Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

İMAX Deneyimleriniz?

Arkadaşlar iyi akşamlar. İMAX Salonlarında daha önce filme giden arkadaşlar var ise deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz? İstanbul da gidilebilecek en güzel IMAX salonu hangisidir? Cevaplarsanız sevinirim :)
  2. semihcndn04

Bluetooth kulaklık discordda bozulması

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 5.0 adaptör yoluyla bluetooth kulaklığımı bağlıyorum bilgisayara. Normalde ses gayet temiz bir şekide geliyor şarkı dinlerken falan. Fakat discord da aramaya katıldığım anda ses boğuk geliyor. Bir türlü çözemedim. Sorunu yaşayıp çözen varsa yardım ederse sevinirim.
  3. semihcndn04

Valorant Klavye Gecikmesi

İyi akşamlar. Arkadaşlar benim bir sorunum var. Bugün PC yi formatladım windows 11 e geçiş yaptım. Herşeyi eskisi gibi kurdum. Testlerimi yaptım sorun yok. Valorant a girdiğimde farkettim ki klavyemde bir gecikme var. W a s d basıyorum. Yeteneklere basıyorum ve evet bir farklılık, gecikme var...
  4. semihcndn04

GTAV Roleplay Rol Sorgulamak Nedir?

Arkadaşlar çoğu rol terimini bilirim fakat rol sorgulamak diye bir şeyle karşılaştım. Terim anlamı olarak vs bilmiyorum. Bilen birisi açıklayabilirse sevinirim.
  5. semihcndn04

Yardım Chevrolet haç logosu ?

Türkiye'de bazı hocaların islamiyeti çok yanlış ve saçma anlattığını düşünüyorum.
  6. semihcndn04

Bilgisayarda Bazı Programlar Açılmıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda 1 gündür spotify ve LOL ü açamıyorum. Yanıt vermiyor diyip kapanıyor Spotify. LOL ü sildim belki dosyalar bozulmuştur diye fakat bastığım anda kura basamadan kendi kendine kapanıyor. Bu neden oluyor sizce? 1619979799 Bunun sadece spotify ve LOL ile ilgili olmadığını...
  7. semihcndn04

Aternos sunucu wipe atma

Arkadaşlar merhaba biz aternos üzerinden arkadaşlarla genel olarak mc takılıyoruz ve artık sunucuyu wipelamak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz?
  8. semihcndn04

Gaming Rgb Mouse Önerisi

kablosuz ve kesinlikle korkmayın bende önyargılıydım hiç gecikme yok
  9. semihcndn04

Gaming Rgb Mouse Önerisi

asus rog pugio 2 almıştım birkaç ay önce 500 e birdaha 500 e yakalayabilirsen al efsane mouse
  10. semihcndn04

Spiderman: No Way Home

o zaman 15 yıllık Marvel serüvenim bitiyor.. 2-3 yaşlarımda başladım buralara kadar geldi bu filme kadarmış :(
  11. semihcndn04

Google ve Wikipedia da dolaşan bazı bilgiler 1615041005 peter giderse marvel benim için gerçekten bitişe geçer Tony de öldü Black Widow da öldü artık 1 ölüm daha istemiyorum..
  12. semihcndn04

ya bi ev takıntısı var zaten eve dönüş evden uzakta eve dönüş yok 1615040816 Marvel çok garip bir film firması ya. Şimdi düşününce abartı ama Eve Dönüş 2.filmde evden uzakta 3.filmdede eve dönüş yok. Peter Parker ın ölme ihtimali bile doğuyor artık.. Acaba hangisi ölecek
  13. semihcndn04

çok sıkı bir marvel fanıyım ve gün geçtikçe içim içime sığmıyor. Geçen haftalarda Doktor Octopus dan sonra şimdi inanılmaz örümcek adam ın düşmanı electro geldi oyunculara. Ya böyle andrew garfield ın ve tobey maguire nin oynayacağı hakkında söylentiler var mı? Andrew Garfield ın çekimleri...
  14. semihcndn04

Windows çoğu şeyin aniden kapanması

Arkadaşlar Merhaba birkaç saattir çözemediğim bir sorun var. Sorun şu windows umda resimdeki gibi çoğu şeye tıklayınca oraya girer girmez 2-3 saniye içinde donup kapanıyor. Lütfen yardım edin internet ve discord dışında kullanamıyorum adam akıllı.
  15. semihcndn04

PUBG kaç fps alırım tahmini?

senin ram 16 bide bence fpp de 100 ün altına düşmez
  16. semihcndn04

PUBG kaç fps alırım tahmini?

verir bence
  17. semihcndn04

75hz bir monitör 60 hz çalışıyor

ekran kartı driverı kurdunuz ve güncel mi?
  18. semihcndn04

Bir İnternet Bu Kadar Kötü Olabilir Mi?

ne kadar ödüyorsunuz ve hangi sağlayıcı çünkü bu rakam biraz şaka gibi :(
  19. semihcndn04

windows 8.1 pro format

arkadaşın dediğine katılıyorum win 8 ve 8.1 dokunmatik ekranlar için tasarlanmış. PC özellikleriniz karşılıyorsa win 10 indirin. Yoksa o videolardan yardım alın kurulum ekranında şu anahtarı girin (FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3)
  20. semihcndn04

144hz mönitör kendi kendine 60 hz düşüyor

hmm bilemedim o zaman inşallah sorunu en yakın zamanda çözebilirsiniz
Top Bottom