Arama sonuçları: *

1. Donatus

Korona vakaları düştü sınav olurmu

Lise sınavı olmadan 1 hafta öncesinde de vaka sayıları düşmeye başlamıştı. Allah ın hikmeti işte. Lise sınavlarının da 1.si gereklilikti dediklerine göre 2.si ise lükse giriyor bence. Sınav olmazsa olamayan sistemimiz çöker dediler gittik olduk işte. Toplantısı bile online olan sınava biz canlı...
  2. Donatus

Çözüldü✓ MONİTÖRE OC YAPILIRMI NASIL YAPILIR

165 hz lerin 144 aşırtması olduğunu duymuştum yalanla karışık kesin bilgi değil
  3. Donatus

3060 lı laptop önerileri

sorma yaa alacaktım sakatlık çıktı alamadım 3 hafta sonraya kaldı :( inşallah indirim devam eder moralim bozuldu bayağı. İndirimi boşverdim pc kalsa gene iyi. bunlar çok çabuk tükeniyor :(((( 3 hafta sonrasına kadar yeni bir cihaz çıkacak mı? 1619165791 hocam merhaba monster almayı, çinden...
  4. Donatus

Ryzen 9 5900hx ne zaman gelir? gelir mi?

Merhabalar. Ben ekranın tn olduğunu düşünüyorum. Çünkü ips olsa ips yazarlardı ama fark ettiyseniz IPS like yazıyor demek oluyor ki ips gibi. Kelime oyunu yani. Şu anda 1080p 60hz Monsterın ips panelini kullanıyorum. Pek farklılık olacağını sanmıyorum. Yüzde 62.5 a gelirsek de TN panel olduğu...
  5. Donatus

Laptopu Tv ye bağlayınca 4k/30 fps oluyor

evet sıkıntı kablodan büyük ihtimalle. Kablon eski olabilir ve 4k veri akışını desteklemiyordur. 60 tl ye philipsin kablosunu bulmuştum 4k60 fps. Benim pc gelsin ben de 2k ultrada rdr2 oynayacağım tvde. Hdmi olması da ayrı güzellik oldu ses sistemine erişebilicem :D. Kolay gelsin size...
  6. Donatus

3060 lı laptop önerileri

bence de çünkü hdmi 144 hz desteklemiyor. Ben alacağım her şeyi kesinleştirdim allaha şükür buradan sonra pek problem çıkacağını da sanmıyorum artık her şeye dikkat ettim çünkü. İyi günler size
  7. Donatus

3060 lı laptop önerileri

ultra ayarlarda ort 40 içeride 43 fps veren bir video izlemiştim. onun yalancısıyım. Zaten o kadar hz takıntım yok güzel gözüksün yeter. Ayrıca tv 50 hz zaten fazlası olunca daha iyi olmayacak yani ;D 1619017865 o sistemin işlemcisinin i7 10875h olduğunu hesaba katarsak. Kayıt programlarından...
  8. Donatus

3060 lı laptop önerileri

almışken sağlam bir şey alayım dedim başım ağrıyınca daha iyi olmuyor. bilgisayar geldikten sonra unutmazsam yazarım ama muhtemelen unutacağım. Şimdiden kusura bakmayın öyle bir durum olursa. iyi günler
  9. Donatus

3060 lı laptop önerileri

şöyle bir alet işimizi görür herhalde aletler 2k veya 4k olduğu için alırken kablonun özelliklerine de dikkat etmek gerekir. Unutmayalım onu https://www.hepsiburada.com/paugge-4k-60hz-ultra-hd-3840-2160-displayport-to-hdmi-v2-0-adaptor-kablo-p-HBV000007ZCT4
  10. Donatus

3060 lı laptop önerileri

ben ilk deneyeceğim hdmi ile olmazsa hdmi to display port kablosu alacağım bir de öyle deneyeceğim. Takacağım hdmi kısmını tvye display port kısmını da pc ye. Korkarım olursa 49 inch 2k televizyonun keyfini başka hiçbir şey vermeyecek :D
  11. Donatus

3060 lı laptop önerileri

yok hocam bu değil. açıklama kısmına bakarsanız videodaki 8gb 3070 ekran kartı var pcde 1619016393 merhaba görüntünün bulanık olmasının sebebi hdmi teknolojisinden olabilir mi diye merak ettim. Display port olursa mesela görüntü kalitesi daha yüksek olur diye okudum çoğu yerden. Belki de...
  12. Donatus

incehesap.com dan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum

ben de bakayım söylediğiniz çok iyi oldu
  13. Donatus

3060 lı laptop önerileri

teşekkürler iyi günler ben bunu alıp geçiyorum o zaman. eğer ilgilenirseniz corsair void pro rgb 900 tl den 444 tl ye düşüyormuş indirimde jahrein in kullandığı kulaklık diye de biliyorum. artan paradan denk getirebilirsem çakacağım bir tane
  14. Donatus

3060 lı laptop önerileri

problem laptoptan mı tv den mi acaba ? laptoptan ise belki kurtarabilirim. Laptopta bir sıkıntı olmaz herhalde. Bulabildiğim en iyisi bu zaten, siz de öyle diyorsunuz başka var ise bildiğiniz söyleyebilirsiniz. Problem kablodan da olabilir galiba ama en sağlam kabloyu almaya çalışırım.
  15. Donatus

doğru diyorsunuz bir ara 440 tl ye satılmış https://www.cimri.com/oyuncu-kulakliklari/en-ucuz-corsair-void-elite-rgb-ca-9011202-eu-wireless-gaming-kulaklik-fiyatlari,454267179
  16. Donatus

3060 lı laptop önerileri

evet dün konuşmuştuk. 3070 alırsam 2k 165hz alacaktım yoksa almayacaktım çünkü gereksiz lüks olacağını düşünüyorum ve o kadar para bayılmaya gerek yok bence bu da geyet yetiyor. 3070 bütçe olarak çok üstte kalıyordu ben de dün arkadaşların attığı bunda karar kıldım. 1619008265 yapma bee tv bu...
  17. Donatus

nasıl yani kulaklığın fiyatı 3te birine mi iniyor link atabilir misiniz? benim bildiğim jahrein de var ondan
  18. Donatus

3060 lı laptop önerileri

arkadaşlar merhaba ben bu laptopu alacağım. Ekran dışında her şeyi çok güzel diyor herkes. Ben de oyun oynayacağım zaman tv ye bağlarım 2k ultra özellikte maks 60 fps olacak şekilde 49 inch tv de oynarım gibi düşünüyorum. Rekabetçi csgo valorant oynamıyorum. Rdr2 oynuyorum bu yüzden tv nin 60 hz...
  19. Donatus

Acil yardım laptopum 2. Ram takınca açılmıyor

bilg bilgisayarın bataryasını çıkarıp( bataryanın anakarta bağlı olduğu yerden monsterlarda var mesela beyaz kalın bir kablo yaptım aynısını oradan biliyorum), ondan daha da önce pc yi kapattıktan sonra takmış olduğunuzu düşünüyorum. Fişe takıp da denemişsinizdir buraya yazana kadar. Belki de...
  20. Donatus

2k 144 hz laptop 1800 dolar civarı gelir mi?

evet benim bütçem 1800 dolar civarı 2k 144-165 hz bir laptop alabilir miyim beklersem (1 yıl olsa da fark etmez olduktan sonra)? 1080p 300hz ye hiç para vermek istemiyorum bence boşuna lüks ve gerek yok e sporcu değilim zaten. 2k yı bu kadar istememin sebebi rdr2 gibi oyunlar oynuyorum bari...
Top Bottom