hocam adam oled monitöre alışmış bende oled monitör kullanıyorum adamın göz zevki bu sefer içler acısı olacak :D yani ıps olması çabasından değil de çok...
Konudan bağımsız sisteminiz çok şık duruyor hocam güle üle kullanın. Vizyonu olan adamları seviyorum. Klavye seçimi güzel olmuş kablolamayı da görünmeyecek...
Ac2 sorunlu bir oyun ve oldukça eski, hikayesi Ezionun başlangıcını anlatır güzeldir, oynamakta zorluk çekiyorsan birinden izleyip direkt atlayabilirsin...
Hocam oynamadıysan Ezio Trilogyi ilk onu oyna. 2,Brotherhood,Revelations
Sonra Sırayla 3,4 Blac Flag git. Ama sonra Rogue oynama. Çok benzerler çünkü...
Yardımcı olabildiysem ne güzel,
Mousenin şarjını pil sağlığı açısından sürekli şarj et çıkar yapmamaya dikkat et. Yüksek mAh şarj ile şarj etmemeye çalış ve...
yardımın için teşekkürler fakat sorunu kendim çözdüm wraithin kendi sitesindeki sürücü linki bozuk https://hub.atk.pro/ bu linkten açtığımda direkt gördü.
İntel işlemcilerinde çekirdek sayısına Amd ise önbellek miktarına daha çok önem gösteriyor. Günümüzde oyuncuların amd bazlı kullanılması hem bu sebepten...
Ddr4 tarafında bilindik ve iyi performans veren 5600/x işlemcileri gerek popülerite ve çok kullanılma gereğince ddr5 tarafında 7800x3d gibi bir işlemci...
Hocam ddr4 tarafında alınabilecek en iyi işlemci 5600 / x ve benzetme yaptım ya hani ?
ddr5 bazında 7800x3d kadar popüleritesi olan bir işlemci demeye...