Arama sonuçları: *

1. Donatus

tronsmart sono vs rampage drop plus

arkadaşlar ben bu bu kulaklıklardan ikisininden birini alacağım sadece bilgisayarda kullanacağım müzik kulaklığım var. Şimdi 367 tl verip rampage almaya değer mi ve bu benim bütçemi epey bir zorlayacak sadece oyun için kullanacağım bir kulaklıkta. Arkadaşlar sizden bana hangisini almamı...
  2. Donatus

rampage comfort vs hs35

sadece ses kısmından bakarsak hangisi daha iyi
  3. Donatus

Maksimum 300tl sadece oyun kulakligi

arkadaşlar ben sadece oyun için sadece ses kasmak için kulaklık arıyorum müzik kulaklığım var. Aklımda rampage drop plus vardı fakat fiyatının bana çok geleceğini düşündüm. 300 TL ye kadar sadece ses kasmak için kulaklık önerir misiniz dediğim gibi müzik önemli değil. monster abra bilgisayarımda...
  4. Donatus

sadece oyun için düşük bütçeli kulaklık

arkadaşlar ben sadece oyun için sadece ses kasmak için kulaklık arıyorum müzik kulaklığım var. Aklımda rampage drop plus vardı fakat fiyatının bana çok geleceğini düşündüm. 300 tl ye kadar sadece ses kasmak için kulaklık önerir misiniz dediğim gibi müzik önemli değil. monster abra bilgisayarımda...
  5. Donatus

Düşük bütçeye kulaklık seçimi yardım

arkadaşlar ben 250 maks 300 tl kulaklık arıyorum da letgoda buldum birkaç tane sizce hangisini seçeyim hepsi sıfır ürünler 200 tl ye James Donkey 711 var 300 tl ye James Donkey 712 var 400tl ye arctis 3 ilk sürümü var bunu steelseries diye koydum beni zorlar fiyat açısından ama bu fiyatı...
Top Bottom