Mr. Ahmet sez isimli üyenin son içerikleri

1. Mr. Ahmet sez

Hangi işlemcileri alabilirim?

Yerinizde olsam acele etmem ve elimdeki laptop işlemci ve ekran kartını satmaya bakardım. Ek masraf oluşturmamak için anakartı ellememeniz avantajınıza olur. r5 5600 işlemci alıp ardına elinizdeki paraya göre fiyat performans ekrankartı modelleri bakardım. 10k parayla adam gibi işlemci önersem...
  2. Mr. Ahmet sez

60.000-80.000 TL Arası Rtx 5070' li Sistem Önerisi

Sisteme üstünkörü baktım, bu fiyata rtx 5060ti li sistemler satanlar var :) Kısacası güzel bir sistem
  3. Mr. Ahmet sez

Sistemim beni kaç sene götürür? (konuyu yanlış yere açtım :D)

4060 tasarruf bazında çıkmış sade ve güzel bir 1080p 8gb ekran kartıdır. Zamanında olumsuz eleştiri almasının nedeni amd tarafında daha iyi alternatifleri olmasıdır. Fps shooter tarzı oyunlar oynuyorsanız sizi baya götürür. Eğer sistemi daha alacaksanız 4060 yerine yakın fiyatlara amd...
  4. Mr. Ahmet sez

1000 tl Fiyat Performans mouse Önerisi

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam, sizin sayenizde razer essential ı almaktan vazgeçtim fakat atk a9 a gelirsek evet 3395 sensör kullanıyor fantech helios ise 3370 Ptt awm sitesinden ucuz bir fiyata buldum ve almak istiyorum. Atk a9 ise biraz tuzlu kalıyor bana. Teşekkürler <3...
  5. Mr. Ahmet sez

3370 sensör cs2 için yeterli mi ?

Arkadaşlar herkesin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun öncelikle <3 Elimde steelseries rival 100 gibi emektar var ve artık eskidiğini hissediyorum. Fiyat performans olarak Fentech Helios GO XD5 alınır mı ? Daha önce Fentech markası kullanan oldu mu ? 2 gündür foruma bunun ile ilgili başka bir...
  6. Mr. Ahmet sez

hocam vazgeçtim razer almayacağım. Fantech Helios GO XD5 düşünüyorum
  7. Mr. Ahmet sez

Tamamdır hocam teşekkür ederim. AT A9 bulursam alırım olmazsa deatadderden devam. Kokrtuğum tek şey, kablosuz mouselerde ( gamepower gibi ) takılma oluyor. Umarım üzmez 1774263597 Valla hocam en son g102 ye bakıyordum şiddetle bütçe arttır dediler 500 kağıt çıkabildim. Öğrenci olduğum için...
  8. Mr. Ahmet sez

Hocam normalde dediğiniz mouse 2k tl, wraith adlı sitede 1500 tl. Sizce deathAdder daha iyi değil mi ? 500 lira fark var arada
  9. Mr. Ahmet sez

Arkadaşlar selamlar Elimde yaklaşık 5 yıldır kullandığım Steelseries Rival 100 var. mouse beni çok memnun etti hala bir sorunu yok fakat artık yavaştan eskidi gibi. Maximum 1100 tl ye kadar çıkabileceğim. Yks den sonra cs2 ye devam edeceğim. Görünüşü önemli değil, sensörü ve hertzinin iyi olduğu...
  10. Mr. Ahmet sez

Kaliteli Kule Tipi Fan önerisi

Hayırlı forumlar ASROCK B450M-HDV anakartım var ve r5 5600 kullanıyorum. Stok fan ile bir yere kadar idare edebiliyorum, yaz aylarıdna 90 derecelere kadar çıkıyor. Anakart ile uyumlu fiyat performans bir kule tipi öneriniz var mıdır ? Öğrenci olduğum için maksimum 500 tl lere kadar...
  11. Mr. Ahmet sez

Kıyamet sonrası dizi - film önerisi

İnto The Night ve Yakamoz S-245 ikisi de aynı evrende geçen farklı hikayeleri anlatan netflix filmi, dizinin sonunda iki film de bağlanıyor
  12. Mr. Ahmet sez

Sistemim nasıldır önerilerinizi bekliyorum ilerisi için.

Sistemin çok güzel güle güle kullan
  13. Mr. Ahmet sez

Rtx 3050 6gb vs 1660 süper 6gb

ikisinide önermiyorum
  14. Mr. Ahmet sez

Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d 90 derece normalmidir

stok fan ile o dereceleri görmeniz lazım fakat sıvı soğutmada en fazla 60 dereceleri görmesi gerekiyor. Sıvı soğutucu iyi montaj edilmiş mi acaba ? ve piyasadaki çimento macunları işlemciye sürmeyin hocam kaliteli marka kullanın 1747816312 Ben anlamadım adam hep üst segment parçalar kullanmış...
  15. Mr. Ahmet sez

15K Bütçeye Ekran Kartı Önerisi

5060 ın 16 gblik modelini bulabilirseniz kaçırmayın 8 gb modelinden uzak durun 4060ti 8 gb modeli iyidir ancak 2k da sizi yüksek grafikli oyunlarda üzebilir onun dışında kart 1080p canavarı
Geri