Mr. Ahmet sez isimli üyenin son içerikleri

1. Mr. Ahmet sez

Farklı Yenileme Hızına Sahip Monitörlerin Kullanımı

Konudan bağımsız sisteminiz çok şık duruyor hocam güle üle kullanın. Vizyonu olan adamları seviyorum. Klavye seçimi güzel olmuş kablolamayı da görünmeyecek bir şekilde yaparsanız tadından yenmez 1778316705 Bence hiç sırıtmıyor. Boş duracağına kullansın arkadaş, oyun oynarken kick falan izler...
  2. Mr. Ahmet sez

Öneri Hangi Assassin's Creed'i Oynamalıyım?

Ac2 sorunlu bir oyun ve oldukça eski, hikayesi Ezionun başlangıcını anlatır güzeldir, oynamakta zorluk çekiyorsan birinden izleyip direkt atlayabilirsin Brotherhood Revelations Ac 3 Ac 4 Rogue ( Kişisel tercihim ) Ac Unity Origins / Oddseyy / Valhalla Ac syndcate zaman kaybıdır oynama Mirageyi...
  3. Mr. Ahmet sez

Çözüldü✓ Wraith a9 plus sürücü görmüyor

Yardımcı olabildiysem ne güzel, Mousenin şarjını pil sağlığı açısından sürekli şarj et çıkar yapmamaya dikkat et. Yüksek mAh şarj ile şarj etmemeye çalış ve güle güle kullan.
  4. Mr. Ahmet sez

Çözüldü✓ Wraith a9 plus sürücü görmüyor

Hocam dongleyi atx kasanın üstündeki veya önündeki usb portuna takın. Mousenin altından off tuşundan yukarı sürükleyerek 2.4 ü aktif edin. https://www.atk.store/pages/atk-hub?srsltid=AfmBOoqXqXMq0PTLZesqPcuIwRn3YEX3mpTb1pg70ARKHFdkZfFXOED3 bu linkte tıklayarak sağ alttan desktop driverden...
  5. Mr. Ahmet sez

Çözüldü✓ CS2 Performans Sorunu Ve /FPS/ Dengesizliği var

İntel işlemcilerinde çekirdek sayısına Amd ise önbellek miktarına daha çok önem gösteriyor. Günümüzde oyuncuların amd bazlı kullanılması hem bu sebepten hemde fiyat performans açısından tercih ediliyor. CS2, valorant, bf1 gibi işlemci bazlı rekabetçi oyunlarda işlemcinin sürekli çok küçük ve...
  6. Mr. Ahmet sez

Öneri Yaklaşık 2k mouse önerisi

atk a9 plus
  7. Mr. Ahmet sez

Öneri Ddr4ten ddr5e gecmeli miyim

A Aynen öyle hocam.
  8. Mr. Ahmet sez

Ddr4 tarafında bilindik ve iyi performans veren 5600/x işlemcileri gerek popülerite ve çok kullanılma gereğince ddr5 tarafında 7800x3d gibi bir işlemci demeye çalıştım. Benzetme yaptım yani. 7800x3d ile aynı performansı veriyor demedim zaten. 7800x3d kat kat üstünde değerler veriyor. Muazzam l3...
  9. Mr. Ahmet sez

Hocam ddr4 tarafında alınabilecek en iyi işlemci 5600 / x ve benzetme yaptım ya hani ? ddr5 bazında 7800x3d kadar popüleritesi olan bir işlemci demeye çalıştım. Yani ddr4 tarafında 7800x3d gibi bir işlevi var. Yoksa bende biliyorum ryzen 5 5600 ün ddr5 olmadığını
  10. Mr. Ahmet sez

Hocam yazdığımı anlamadınız galiba tekrardan okuyun lütfen.
  11. Mr. Ahmet sez

Hocam r5 5600 bir nevi ddr5 in 7800x3d hali. Eğer ddr5 e geçip x3d işlemci alacaksam kesinlikle geçilir ama 7500f alacaksam benim için gereksiz bir masraf. Eğer elinizde para sınırlıysa 5600 + 3070 / 4060 kombosu veya daha üstlere çıkmak istiyorum ( 2k ) diyorsan 9060xt geçebilirsin. Rekabetçi...
  12. Mr. Ahmet sez

Mouse tavsiye öneri.

Mousede sorun yok ise al gitsin fakat çıkabiliyorsan sıfır akt a9 plus öneririm 2. el ekipman löyle aman aman tavsiye etmiyorum.
  13. Mr. Ahmet sez

Çözüldü✓ 1500 TL kadar Kablosuz Fare Önerisi

Özele bakın hocam
  14. Mr. Ahmet sez

Çözüldü✓ 1500 TL kadar Kablosuz Fare Önerisi

Dc tayfa çok üstüne düşmemek lazım. Bunların bir diğeri ile tartıştım ben diğer forumda. 2021 den beri o forumda aktifim bana gelmiş paw 3311 ile 3395 arasında fark yok diyor. O zaman millet enayi kardeşim 3395 3950 sensör alıyor cs2 için, 3311 in kötü olduğunu iddia etmiyorum ama daha iyi...
  15. Mr. Ahmet sez

Size Huzur Veren Sesler

İmzadaki link :D
Geri