Hocam 2 tane asus monitörüm var toplam 4 kez falan panel arızası çıkarttı , daha da asus monitör veya asus ürünü almam. Kronik sorun olduğunu söylüyorum fakat asus kabul etmiyor böyle bir problem yok diyor :D Birde ücretli tamir yapabiliriz dedi 7500tl dedi , zaten o fiyata 240hz monitör alırım ben
Güncelleme : Önceden garantiye yolladığım ve panel değişimi yapılan 2. monitörüm (165HZ) üst kısmında tekrar uzun çizgiler çıktı bugün , ortada hiçbir sebep yokken oluştu. Garantiye yollayamıyorum çünkü garantisi doldu. Monitör alıyorsanız asus'u tercihleriniz arasından kaldırın bence :)
O fiyat bandında temiz bulursanız alınır tabi ki neden olmasın. Ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi sakın 1.4 egea falan almayın. Clio yada megane alınabilir , i30 alınabilir , leon - golf bunlarda alınabilir.
Şaka mısın birader yokuş çıkamayan arabayı önerme adamın elinde kalıcak hahaha
1754827434
En sorunsuz dizel motorlar arasında 3. sırada hocam dünya'da , tavsiyem 230'a kadar bak çünkü satarken zor oluyor gerisi değeri düşüyor. Yoksa zaten accent blue'larda kullanılan motorla aynı. Zaten...
Gamegaraj genel olarak önerilmiyor bir yerden sağlam gözükürken bir yerden çalıyor parça kalitesinden. Önermem. Ucuz olma sebebi zaten ekran kartı üreticileri inno ve palit.