Neler Yeni

incehesap.com dan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum

Arda.b.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Bekit
ince hesaptan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum hatırladığım kadarıyla 450 tl gibi fiyata iniyordu kulaklığı kullanan var mı aranızda konfor açısından nasıl bir kulaklık uzun kulanımda terleme yapıyor mu? fiyatı yanlış hatırlıyorsam düzelte bilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
ince hesaptan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum hatırladığım kadarıyla 450 TL gibi fiyata iniyordu kulaklığı kullanan var mı aranızda konfor açısından nasıl bir kulaklık uzun kulanımda terleme yapıyor mu? fiyatı yanlış hatırlıyorsam düzelte bilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
nasıl yani kulaklığın fiyatı 3te birine mi iniyor link atabilir misiniz? benim bildiğim jahrein de var ondan

Arda.b.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Bekit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yani kulaklığın fiyatı 3te birine mi iniyor link atabilir misiniz? benim bildiğim jahrein de var ondan
750 tl itopyada yanlışta hatırlıyo olabilirim 450 tl gibi bi fiyatı vardı.

Arda.b.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Bekit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
her cuma incehesap.com da saat 19:00 ürünler yavaş yavaş açıklanıyo saat 22:00 da satışa çıkıyor eğer tekrar indirime girerse yakalıya bilirsem alıcam sadece kulaklık değil her şey mouse,klavye kasa ekran kart ları falan aklında bulunsun.
ben de bakayım söylediğiniz çok iyi oldu

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
ince hesaptan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum hatırladığım kadarıyla 450 TL gibi fiyata iniyordu kulaklığı kullanan var mı aranızda konfor açısından nasıl bir kulaklık uzun kulanımda terleme yapıyor mu? fiyatı yanlış hatırlıyorsam düzelte bilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
bende öyle yapacağım :D

Top Bottom