Arkadaşlar 2 haftadır işin içinden çıkamıyorum. Ekran kartı NVIDIA mi olsun AMD mi olsun karar veremiyoruz arkadaşımla. 22K bütçemiz var anakartımız ileriye dönük olsun istiyoruz en azından 4 RAM slotlu olsun. RDR GTA Witcher CoD tarzı oyunlarda 1080p yıllarca(4-5 yıl) sorunsuz oynayalım...
https://www.gaming.gen.tr/urun/229756/haqqus-xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Anakart: B550M-K
SSD: Kingston 1TB 3500-2100
Kasa: ASUS TUF GT391.
PSU: ASUS TUF 650b.
Değişiklikleriyle 18.300₺ yapıyor verilir mi ve site her konuda (...
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımıza kasa almak istiyoruz. Max bütçesi 20k ennn çok zorlarsa yani. Ben kendim GameGaraj'dan 3 sene önce almıştım ona da orasını önerdim. Sizler de önerirseniz çok seviniriz. Tamamen oyun amaçlı.
Not: Hazır sistem olsun istiyoruz şimdiden teşekkürler.
Not2...
Merhaba arkadaşlar. Bi arkadaşımıza kasa almak istiyoruz. Max bütçesi 20k ennn çok zorlarsa yani. Ben kendim GameGaraj'dan 3 sene önce almıştım ona da orasını önerdim. Sizler de önerirseniz çok seviniriz. Tamamen oyun amaçlı.
Not: Hazır sistem olsun istiyoruz şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sistemi alalı 1 yıl olmadı henüz. 1-2 aya askere gideceğim ve evde ben dışında PC kullanan olmadığı için en az 6 ay PC hiç açılmayacak bile. Açıkçası kararsızım biraz. Sizce şu şekilde ne kadar eder sistem? Her ürünün garantisi mevcut. Anakart ve ekran kartı kutusu garantileri ayrı...
7500e kadar çıkarabiliyorum bütçeyi sadece
https://www.gaming.gen.tr/urun/16825/modart-pc-ma2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
aquarius 5an r3 3100-1650s kasamda ilk geldiğinde kapanma sorunları vardı. ram slotunu değiştirince düzelmişti. 2 hafta sonra lolde reset atma sorunu başlamıştı. ben izmir'de yaşıyorum istanbul'da teknik servis, ben açıkçası kargoda bir şey başına gelir diye çekiniyordum. fakat aynı geldiği...
sorun bugün başladı önceden yoktu. maça başladığı an pc res atıyor. format attım driverları güncelledim oyunu tekrar yükledim yine aynı. 2 haftalık pc, önceden de siyah ekran alıyordum game config dosyasından ekran çözünürlüğünü arka plan çözünürlüğü ile aynı yapınca düzelmişti, şimdi tekrar...
geçen hafta aldığım monitör kusurlu geldi. içinden parça sesi geliyordu. iadeye gönderdim kullanıcı hatası diye reddedildi. kabloları dahi açılmayan ürün nasıl kullanıcı hatası diye reddediliyor anlamıyorum. müşteri hizmetlerini aradım trendyolun bana diyor ki "acer yetkili servisine götürün...
dün konu açmıştım arkadaşlar monitör arızalı geldi iadeye gönderdim diye. bütün e-alışveriş sitelerinde Betaplus 10 puan nerdeyse ama şikayet sitelerinde sıkıntı yaşayan insanlar olmuş. iadeyi kabul etmemeleri tarzında, eğer benim iadem de kabul edilmezse tüketici mahkemesine başvuracağım. lakin...
merhaba arkadaşlar . bugün evde olmadığım süreç içerisinde acer monitörüm gelmiş. getiren kargo trendyolexpress ve erkek çalışan sert bi şekilde merdivene koymus babam uyardığında ise yanındaki kadın çalışan "abi özür dileriz bi sorun olursa iade edersiniz" demiş, babam 5 dakika bekleyin oğlum...