Pc boştaykende yaşıyorum , yük altındaykende bazen yaşıyorum. Sıcaklık değerleri normalin biraz üstü , işlemci termal macununu 2 ay önce değiştirdim. Modlu w11 kullanmıyorum.
Selamlar , valorantta veya bazı oyunlarda oyundayken alt-tab'a basınca 1 saniye falan donuyor oyun sonra masaüstüne atıyor , eskiden seri atıyordu donma olmadan fakat şuan öyle değil. Nasıl düzeltebilirim? Çözünürlük masaüstüyle aynı ve pencereli tam ekran kullanıyorum.
Boş bir iade sebebi , ürün zaten f/p , kusura bakmayında buradaki hiç kimse 10-20 hz'ın farkını anlayamaz zaten. Ayrıca bir çok markada bu sorun kronik olarak mevcut yani oc yaptıktan sonra ghosting oluşabiliyor.
1789680554
Videoyu atar mısınız?
O tarz 3. taraf yerlere panel ürettiren markalar ile aoc'u bir tutmak doğru değil dostum , çoğu çinde kalitesiz fabrikalara ürettiriyor. Onlardan alacağın 2k 4k panelli monitörler seni zaten memnun etmez fakat fhd monitörede 6-7k vermek pek mantıklı değil aynısını ben 4.5k'ya almıştım...
Pivot olmayan modeli 4.7k'ya satın aldım geçen hafta , şuan yan monitör olarak kullanıyorum ve gayet iyi. Bana kalırsa bunun yerine diğer modeli alıp üstüne monitör kolu alın aynı paraya geliyor zaten öneririm. Renkleri iyi ghosting yok ve ölü pixel cıkmadı.
Tarayıcı üzerinden destek talebi oluşturun , olayı birebir anlatın ve size kullandıgınız kart bilgilerini vs soracaklardır , steamde geri alma ihtimaliniz yüksek