Selam arkadaşlar, ben arkadaşla son dersten önceki ders spor hakkında konuşuyorduk, sonra işte son teneffüste bahçeye indik. Bir tane ağaç vardı, yana eğik...
Dedi "ASUS'un TUF serisindeki VG259QM'den pek bir farkı olmamasına rağmen ROG etiketi yapıştırılıp daha pahalıya satıldığı için tutulmamış bir monitör."...
Zaten memnun olmadığım için önermiyorum akıllı dostum. Azıcık o minik zekanı kullanabilsen anlayacaksın ama o kabiliyet yok tabi. Düşünebileceğinden çok...
Asus monitör panelleri kronik sorunluydu en son. Ürünleri on numara bende de 144hz bir modeli var fakat ürün 1 yılını doldurmadan panelde anormal çizgiler...
Amazon.com.tr satıcılı yani ölü piksel durumunda "beğenmedim" deyip hiçbir açıklama yapamdan kutusuna koyup koşulsuz iade yapabiliyorsunuz ve World kartınız...
Aynen öyle. VG249Q var bende 2.5 sene olacak 2 kere servise gitti. Birincisinde ekranda anormal çizgiler oluşmaya başladığı için ikincisinde de ekrana sanki...
Hocam forumlarada bakabilirsiniz zaten tonlarca bu sorunu yaşayan insan var , kronik olduğunu tek ben söylemiyorum. Asusu asla tekrar tercih etmeyeceğim.
Şuana kadar 3 tane asus monitör kullandım birisi rog birisi tuf , ikiside iki kez bozuldu ve hep aynı sorun oluştu ekranda çizgiler cıktı durduk yere,panel...
Ips panellerin neredeyse cogunda var hocam bende 3 tane ips monitör var asus rog , asus tuf ve aoc fakat hepsinde var. Bana kalırsa uğraşmayın gidip yenisi...