n7cati isimli üyenin son içerikleri

1. n7cati

MSI G274qpx 27’’ Monitör 60 Hz De Ölü Çizgi Problemi Yardım

Panel arızası hocam , monitörden cok ücret cıkacak.
  2. n7cati

PC Donma ve Kilitlenme Sorunu

Kingston SSD Manager'i yükleyip güncelleme yapmıştım 1 hafta önce fakat yine düzelmemişti hocam
  3. n7cati

Pc boştaykende yaşıyorum , yük altındaykende bazen yaşıyorum. Sıcaklık değerleri normalin biraz üstü , işlemci termal macununu 2 ay önce değiştirdim. Modlu w11 kullanmıyorum.
  4. n7cati

IOS İos 27'ye Geçilmeli mi?

Geç gayet iyi ve sorunsuz
  5. n7cati

Monitörün Çıtaları Normalmi

Aynı monitör var bende sadece bi farklı modeli 24g4zr fakat öyle bir açıklık yok.
  6. n7cati

Monitörün Çıtaları Normalmi

Normal değil bence çok açık , hangi marka hocam?
  7. n7cati

Öneri 1m -1.5 Arası Genç İşi Araç

Yazıyı okumadım ama estoril blue f30
  8. n7cati

Ayarları geçenlerde söylediğiniz gibi yapmıştım hocam zaten fakat yinede düzelmedi sadece azaldı.
  9. n7cati

Valorant Alt-Tab Atınca Saniyelik Donuyor

Selamlar , valorantta veya bazı oyunlarda oyundayken alt-tab'a basınca 1 saniye falan donuyor oyun sonra masaüstüne atıyor , eskiden seri atıyordu donma olmadan fakat şuan öyle değil. Nasıl düzeltebilirim? Çözünürlük masaüstüyle aynı ve pencereli tam ekran kullanıyorum.
  10. n7cati

Çözüldü✓ Bilgisayarım Döngüye Girdi Nasıl Duzeltebilirim

Geçmiş olsun aynısı başıma geldi sabaha kadar uğraşmıştım ancak düzelmedi. Formatsız düzeleceğini sanmam
  11. n7cati

🔥İndirim 5.791 TL - Aoc 24g4zr 23,8" 260hz(Oc) 0.3ms Gsync Fast Ips Pivot Gaming Monitör

Boş bir iade sebebi , ürün zaten f/p , kusura bakmayında buradaki hiç kimse 10-20 hz'ın farkını anlayamaz zaten. Ayrıca bir çok markada bu sorun kronik olarak mevcut yani oc yaptıktan sonra ghosting oluşabiliyor. 1789680554 Videoyu atar mısınız?
  12. n7cati

🔥İndirim 5.791 TL - Aoc 24g4zr 23,8" 260hz(Oc) 0.3ms Gsync Fast Ips Pivot Gaming Monitör

O tarz 3. taraf yerlere panel ürettiren markalar ile aoc'u bir tutmak doğru değil dostum , çoğu çinde kalitesiz fabrikalara ürettiriyor. Onlardan alacağın 2k 4k panelli monitörler seni zaten memnun etmez fakat fhd monitörede 6-7k vermek pek mantıklı değil aynısını ben 4.5k'ya almıştım...
  13. n7cati

4.8K'ya satın almıştım fakat sanırım stoğu az olduğu için fiyatı 9kya cekmisler. LİNK
  14. n7cati

Pivot olmayan modeli 4.7k'ya satın aldım geçen hafta , şuan yan monitör olarak kullanıyorum ve gayet iyi. Bana kalırsa bunun yerine diğer modeli alıp üstüne monitör kolu alın aynı paraya geliyor zaten öneririm. Renkleri iyi ghosting yok ve ölü pixel cıkmadı.
  15. n7cati

Steam Hesabım Çalında

Tarayıcı üzerinden destek talebi oluşturun , olayı birebir anlatın ve size kullandıgınız kart bilgilerini vs soracaklardır , steamde geri alma ihtimaliniz yüksek
Geri