Yerinizde olsam acele etmem ve elimdeki laptop işlemci ve ekran kartını satmaya bakardım.
Ek masraf oluşturmamak için anakartı ellememeniz avantajınıza olur. r5 5600 işlemci alıp ardına elinizdeki paraya göre fiyat performans ekrankartı modelleri bakardım. 10k parayla adam gibi işlemci önersem...
4060 tasarruf bazında çıkmış sade ve güzel bir 1080p 8gb ekran kartıdır. Zamanında olumsuz eleştiri almasının nedeni amd tarafında daha iyi alternatifleri olmasıdır. Fps shooter tarzı oyunlar oynuyorsanız sizi baya götürür. Eğer sistemi daha alacaksanız 4060 yerine yakın fiyatlara amd...
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam, sizin sayenizde razer essential ı almaktan vazgeçtim fakat atk a9 a gelirsek evet 3395 sensör kullanıyor fantech helios ise 3370
Ptt awm sitesinden ucuz bir fiyata buldum ve almak istiyorum. Atk a9 ise biraz tuzlu kalıyor bana.
Teşekkürler <3...
Arkadaşlar herkesin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun öncelikle <3
Elimde steelseries rival 100 gibi emektar var ve artık eskidiğini hissediyorum.
Fiyat performans olarak Fentech Helios GO XD5 alınır mı ? Daha önce Fentech markası kullanan oldu mu ?
2 gündür foruma bunun ile ilgili başka bir...
Arkadaşlar selamlar
Elimde yaklaşık 5 yıldır kullandığım Steelseries Rival 100 var. mouse beni çok memnun etti hala bir sorunu yok fakat artık yavaştan eskidi gibi. Maximum 1100 tl ye kadar çıkabileceğim. Yks den sonra cs2 ye devam edeceğim. Görünüşü önemli değil, sensörü ve hertzinin iyi olduğu...
Hayırlı forumlar
ASROCK B450M-HDV anakartım var ve r5 5600 kullanıyorum. Stok fan ile bir yere kadar idare edebiliyorum, yaz aylarıdna 90 derecelere kadar çıkıyor. Anakart ile uyumlu fiyat performans bir kule tipi öneriniz var mıdır ? Öğrenci olduğum için maksimum 500 tl lere kadar...
stok fan ile o dereceleri görmeniz lazım fakat sıvı soğutmada en fazla 60 dereceleri görmesi gerekiyor. Sıvı soğutucu iyi montaj edilmiş mi acaba ? ve piyasadaki çimento macunları işlemciye sürmeyin hocam kaliteli marka kullanın
1747816312
Ben anlamadım adam hep üst segment parçalar kullanmış...
5060 ın 16 gblik modelini bulabilirseniz kaçırmayın 8 gb modelinden uzak durun
4060ti 8 gb modeli iyidir ancak 2k da sizi yüksek grafikli oyunlarda üzebilir onun dışında kart 1080p canavarı