gdburak

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• gdburak
      gdburak, Motosiklet Seçimi İçin Yardım! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam şuan rs200 ile mt25 arasında kaldım.mt25 2. el alırsam kaç model olmalı ve kaç km olmalı
    • gdburak
      hocam en az 2 yıl binerim yani zarar edip etmemem çok önemli değil.Önemli olan çok kroniği olmasın bastığımda az buz gitsin yeter.RS200 almayı düşğnüyordum...
    • gdburak
      Bir hafta önce Rs200 motorumu satmış biri olarak, Hindistan malı ve çin malı motor sana önermem motor bayiden çıktığı dakika yarı yarıya fiyatı düşecek...
    • gdburak
      Sıfır demişsin biliyorum ama ben yine de nacizane bir önerimi yapayım, 250k bandına çok temiz kilometre olarak 15k civarında mt-25 ler var bunlardan bir...
    • gdburak
      hocam sağol cevap verdiğin için.Mt25 veya r25 düşündüm ama sınıfında daha hızlılar başlangıç için uygun olur mu? 1775716213 hocam daha çok görüntü için...
    • gdburak
      gdburak, Motosiklet kategorisinde Motosiklet Seçimi İçin Yardım! başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba.Bu aralar motorlara merak sardım.İlk motor deneyimim olacak 250 cc üstü almayı düşünmüyorum.Öncelikli isteğim supersport olması. Arada...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,481
Üyeler
193,056
Son üye
kaanox
Geri