Neler Yeni

Soğuk Bölümde Komilik Yapmış Olan Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Çetin
Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var..
Yazarsanız sevinirim, teşekkürler..

1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak)

2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı, varsa ne?

3) Seçme imkanım var.. Hangi vardiya daha iyidir..

Son düzenleme:

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Sorulari yöneltirsen fikir sahibi olan arkadaşlar cevap verebilir. Hem mesajlar konu içinde olursa başka insanlarin da işine yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorulari yöneltirsen fikir sahibi olan arkadaşlar cevap verebilir. Hem mesajlar konu içinde olursa başka insanlarin da işine yarar.
Konu dışı seçince ayrı kategoride göründüğünü unutmuşum..
Sabah tekrar açarım konu..

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Fenerli

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Emirhan Acar
valla ara elemen her zaman s2lir ya sabahçı ol ya da akşamcı en güzeli sabah bence senin tercihine bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Çetin
valla ara elemen her zaman s2lir ya sabahçı ol ya da akşamcı en güzeli sabah bence senin tercihine bağlı
Aslında, seçeceğim sabah zaten..
Arkadaşım civardaki bir otele 2. İş için gidiyor..
Acaba bende çift iş yapmak istersem,
8-4+4-12 mi yapsam yoksa 12-8+8-4 mü?
Diye düşünüyorum..
Ondan sebep vardiya kolaylığı ve telaşesi için sordum..

Fenerli

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Emirhan Acar
bir günde 2 işe gitmeyi çok uzun süre yapamazsın bünye kaldırmaz maks 1 ayı zor görürsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Çetin
bir günde 2 işe gitmeyi çok uzun süre yapamazsın bünye kaldırmaz maks 1 ayı zor görürsün
Şöyle diyeyim, benim haftalık rapora göre günlük ortalama ekran sürem 10 saat..
(Geçen hafta 11'di)

Yani, zaten çok fazla ayaktayım ve hiçbir şey yapmıyorum neredeyse..
Çift işi kaç sezondur yapan tanıdıklarım var..

(Yapamaz isem çıkarım max 1 ay sonra dediğin gibi🥲)

Sadece bu sezon için düşünüyorum..
İşten gelip yemek, duş ve belki biraz telefonda takıldıktan sonra uyumak lazım tabi.. 😗 Tam benlik değil ama denemek istiyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Abidin
otelde komilik nasıl oluyor bilmiyorum ancak öğrencilik dönemimde 3 farklı yerde komilik yapmış biri olarak konuşuyorum uzak dur çok kötü yıpratıcı bir iş üstelik garsonunu komisini pek sallamayan bir işletmeyse sigortada yapmıyorlar aldığın para da genelde günlük oluyor ve aya vurduğun zaman asgari ücretle hemen hemen aynı biraz az veya biraz fazla oluyor tabi yaptığın işe bu para değer mi tartışılır gitmediğin günlerin ücretini alamayışında yanında hediyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Çetin
otelde komilik nasıl oluyor bilmiyorum ancak öğrencilik dönemimde 3 farklı yerde komilik yapmış biri olarak konuşuyorum uzak dur çok kötü yıpratıcı bir iş üstelik garsonunu komisini pek sallamayan bir işletmeyse sigortada yapmıyorlar aldığın para da genelde günlük oluyor ve aya vurduğun zaman asgari ücretle hemen hemen aynı biraz az veya biraz fazla oluyor tabi yaptığın işe bu para değer mi tartışılır gitmediğin günlerin ücretini alamayışında yanında hediyesi
Senin yaptığınla oteldeki servis komisi hemen hemen aynıdır diye tahmin ediyorum..

Benimki mutfak olduğu için çalışmak istedim..
Servis komilerine sabır diliyorum..
Sırf garsonların yükünü çekiyorlar..
(Bahşiş de görmüyorlar)

1905

80+ Silver
otelde yapmadım ancak restoranda yaptım. getir götür yapacaksın fazla zor bi iş değil 1-2 hafta öğrenim süreci olur sonra işi öğrenirsin. bana göre sabah vardiyası daha iyi oluyordu çünkü sabahtan öğlen vaktine kadar pek müşteri olmazdı öğlen de diğer vardiyadakiler gelince iş rahatlardı. otelde durumlar nedir bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Abdullah Çetin
otelde yapmadım ancak restoranda yaptım. getir götür yapacaksın fazla zor bi iş değil 1-2 hafta öğrenim süreci olur sonra işi öğrenirsin. bana göre sabah vardiyası daha iyi oluyordu çünkü sabahtan öğlen vaktine kadar pek müşteri olmazdı öğlen de diğer vardiyadakiler gelince iş rahatlardı. otelde durumlar nedir bilemiyorum.
Çevremin dediğine en yakın tarif eden sensin valla.. bende çok zor olmasını beklemiyorum zaten..
İşi kapana kadar ilgileniyorlarsa kafi bana..

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var..
Yazarsanız sevinirim, teşekkürler..

1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak)

2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı, varsa ne?

3) Seçme imkanım var.. Hangi vardiya daha iyidir..
Kahvaltı chefiyim 5 yıldır mutfaktayım :) mezeci mi olarak salatacı mı olarak çalışacaksın onları öğrenmen gerekir öğle yemeği var ise 3-11 çalışman daha mantıklı otel kaç kişilik ona görede bilgi alman gerekir.

Top Bottom