3080ti kullanırken elektrik faturası 5 birim geliyordu. Artık 7 birim geliyor. Benim için bu fark, "fark" olarak sayılmıyor.
1775121503
3080ti'da fsr 3 fg...
He hocam bir an model olan 5070ti ye kötü diyeceksiniz zannettim kalp spazmından gidiyordum :D
Windforce ilk defa duyuyorum bende pek bilindik marka değil...
O zaman 5060ti 16gb lik modellere bakın hocam tekrar söylüyorum bu fiyatta arıyorsanız az önce bir arkadaş 52k civarına 5060ti li sistem alacaktı. Yinede...
Sen en iyisi sistemi al gitsin zaten monitörde alacaksın onu bekle bunu bekle için kıpır kıpır olur. Sistemin seni üzeceğini düünmüyorum ekstradan ramlar...
Ddr4 3600mhz kullanıyorum ( öğrenciyim ) fazlasıyla götürür çok takılma. Sistemin ddr4 olsaydı takıl derdim çok fark ederdi ama ddr5, ddr4 e nazaran çok çok...
Kafana ram çok takıldıysa 1 monitör fiyatına daha iyi bir alternatifi çekme imkanın var. Ramler çok pahalı sen illaha nvidia alacağım diyorsan al kasayı...
Ben senin attığın kasayı ram hariç beğendim işlemci anakart ekran kartı ssd çok iyi bu fiyata asus ekran kartı ve asus b650m-r anakart 1 tb ssd ve ssd...
Siz aldıktan sonra mantıksız demek sadece moralinizin bozulmasına sebep olacak. Keşke almadan önce danışsaydınız buradaki arkadaşlara.
Bu fiyatlara 16gb lik...