Arama sonuçları: *

1. E

Rodajdaki motoru sürekli istop ettirmek zararlı olurmu

hocam zaten 3 e kadar çıktım ama sıkıntı şu istop ettirmeyi baya azalttım velakin vites düşürürken yükseltirken yada atıyorum 3 de gidiyorum gazı kestim birdaha verdim motor hemen öne doğru bir atlama yapıyor ve küt küt diye ses geliyor gazı her açışımda bu küt küt sesini duyyorum ve...
  2. E

Allah'ın izniyle düzgün yapacağım ya eminim sadece şu motor kaldırma durma vites düşürme yükseltme işlemlerini alışırken motora zarar vermeyeyim yeter
  3. E

Hocam bugün ilk defa 1 viteste motoru kaldırmaya çalıştı 2-3 sefer anca sorunsuz kalkabildim yarın sabah aynı şekilde bir daha alıştırma yapıp motoru kaldırmaya seri haline getirmeye çalışacağım sonra da vites 2 atmaya çalışacağım hani bu süreçte motoru zorlayacağım veyahut da sık sık stop...
  4. E

Ve de bilmiyorum işte insanız elim çarpar ve yanlışlıkla çeviririm falan bir anlığına 12.000 devre filan çıkartabilirim veyahut da arkadaşlardan biri tutar çeviri kesiciye sokar 1740341530 Motoru stoktan teslim edeceğiz diyorlardı biz gittiğimizde o gün içinde teslim olacak olan motorların...
  5. E

Hani o müşterilerden biri falan yapar veyahut da ne bileyim işte birisi yapar kim olduğu önemli değil ondan dolayı sordum
  6. E

Hocam ben yapmadım yapmam da ama motoru alırken 2 km'deydi ve motorun arkası çamurdu acaba bayidekilerin birisi böyle yapsa ne olur diye düşündüm
  7. E

Hocam bir şey daha soracağım sadece ama sadece 1 kilometre boyunca rodajdaki motoru gidebileceği en maksimum devir olan 12.000 deviri çevirerek binseler zararı olurmu
  8. E

merhaba arkadaşlar ilkm otorum olarak srk 125 r aldım dün geirdik bugün süreyim dedim ilkinde vitesi attım ama debriyajı sıkmadığım için üstop etti diğer seferde debriyajı hızlı bıraktım bu böyle böyle devam etti nerdeyse 7 8 sefer istop ettirmişimdir bazende tam istop edecekken debriyajı...
  9. E

Rsk srk 125r satılırmı

Kafandaki de o işte 1 sene 1.5 sene binip satmak tamam 130 a aldım ama şimdi 3 4bin km'de olanları 115 filan yazıyorlar düz 20k zarar benimde ilk motorum düşe kalka öğrenirim zaten illaki bir yerleri kırılacak değer düşecek bir sene sonra gelen zamlarla filan 100 ya da 110 a bıraksam kafi bana...
  10. E

Rsk srk 125r satılırmı

Hocam 10 bin zararla satsam 20 binini anca öderim yine kalır 10 bin borcum eğer motoru beğenirsem satmayadabilirin R25 binen mt07 ye binen arkadaşlarım var onlarfs teşvik etti al diye gelsin motor onlara filanda bindircem yorumlarını alacağım Hadi sattım bunu 90 bin olcak elimde çünkü daha yeni...
  11. E

Rsk srk 125r satılırmı

Bı sövmedikleri kaldı zaten eğer babamdan azar yemezsem bayiden gelir gelmez ilana koycsm ama 5 6 bin zararla birde araç başı pazarlığı ile 10k zararla satarım Ama 8 ay takdirini ödemek zorundayım
  12. E

Rsk srk 125r satılırmı

Hocam piyasayı biliyorsanız ben bu motoru kaça satabilirim sizce 6 7 bin km'de ufak tefek sıkıntıları olursa kendim yaptırrım sticklerli filan olcak herkes rodaji yeni bitmişlere 115 ile 125 arasında fiyatı çekmişler en düşük ilanlarda 85 90 civarında 100 bine verrim herhalde ama bu 30 bin...
  13. E

Rsk srk 125r satılırmı

Piyasası söyle ki 2.eldd bir sürü ilan var fakat bayi k.kartina vade farksız taksit imkanı sunduğu için herkes sıfira yönleniyor Reis motora değil direk vergi zamı gelcekmiş yüzde 40 civarında yani bütün motorlar zamlanacaği için yine alanlar olacaktır
  14. E

Kaza yapıyorduk/Bu lastikler yaptığı km ye göre nasıl

hocam yani lastikleri petlasın bayisinde taktırdık adam petlası önermedi bunu önerdi lassa petlas dan daha iyi dedi bunların hepsi kauçukdan dedi hunkok kumho mıchelin vs önerdi oysaki petlass lassa lastiklerin içine naylon karıştırıyormuş
  15. E

Hocam benim kullandığım seri o seri değil başka bir serisi
  16. E

Araçta bayi çıkışı hanlık vardı kış lastiği olarak kumho tercih ettik hem akrabamız hemde lastik ustası tavsiye etmişti siz neden tavsiye etmiyorsunuz
  17. E

Merhaba arkadaşlar arabaya yaklaşık 3 ay önce kumho marka kışlık lastik aldık ama aldık alalı daha ilk kez yar yüzü gördüler neyse 5 bin km gibi Bir şey yaptık bu 3 ay içerisinde lastiğin durumu nasıl aşşağıya lastiğin fotoğraflarını bırakıyorum.Öncelikle bizde hızlıydık döner kavşağa 70 le...
  18. E

Rsk srk 125r satılırmı

Hocam rks srk 125r aldım 100 binim vardı 30 bin de karta taksit yaptırdım amacım 1 1.5 sene binip satmak zaten bu motorlara zam geliyormiş Nisan ayında ben 130 a aldım yüzde 40 vergi zamı ile 187 bin TL olacakmış yani ben aldığım fiyatı kurtarsa birde üstüne çitırından kar biraksa kafi neticede...
  19. E

Rsk srk 125r satılırmı

Hocam istediğim fiyattan satayımda 1.5 2 ayda beklerim 1739107136 İçime merak herkes kötülüyor herkes... Ama kullanıcılar öyle demiyor Dışardan herkes çin diye konuşuyor Alanlarda alabilirsiniz güzel motor diyor nasıl iş bu ve bu fiyatta bu görüntüyü veren başka motorda yokki
  20. E

Rsk srk 125r satılırmı

Kimse almazmi 😂😂
Top Bottom