Arama sonuçları: *

1. Fenerli

Dünyanın değil Evrenin en şanssız insanı...

sadece kıyafetler vardı neyseki
  2. Fenerli

🔴Maydonoz Döner e Fetö Operasyonu !

bu gese niye böyle taraftarını mal yerine koyuyo olum
  3. Fenerli

oyun adı ne hocam
  4. Fenerli

kardeşim takma kafaya emin ol daha şanssızları var örnek vericek olursam arabın teki trenden inerken benim valizi alıp kongoya uçuyor 1 ay önce hâlâ herifin gelmesini bekliyorum benden de şanssızları vardır
  5. Fenerli

Okan Hoca ne yapmalı ?

süperligte hakemlerin gsyi kayırmasının sonucu bu işte en kolay kuralardan birini çekip play offa kalıyolar bu da yetmezmiş gibi kendi evlerinde kendilerine film çektiriyolar
  6. Fenerli

Tuttu tutmadı oyunu.

tuttu alttakinin sevgilisi yok.
  7. Fenerli

Windows arama yerinde adım ve ev adresim yazıyor?

hocam çıkan şey ne benim adım ne de adresim benle hiç alakası yok yani bilmiyorum
  8. Fenerli

Windows arama yerinde adım ve ev adresim yazıyor?

bu şekilde mi hocam
  9. Fenerli

FreeDOS bilgisayara windows 11 yüklenemedi hatası

flashta sorun olmuş olabilir belki tekrardan rufusla w11 kurabilirsin
  10. Fenerli

Soğuk Bölümde Komilik Yapmış Olan Var mı?

bir günde 2 işe gitmeyi çok uzun süre yapamazsın bünye kaldırmaz maks 1 ayı zor görürsün
  11. Fenerli

Soğuk Bölümde Komilik Yapmış Olan Var mı?

valla ara elemen her zaman s2lir ya sabahçı ol ya da akşamcı en güzeli sabah bence senin tercihine bağlı
  12. Fenerli

Redmi telefona imei geçirme ücreti

telefon güncellenmediği sürece kalıyordu diye biliyorum bir kere annemin telefondaki imei başka telefona atmışlar annem kullandığı sırada öyle bir şey başına gelmediği sürece kullanırsın o telefonda tr telefonuydu yd olmasıyla ilgili değil başına gelme ihtimali düşük
  13. Fenerli

Askere akıllı telefon sokmak

abim bedelliye tuşlu götürmüştü kullanmıştı ayrı hat almadan kendi hattından
  14. Fenerli

Redmi telefona imei geçirme ücreti

1200 çok başka telefonculara da sorun ben en son 2 sene önce 200tlye attırmıştım yine xiaomiydi
  15. Fenerli

Çözüldü✓ Bluetooth var ama gözükmüyor

hocam driverlarda bluetooth driverı ayrı olabilir benim laptopta öyleydi
  16. Fenerli

Çözüldü✓ Bluetooth var ama gözükmüyor

aygıt yöneticisinden bluetootha sağ tıklayıp güncellemeyi dener misin 1739279536 adaptör için
  17. Fenerli

Ehliyet Eğitimi kursuna gitmeli miyim?

bana gelmen zorunlu değil ama normalde zorunlu dendi youtubedan bir kadın anlatıyodu onu izleyip girmiştim sınava kitaba falan çalışma boşuna kursu arayıp sor ama zorunlu mu diye
  18. Fenerli

Yardım Oyunlarda FPS drop problemi

çoğu oyunda fps drop yiyorum geçenlerde god of war bitirdim bir tek onda yemiyodum onda da ultraya alınca oluyordu bf1 hangi ayarları yapsam da çözünürlüğü düşürüp grafikleri de düşürsem yok abi 140dan 120ye düşüyor böyle sanki insan gözünü kırpmış gibi bi his veriyo cyberpunk yükledim aynı şey...
  19. Fenerli

Yardım IPhone xs Max 256gb alınır mı?

oledmiş evet pardon
  20. Fenerli

Yardım IPhone xs Max 256gb alınır mı?

rica ederim hocam cihaz eski olduğu için şarj sorunu yaşaman da çok muhtemel ıps ekran paneli olur ayrıca 60hz yani sen bilirsin
Top Bottom