n7cati isimli üyenin son içerikleri

1. n7cati

Sistemim kaç para eder?

Herkes yaşamıyor hocam zaten ama kronik sorunlarından dolayı çoğu kişi en az 1 kez problem yaşayabiliyor maalesef. Aslında amd f/p ama driver olarak problem yaratıyor çok maalesef. 18-19 zorlayın satılabilir bence biraz beklerseniz.
  2. n7cati

Sistemim kaç para eder?

Hocam hazır sistem olarak sattığında çok değer kaybediyor , insanlar sıfırları ile karşılaştırıyor benim yaptığım gibi. Kaç tl fark eder onu bilemem ama söylenilen fiyatlardan daha çok kazanacağınız kesin. 1745332091 Mesela bu sistem itopyada ve 29K , ayrıca parçalarda kaliteli markalar kasa...
  3. n7cati

Sistemim kaç para eder?

Sıfır 12400f + 3060ti sistemler 26-27k hocam dalga mı geçiyorsunuz ne 30k'sı? Max edeceği 17-18. Ben onun yerinde olsam parçaları çıkartıp tek tek satardım. (Bahsettiğim fiyat monitör hariç=) Monitör ile beraber max 21-22 bence
  4. n7cati

Amazon'da Ürün Değişim Devri Bitti!

Bence sebepsiz yere iadeyi de kaldırmaları gerek , zaten amazon sorunsuz bir firma. Türkiyedeki insanlara gösterdikleri iyi tavır fazla bile çünkü suistimal ediliyor. Açıkçası ben Amazon Ve Hepsiburada dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam ve değişim politikasını kaldırmaları çokta önemli değil...
  5. n7cati

CS'De Ani Fpsleri Düşüşleri Yaşıyorum

Ekleme : PC'yi Windows 10'dan 11'e yükselttim oyun biraz daha akıcı oldu fakat fps problemi hala devam ediyor. Valorantta rekabetçi maçta ortalama 450-500 fps alırken cs'de ölüm maçında bile 150-200 alıyorum. 3-5 Ay önce +350 alıyordum.
  6. n7cati

CS2 akıcı değil sebebi nedir ?

Hocam aynı sorunu yaşıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/csde-ani-fpsleri-dususleri-yasiyorum.1098208/
  7. n7cati

CS'De Ani Fpsleri Düşüşleri Yaşıyorum

CS2 Oynarken normalde ortalama 300-450 fps alıyorum fakat ortada hiçbir sebep yokken fps'im 100'lere kadar düşüyor. Sistemim gayet yeterli ve ortalama ssd'mde 200 GB boş alan bulunuyor. Ekran kartı driverlerim güncel ve windows sürümümde en son sürümde güncellenmiş durumda. Sistem bilgilerim...
  8. n7cati

Bu msi monitör alınır mı?

Alınır
  9. n7cati

🔥İndirim Capri-Sun Mystic Dragon 20x200 ML 250 TL

ejder meyveli olanını denemedim ben hiç güzel midir? Diğer ikisini denedim.
  10. n7cati

Yayın ve Youtube İçin Kaliteli Webcam Önerisi

Daha önceden de tiktokta yayın yapıyordu fakat zaten o tür abaza insanlar geldiğinde banılıyoruz, kıskançlık illa ki olur ama yapacak bir şey yok. Başarılı olacağını düşünüyorum çünkü sesi ve diksiyonu çok iyi bundan dolayı herkes samimi buluyor ve izleniyor her platformda. Muhtemelen c922 yada...
  11. n7cati

Ürüne tıklayın fiyatın orada kuponu uygulayın tuşu var ona basıp ödemeye tıklayın ödeme esnasında uyguluyor 75 tl
  12. n7cati

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TWTMWH8/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Normalde 325 TL , 75 TL indirim kuponuyla beraber 250tl'ye geliyor.
  13. n7cati

Yaşlılar için telefon önerisi

Katılıyorum o fiyatta en iyisi real me 10 , ben baya araştırdım daha iyisini bulamadım ayrıca gidip inceledim kamerası vs 10 numaraydı fiyatına göre
  14. n7cati

540 HZ ÖNERİNİZ VAR MI

144 ile 360 arasında dehşet fark var nasıl göremedin anlamadım , 360+ ve sonrasının farkı anlaşılmıyor masaüstünde falan,fakat oyunlarda anlaşılıyor daha erken görüyorsun adamları
Top Bottom