Arama sonuçları: *

1. variares d d

Sürekli açık kalan monitör ne kadar elektirik harcar

Arkadaşlar yeri geliyor bilgisayarı günde 5 defa açıp kapatabiliryorum . 2 adet monitörüm var . Bunları tuşundan sürekli açıp kapatmaktan yoruldum. Kasa kapalı olduğunda monitör açık kalsa ne kadar elektirik harcar bilgi verir misiniz ?
  2. variares d d

380 hz monitörümün 2-3 saniye kararma sorunu

asus rog 380 hz monıtorum var oyunlarda ve pc boşta ıken bir anda 2-3 sanıye ekran kararıyor. ekran kartım gigabyte 3080. asus un kutu içerinde özel olarak gonderdıgı DP ile ekran kartına baglı zaten baska kablo ıle baglarsam 380 hz alamıyorum. ekran kartı soketlerını degıstırmeyı denedım . ve...
  3. variares d d

Nvidia Ayarlarında Tam Ekran Yapamıyorum

Nvidia Ayarlarında Tam Ekran Yapamıyorum. CSGO'yu 4:3 ayarlarda oynuyom ama nvdia ayarını tam ekran yapamıyom ve cs tam ekran olmuyor yardım edin arkadaşlar nasıl yapabilirim ?
  4. variares d d

Monitör servise göndermek

Arkadaşlar 2019 da rampage rm 144 monitörü almıştım geçenlerde bozuldu bugün ups kargoya verdim n11 den almıştım daha önce n11 de alıp böyle tamire gönderen oldu mu tamir süreci nasıl işler fikriniz varmı
  5. variares d d

Monitörüm kendiliğinden Karardı

Arkadaşlar Selamün aleyküm Monitörüm: Rampage RM 144 2 gündür bilgisayarı açmıyordum bugün geldim açtım sol altda olduğu gibi orası kararmış nedendir acaba ( Kabloları Söktüm Tekrar Taktım )
Top Bottom