Neler Yeni

144hz mönitör kendi kendine 60 hz düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
144hz monitör kullanmaktayım bilgisayarı ilk açtığımda monitör kendi kendine 60 hz olarak ayarlıyor (görüntü ayarlarından vs düzeltemiyorum 144 hz olarak bir seçenek gözükmüyor sadece 60 hz olarak gözüküyor) bilgisayarı yeniden başlatınca kendi kendine tekrardan 144 hze geri çıkıyor yani bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor bilgisayarı her açtığımdada tekrardan yeniden başlatmak artık sinir bozmaya başladı sorunu yaşayan çözen var mı?
monitör gamepover 144hz (gpr24c144) bağlantı kablosu dp
sıkıntı ekran kartından olabilir mi onuda merak ediyorum
ekran kartı rx 5600 xt

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
144hz monitör kullanmaktayım bilgisayarı ilk açtığımda monitör kendi kendine 60 hz olarak ayarlıyor (görüntü ayarlarından vs düzeltemiyorum 144 hz olarak bir seçenek gözükmüyor sadece 60 hz olarak gözüküyor) bilgisayarı yeniden başlatınca kendi kendine tekrardan 144 hze geri çıkıyor yani bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor bilgisayarı her açtığımdada tekrardan yeniden başlatmak artık sinir bozmaya başladı sorunu yaşayan çözen var mı?
monitör gamepover 144hz (gpr24c144) bağlantı kablosu dp
sıkıntı ekran kartından olabilir mi onuda merak ediyorum
ekran kartı rx 5600 xt
2. monitörün varmı ekranı 60 hz olan

Osmanbayirr

80+ Bronze
Ekran kartı driver güncelle veya son güncellemeden sonra olduysa daha kararlı sürüm yükleyin sorun devam ederse hdmi kablosunu değiştirip öyle deneyin halen sorun devam ediyorsa garanti servisene yollayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driver güncelle veya son güncellemeden sonra olduysa daha kararlı sürüm yükleyin sorun devam ederse hdmi kablosunu değiştirin
ekran kartı driver güncel ve zaten amd olduğu için direk son çıkarnı yüklemiyorum malum amd güncellemeleri yüzünden ayrıca hdmi değil dp kullanıyorum ve monitörün kendi orjinal kablosu değiştirmeyi denedim bir şey değişmedi ama

Osmanbayirr

80+ Bronze
ekran kartı driver güncel ve zaten amd olduğu için direk son çıkarnı yüklemiyorum malum amd güncellemeleri yüzünden ayrıca hdmi değil dp kullanıyorum ve monitörün kendi orjinal kablosu değiştirmeyi denedim bir şey değişmedi ama
Yani tahminlerim yazılımsal kaynaklı sorun yaşıyorsunuz galiba ekran kartı sürücüsü daha eski bir sürüm deneyin sorunun devam edip etmediğini kontrol edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hmm bende 2.monitörde radeon ayarlarında GPU Ölçekleme açık olduğunda yapıyordu o ayarı kapatmayı deneyebilirsiniz. Önereceklerim bunlar
gpu ölçekleme vs kapalı ekran kartını neredeyse hiçbir özelliği açık olmadan kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,567
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom