Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Hocam 2 tane asus monitörüm var toplam 4 kez falan panel arızası çıkarttı , daha da asus monitör veya asus ürünü almam. Kronik sorun olduğunu söylüyorum fakat asus kabul etmiyor böyle bir problem yok diyor :D Birde ücretli tamir yapabiliriz dedi 7500tl dedi , zaten o fiyata 240hz monitör alırım ben
  2. n7cati

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Güncelleme : Önceden garantiye yolladığım ve panel değişimi yapılan 2. monitörüm (165HZ) üst kısmında tekrar uzun çizgiler çıktı bugün , ortada hiçbir sebep yokken oluştu. Garantiye yollayamıyorum çünkü garantisi doldu. Monitör alıyorsanız asus'u tercihleriniz arasından kaldırın bence :)
  3. n7cati

Öneri Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerisi

Selamlar , imbd puanı yüksek olan aksiyon+bilim kurgu veya korku , bilim kurgu önerir misiniz? Netflixte olup olmaması önemli değil güzel olsun yeter.
  4. n7cati

Asus un bu monitörü alınır mı??

Asus alma bence monitör'de , 2 monitörümde asus ve 1 yıl kullandıktan sonra panel arızası çıktı ikisinde de. Dell,msi , lg gibi markalara yönel
  5. n7cati

Öneri 700-950k bandında araba önerisi

Hocam o zaman alır almaz ppf kaplama yaptır sağlam bi yerde bence :D Birde tavsiyem geri görüş kamerası olan bir araç alman olacaktır.
  6. n7cati

Konsol ve Monitorümü satma kararı

Hocam ben 2 sene önce 75 hz 2. el monitörümü 2000'e satmıştım öyle söyliyim. Bence 2.5k cok düsük sen bilirsin yinede. Hangi ildesin?
  7. n7cati

O zaman megane falan daha uygun olur gibi kral , veya sedan geniş bir araç. 1.3 tce megane gelmez sanırsam ama o fiyata.
  8. n7cati

950kya falan 2-3 parça boyalı leon fr bulunabilir bence hocam. Aile ile mi bineceksiniz tek mi?
  9. n7cati

Konsol ve Monitorümü satma kararı

Hocam monitöre 2500 yazma amacınız nedir? Aşırı ucuz çünkü. O fiyata eskimiş 2.el 60 hz monitör satıyorlar bence yükseltin fiyatı.
  10. n7cati

O fiyat bandında temiz bulursanız alınır tabi ki neden olmasın. Ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi sakın 1.4 egea falan almayın. Clio yada megane alınabilir , i30 alınabilir , leon - golf bunlarda alınabilir.
  11. n7cati

160k gayet iyi hocam. 1754840596 fark etmez hocam o da olur
  12. n7cati

Şaka mısın birader yokuş çıkamayan arabayı önerme adamın elinde kalıcak hahaha 1754827434 En sorunsuz dizel motorlar arasında 3. sırada hocam dünya'da , tavsiyem 230'a kadar bak çünkü satarken zor oluyor gerisi değeri düşüyor. Yoksa zaten accent blue'larda kullanılan motorla aynı. Zaten...
  13. n7cati

Hocam sanayinin önünden bile geçmezsin merak etme , piyasası 10 numara değil ama fiyatı iyi yazarsan kolay satılan bi model.
  14. n7cati

2015 olur derseniz otomatik i30 elite paket (136 hp) öneririm.
  15. n7cati

5060Ti kasa 42.000Tl alınır mı?

Gamegaraj genel olarak önerilmiyor bir yerden sağlam gözükürken bir yerden çalıyor parça kalitesinden. Önermem. Ucuz olma sebebi zaten ekran kartı üreticileri inno ve palit.
  16. n7cati

5060Ti kasa 42.000Tl alınır mı?

Hocam saçma sapan sitelere bakma gaminggen itopyaya incehesap'a bak. Ayrıca sistemin parçaları çok kalitesiz attığınız.
  17. n7cati

50K Bütçe Hazır Sistem Önerisi İstiyorum

ekran kartı zotac hocam tercih etmiyorum
  18. n7cati

Hocam toplama almayacağım hazır sistem arıyorum zaten o yüzden hazır sistem kategorisine açtım.
  19. n7cati

Bütçe en fazla 50k , nvidia ekran kartlı amd işlemcili bir sistem istiyorum fakat parça kalitesi yüksek olsun ram ssd anakart markası falan benim için baya önemli asus msi dışı pek tercih etmiyorum. Gaminggen itopya veya İncehesap üzerinden öneri yaparsanız sevinirim. Lütfen amd ekran kartlı...
  20. n7cati

Yardım LoL EUW Hesabımda Dili Nasıl İngilizce Yapabilirim?

Beyler 3 senedir falan lol oynamıyorum tekrardan indirdim , west hesabıma girdim fakat dil türkçe. Bunu nasıl ingilizce yapabilirim? Değiştiriliyordu ama nasıl yapacağımı hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz.
Geri