n7cati isimli üyenin son içerikleri

1. n7cati

Oyunlarda Alt+Tab Atınca Kısa Süreli Donma Yaşıyorum

Selam arkadaşlar , herhangi bir oyunda alt tab atınca pc yaklaşık 1-2 saniye donuyor her alt tab atısımda ve düzeliyor hemen sonra. Çözümü nedir bilen varmı?
  2. n7cati

Asus Monitörlerdeki Kronik Sorun

Aynısı oldu hocam zaten iki çeşit monitörü var asusun tuf ve rog. İkiside kronik sorunlu.
  3. n7cati

Hocam tüm arkadaşlarım neredeyse asus kullanıyor ve açılırken çoğunda bu ekranda açılıyor pc çok garip. Ve bir çoğunda sonradan tamamen bozuldu. Sat elden çıkar bozulacak çünkü. 1780432612 Hocam gerçekten şöyle söyliyim tüm eşyaları ve ürünleri çok temiz kullanırım ve dikkatli kullanırım...
  4. n7cati

Selamlar , eskiden asus monitörler hakkında bir konu açmıştım fakat yaşadığım tekrar eden sorunlardan dolayı tekrar açma kararı aldım. Bahsi geçen konu : https://forum.donanimarsivi.com/konu/asusun-kronik-sorunlu-modeli-asus-tuf-vg249q1a.1102313/ 2 Tane Asus monitörüm vardı birisi rog birisi...
  5. n7cati

🔥İndirim Gaming Gentr Bayram Özel Oyuncu Ekipmanı İndirimleri 🔥

Satılmayan markaları fırsat diye koymuşlar indirim göremedim
  6. n7cati

Yardım Yeni Aldığım Monitörde Sorun Var

Ölü pixel sanırım
  7. n7cati

Pc Düşük Performans Problemi

Yaklaşık 1 saat valorant oynadım düşük ayarlarda kullanıyorum oyun ayarlarını , değerler bu şekildeydi ve fps'im normalde 400-450 civarıyken 150-200 civarlarında seyretti ve sürekli drop yedim. Ekran kartım ise 40 dereceyi geçmedi, zaten asus tuf'un 3 fanlı modeli ve en ağır hikayeli oyunlarda...
  8. n7cati

Pc Düşük Performans Problemi

Selamlar arkadaşlar , imzadaki sistemi 2023'den beri kullanıyorum ve son zamanlarda oyunlarda özellikle valorant'ta çok düşük performans alıyorum ve aşırı fps düşüşleri yaşıyorum. Nvidia-Windows-Armoury Create vs hepsi tamamen güncel ve en sürüm. Driverlari defalarca silip yükledim fakat...
  9. n7cati

Mikrofon Standı Önerisi (Hyperx Quadcast)

Selamlar hyperx quadcast için mikrofon standı önerir misiniz? Bütçem 300-1000 tl arası.
  10. n7cati

❌İndirim Bitti! NZXT H7 FLOW Beyaz Kasa - 3.647 TL!! (250 TL Kuponla)

Alınır mı sizce? Beyaz kasa almak istiyorum ama emin olamadım soğutması nasıl
  11. n7cati

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Hocam 2 tane asus monitörüm var toplam 4 kez falan panel arızası çıkarttı , daha da asus monitör veya asus ürünü almam. Kronik sorun olduğunu söylüyorum fakat asus kabul etmiyor böyle bir problem yok diyor :D Birde ücretli tamir yapabiliriz dedi 7500tl dedi , zaten o fiyata 240hz monitör alırım ben
  12. n7cati

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Güncelleme : Önceden garantiye yolladığım ve panel değişimi yapılan 2. monitörüm (165HZ) üst kısmında tekrar uzun çizgiler çıktı bugün , ortada hiçbir sebep yokken oluştu. Garantiye yollayamıyorum çünkü garantisi doldu. Monitör alıyorsanız asus'u tercihleriniz arasından kaldırın bence :)
  13. n7cati

Öneri Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerisi

Selamlar , imbd puanı yüksek olan aksiyon+bilim kurgu veya korku , bilim kurgu önerir misiniz? Netflixte olup olmaması önemli değil güzel olsun yeter.
  14. n7cati

Asus un bu monitörü alınır mı??

Asus alma bence monitör'de , 2 monitörümde asus ve 1 yıl kullandıktan sonra panel arızası çıktı ikisinde de. Dell,msi , lg gibi markalara yönel
Geri