Neler Yeni

🔥İndirim The Last of Us Part II Remastered 1373 TL

Bilal539

80+ Silver
Epic ten alsak ne olur ben illa steam ci değilim bir ekstrası oluyor mu steam de

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Arif
Ragnarök için 1800 verince 1372 iyi fiyat gibi geldi. Spiderman 2 alacaktım ama ona da 60 dolar değmez şimdilik 2k küsür para. İndirime girince alacağız mecburen.
Spiderman 2 40 dolar üstünü kesinlikle haketmeyen bir oyun. Sony'nin yaptığı işlere bakınca da GoW ve TLOU'dan çok geride olmasına rağmen 10 dolar daha pahalı ikisinden de. İndirimli hâli ile bile alınacağını düşünmüyorum Spiderman'ın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,996
İsim
Oğuz
Epic ten alsak ne olur ben illa steam ci değilim bir ekstrası oluyor mu steam de
Steam ekran görüntüsü, inceleme, topluluk içerikleriyle ilgilenen için falan. Takmıyorsan Epic de alabilirsin.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Arif
Ben koleksiyon için Steam'den alıyorum. Böyle bir derdin yoksa nereden oynadığın fark etmez bence.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,996
İsim
Oğuz
Spiderman 2 40 dolar üstünü kesinlikle haketmeyen bir oyun. Sony'nin yaptığı işlere bakınca da GoW ve TLOU'dan çok geride olmasına rağmen 10 dolar daha pahalı ikisinden de. İndirimli hâli ile bile alınacağını düşünmüyorum Spiderman'ın.
Aynen ben de öyle düşündüm ilk 2 oyundan sonra şaşırtacak bir oyun gibi gelmedi he seri için oynamak istiyorum elbette ama 60 dolar için gerek yok bir ara oynarız elbet yarı fiyatına düşecek. Optimizasyon berbat olmuş bir de.

Bilal539

80+ Silver
zevkler tartışılmaz sonuçta ikisindede oyun oynuyorsunuz en uygun hangisi ise onu tercih etmelisiniz

Steam ekran görüntüsü, inceleme, topluluk içerikleriyle ilgilenen için falan. Takmıyorsan Epic de alabilirsin.

Ben koleksiyon için Steam'den alıyorum. Böyle bir derdin yoksa nereden oynadığın fark etmez bence.
Teşekkürler cevaplarınız için

EmreNator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Uçar
steam bu yanı çok ağır basıyor insanlar kendi aralarında konular açıp kaynaşıyorlar bazıları oyunda yaşadığı problemleri yazıyor herkes kendi arasında yardımlaşıyor steam kesinlikle benim için daha iyi bir yer sosyal medya gibi lol

The Semih

80+ Gold
Ekran görüntüsü çok kötü Steamde. NVIDIA dan çekiyorum, ama diğer dediklerine katılıyorum en önemlisi Atolye desteği olması ve Aile paylaşımı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,996
İsim
Oğuz
steam bu yanı çok ağır basıyor insanlar kendi aralarında konular açıp kaynaşıyorlar bazıları oyunda yaşadığı problemleri yazıyor herkes kendi arasında yardımlaşıyor steam kesinlikle benim için daha iyi bir yer sosyal medya gibi lol
Aynen oyunların sosyal medyası gibi mükemmel bir habitat yarattı Valve. Vazgeçemiyor insan. Steam dışı oyun bitirirsem sanki hiç oynamamışım gibi geliyor ekran görüntülerini vs. paylaşmayınca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran görüntüsü çok kötü Steamde. NVIDIA dan çekiyorum, ama diğer dediklerine katılıyorum en önemlisi Atolye desteği olması ve Aile paylaşımı.
Aynen biraz öyle bir sorun var. 1080p ultrada çektiğim ekran görüntüsünü 720p gibi kaydediyor ama yapacak bir şey yok anı olsun paylaşıp geçiyorum.

The Semih

80+ Gold
ozellıkle mıles morales hıkayesı asırı kısa ve fıyatı oldukca yuksek
Olması gereken; BENCE

Spiderman Remastered + Miles Morales = 59$ GLOBAL
Spiderman 2 = 49$ GLOBAL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,830
Üyeler
168,517
Son üye