Benim ödemem bugun itibariyle yattı arkadaşlar her ne kadar bu süreç mide bulandırıcı olsa da aylar sonra yattı. Destek veren yorum atan arkadaşlara da...
Bu aynı 2. mail bu seferde mailde yazdıkları gün içerisinde gelmezse ayıp koskoca gigabyte markasına. Daha önce asus msi markalarından cashback li ürünler...
Arkadaşlar bu mail bize daha öncede geldi ama hala ödenen bişey yok ben bu maili 2. kez alıyorum aylar sonra varmı ödemesi yatan? benimki yatmadı cunku...
Valla günde 5 kere öne çıkarma hakkı var :D ara ara öne çıkartıyorum :) Çok fazla mağdur olan var gördünüzmü o kişileri etiketleyebilisiniz. Ne kadar fazla...
Nisanın ortasına geldik hala yok. Gigabyte Türkiye ve distribitörleri, mağazaları üç maymunu oynuyorlar. Bizim cashbacklerin değeri pul olduğu zaman mı...
Arkadaşlar Gigabyte markası cashback iadelerini yapması gereken zamanda yapmıyor.
Aralıkta aldığım ekran kartının cashback iadesinin son teslim tarihi...
Nisanın ortasına geldik hala yok. Gigabyte Türkiye ve distribitörleri, mağazaları üç maymunu oynuyorlar. Bizim cashbacklerin değeri pul olduğu zaman mı...