Hani biz havalıyız dostum ya ağlamıyoruz falan algısı değil gerçek bir şey hocam aynı şeyi bende yaşıyorum. Aslında geçmişte insan ilişkilerine dair sağlam tokat yiyen insanlar zamanla kendini güvene alıyor. Zamanla o güzelim duyguları şartlardan dolayı bastırıyor. Bir duyguyu bastırınca nolur mu...
Ah hocam çok hoşuma gitti maalesef çoktan kasayı aldım.
Hocam bu arada pek indirim değil gibi normalde lian li fanları 6 adet içinde geliyor tamamen boş kasa bilemiyorum. Hadi aldın diyelim lian li fanları pahalı oluyor
Hocam eğer arkanda baban duruyorsa arsan varsa, fabrika vs varsa çalışmanın bence anlamı yok. Ne oluyorsa orta kesime oluyor işte. Bende mezunum yarın gireceğim artık 4 yıllık bölüm kafasındayım. Sonrasını allah bilir.
İtü odtü gibi bilindik üni dışında bir yer gelmediyse ailenin yanında 4 yıl...
Hocam beyaz kasası hoşuma gitti de siyah versiyonun stoğu yok beyazda fena sırıtır diye linktekini aldım beğenmezsem iade ederim zaten.
1781866925
Ah hocam 1 dakika erken söyleseydiniz keşke :D
Hocam şöyle anakartın arka kutusuna baktım Form Factor Mini atx yazıyor. Sanırsam uyumlu gibi.
1781865802
Büyük modeli lian li gibi alınır. Benim bütçe buna yettiği için bunu almayı tercih ettim. Bu fiyat bandında tek tük büyük vardı fakat amatörce yapılmış saçları falan ince hiç girişmedim...
Öğrenciyim bütçem tamamen buna yetiyor deepcool ch510 kasa var şu an. Temperli camı 2 yıl oldu kırılalı lçülü yaptırdım ama hava sızıyor. Bu fiyata beyaz falan güzel kasalar var 1600 civarına fakat amatör gibi geldi. Sizce nasıldır arkadaşlar gainward 4060 oc ekran kartı + asrock b450m hdv var...
Teşekkürler arkadaşlar 50 maç falan atmıştım altyapım var aslında fena da sarıyordu da sınavdan dolayı silmiştim pazartesi inşallah indireceğim şu sınavlar bi bitsin
Hocam detaylı anlatır mısınız ? skinler falan ? oyun teması nasıl bizim millet oynuyor mu ?
1781794140
Hocam peki güncel olarak hangi oyunu oynuyorsunuz ?
1781794257
Plus ücreti ne kadar hocam ?