Render-Çizim Programları ağırlıklı kullanılacak ama oyunda oynayacak ve arkadaşım için alıyoruz bütçesi 50k max.
Fakat Ekran kartının lütfen amd önermeyin nvidia ekran kartlı olması şart. İşlemci amd yada intel olabilir önemli değil.
Selam arkadaşlar , herhangi bir oyunda alt tab atınca pc yaklaşık 1-2 saniye donuyor her alt tab atısımda ve düzeliyor hemen sonra. Çözümü nedir bilen varmı?
Hocam tüm arkadaşlarım neredeyse asus kullanıyor ve açılırken çoğunda bu ekranda açılıyor pc çok garip. Ve bir çoğunda sonradan tamamen bozuldu. Sat elden çıkar bozulacak çünkü.
1780432612
Hocam gerçekten şöyle söyliyim tüm eşyaları ve ürünleri çok temiz kullanırım ve dikkatli kullanırım...
Selamlar , eskiden asus monitörler hakkında bir konu açmıştım fakat yaşadığım tekrar eden sorunlardan dolayı tekrar açma kararı aldım. Bahsi geçen konu : https://forum.donanimarsivi.com/konu/asusun-kronik-sorunlu-modeli-asus-tuf-vg249q1a.1102313/
2 Tane Asus monitörüm vardı birisi rog birisi...
Yaklaşık 1 saat valorant oynadım düşük ayarlarda kullanıyorum oyun ayarlarını , değerler bu şekildeydi ve fps'im normalde 400-450 civarıyken 150-200 civarlarında seyretti ve sürekli drop yedim.
Ekran kartım ise 40 dereceyi geçmedi, zaten asus tuf'un 3 fanlı modeli ve en ağır hikayeli oyunlarda...
Selamlar arkadaşlar , imzadaki sistemi 2023'den beri kullanıyorum ve son zamanlarda oyunlarda özellikle valorant'ta çok düşük performans alıyorum ve aşırı fps düşüşleri yaşıyorum.
Nvidia-Windows-Armoury Create vs hepsi tamamen güncel ve en sürüm. Driverlari defalarca silip yükledim fakat...
Hocam 2 tane asus monitörüm var toplam 4 kez falan panel arızası çıkarttı , daha da asus monitör veya asus ürünü almam. Kronik sorun olduğunu söylüyorum fakat asus kabul etmiyor böyle bir problem yok diyor :D Birde ücretli tamir yapabiliriz dedi 7500tl dedi , zaten o fiyata 240hz monitör alırım ben