoksa nereden oynadığın fark etmez bence.
steam bu yanı çok ağır basıyor insanlar kendi aralarında konular açıp kaynaşıyorlar bazıları oyunda yaşadığı problemleri yazıyor herkes kendi arasında yardımlaşıyor steam kesinlikle benim için daha iyi bir yer sosyal medya gibi lolSteam ekran görüntüsü, inceleme, topluluk içerikleriyle ilgilenen için falan. Takmıyorsan Epic de alabilirsin.
ozellıkle mıles morales hıkayesı asırı kısa ve fıyatı oldukca yuksekAynen ben de öyle düşündüm ilk 2 oyundan sonra şaşırtacak bir oyun gibi gelmedi he seri için oynamak istiyorum elbette ama 60 dolar için gerek yok bir ara oynarız elbet yarı fiyatına düşecek. Optimizasyon berbat olmuş bir de.
Ekran görüntüsü çok kötü Steamde. NVIDIA dan çekiyorum, ama diğer dediklerine katılıyorum en önemlisi Atolye desteği olması ve Aile paylaşımı.Steam ekran görüntüsü, inceleme, topluluk içerikleriyle ilgilenen için falan. Takmıyorsan Epic de alabilirsin.
Aynen oyunların sosyal medyası gibi mükemmel bir habitat yarattı Valve. Vazgeçemiyor insan. Steam dışı oyun bitirirsem sanki hiç oynamamışım gibi geliyor ekran görüntülerini vs. paylaşmayınca.steam bu yanı çok ağır basıyor insanlar kendi aralarında konular açıp kaynaşıyorlar bazıları oyunda yaşadığı problemleri yazıyor herkes kendi arasında yardımlaşıyor steam kesinlikle benim için daha iyi bir yer sosyal medya gibi lol
Aynen biraz öyle bir sorun var. 1080p ultrada çektiğim ekran görüntüsünü 720p gibi kaydediyor ama yapacak bir şey yok anı olsun paylaşıp geçiyorum.Ekran görüntüsü çok kötü Steamde. NVIDIA dan çekiyorum, ama diğer dediklerine katılıyorum en önemlisi Atolye desteği olması ve Aile paylaşımı.
Spiderman 2 40 dolar üstünü kesinlikle haketmeyen bir oyun. Sony'nin yaptığı işlere bakınca da GoW ve TLOU'dan çok geride olmasına rağmen 10 dolar daha pahalı ikisinden de. İndirimli hâli ile bile alınacağını düşünmüyorum Spiderman'ın.
Olması gereken; BENCEozellıkle mıles morales hıkayesı asırı kısa ve fıyatı oldukca yuksek