Arama sonuçları: *

1. Sabo7eur

Razer BlackShark V2 HyperSpeed vs HyperX Cloud III Wireless

Razer BlackShark V2 HyperSpeed https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBRTBSNV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 HyperX Cloud III Wireless https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBQXGZ85/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Arkadaşlar Kablosuz kulaklık arayışındayım bazı...
  2. Sabo7eur

Amazondan aldığım ürünü iptal edersem ne kadar sürede yatar

kupon geri gelmiyor daha önce yaşadım bu sorunu müşteri hiz ile görüştüm malesef kuponlar geri gelmiyor dedi
  3. Sabo7eur

🔥İndirim AMD Ryzen 9 7950X Tray Kutusuz Fansız 16.999 TL Süper Fiyat

ben daha önce birkaç kere işlemci aldım "Magic" firmasından hiçbir sorun yaşamadım. Çok nadirde olsa size arızalı olanı denk gelmiş demekki elektronik ürünler sonuçta olabilir.
  4. Sabo7eur

3500 TL - Max 5000 TL arası Kablosuz kulaklık Önerisi

Merhabalar aklımda birkaç model var aslında ama kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim tavsiyelerede açığım. Aklımdaki Modeller ; HyperX Cloud II Wireless HyperX Cloud III Wireless Corsair HS65 Surround 7.1 Mikrofonlu Kablosuz Corsair HS55 Kablosuz Asus TUF Gaming H3 Wireless
  5. Sabo7eur

HyperX Cloud 2 vs Cloud 3

Merhaba aynı iki ürün arasında bende kaldım aralarında 1000 TL kadar fiyat farkı var şuan. Cloud 2 aslında 15-20 gün kadar önce güzel bir indirime girmişti ama alamadım malesef, 3300TL kadar olmuştu. Şuan 4000 TL-4200 TL Bandında Cloud 3 5100 TL civarında ama henüz karar veremedim siz aldınız mı...
  6. Sabo7eur

Ryzen 7 5800x3d isinma

Sıvı soğutmanız arızalanmış olabilir daha önce 360 mm thermaltake marka sıvı soğutmada yaşadım bu tarz bir sıkıntı halbuki daha 1.5-2 senelik soğutmaydı garantiden yenisi geldi yurtdışından aldığım için arızalısı ben de kaldı arızalı olan soğutmayı bir arkadaşımla beraber pompa kısmını söküp...
  7. Sabo7eur

🔥İndirim Thermalright Soğutucularda 200 TL İndirim Kuponu

bende kuletipi konusunda videodaki kanalı takip ediyorum kıyaslama videoları falan var. 10105f e çok ahım şahım bişeye gerek yok ama ileri dönük diyorsan peerless der geçerim
  8. Sabo7eur

Sana katılıyorum ama f/p olarak commander daha iyi bence
  9. Sabo7eur

Videoyu izlerken denk geldim. indirimli işlemci soğutucusu arayanlara videoda gösterilen soğutucularda "trifact" indirim kupon koduyla 200tl indirim yapılıyor. 1300lük asassin spirit 1100tl geliyor. dahada büyük soğutucular falan var
  10. Sabo7eur

RYZEN 7600'e soğutucu önerisi?

Herkese iyi forumlar. Ryzen 7600 işlemcimi stok soğutucuda kullanıyorum ve ısınıyor. tavsiye soğutucu öneriniz var mı bütçem 1500e kadar. yaz aylarında özellikle stok soğutucunun hiç yetmeyeceğini düşünüyorum.
  11. Sabo7eur

5 Farklı KULETİPİ İşlemci Soğutucu İnceleme ve Detaylı KULETİPİ Rehberi

ucuza assasin peerless buldum. yapıştırıyorum o zaman?
  12. Sabo7eur

5 Farklı KULETİPİ İşlemci Soğutucu İnceleme ve Detaylı KULETİPİ Rehberi

baştan sona eksiksiz atlamadan izledim. sırayla takip ederek izlendiğinde kuletipi hakkında bilgiler çok iyi anlaşılıyor. emeğine sağlık
  13. Sabo7eur

15IAH7 Lenovo ideapad klavye

Merhaba dostum aynı modelden bende de var RGB olarak yanıyor ama klavyede fonksiyon (fn+space) tuşlarından rengi birkaç mod olarak değişiyor ve kapatılabiliyor
  14. Sabo7eur

MSI Mpg X570 Gaming Edge Wifi + Amd 5600 Kaça satabilirim?

garantisi devam ediyorsa 6000 civarı eder gibi geliyor. çünkü kaliteli b550ler bile 4000-5000 bandına çıkmış durumda.
Top Bottom