Arama sonuçları: *

1. M

BU SİSTEM FİYATINA DEĞERMİ ???

Şuan ki piyasaya göre değer acelesi varsa. Acelesi yoksa beklesin Abdullah abi F\P bir sistem çıkarınca özelleştirerek alır.
  2. M

BU SİSTEM FİYATINA DEĞERMİ ???

Değer kardeşim.
  3. M

Rtx 3070 - Zotac, Inno3D, Gigabayt, Palit hangisi?

Bence de PALİT.
  4. M

6300tl rtx 3070 dolandırıcı mı

Siteye girerken zaten belli ediyor hızlı ve güvenilir diyor(!).
  5. M

YENİ TOPLADIĞIM SİSTEM OYUNLARDAN ATIYOR

Anakart da BIOS pilini çıkar tak BIOS sıfırlanmış olacak. Diye biliyorum.
  6. M

Bana sistem önerisi lazım

https://www.incehesap.com/hydro-bronze-pc-hocasi-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49164/ Bütcen var ise işlemciyi 3500 yap bide ramı 16 yap.
  7. M

GAMETECH 500W PSU Alınır mı?

Dostum bence alıyorken 600w al. İlerde yükseltirsen parçalarını bir daha psu değiştirmek zorunda kalırsın, Bide o markayı hiç duymadım corsair, cooler master, fsp gibi markalardan al sonra mayın gibi patlarsın.
  8. M

Yardım monitörümde mi sorun var?

Bilgisayar ilk açıldığında her şey normal ilerliyor. Sonra birden bire ''WARNİNG'' diye bir uyarı çıkıyor altında ise sadece '' tamam'' yazıyor. Nedeni ne acaba?
  9. M

Yardım 600 TL bandında ram önerisi

4400MHZ ye kadar destekliyor önerin için teşekkür ederim.
  10. M

Anakartla birlikte değiştireceğim. İşlemcim İ5 9400f anakart olarak da MSI MPG Z390 gaming plus. İşlemci maksimum 2666 destekliyor.
  11. M

6 taksitle kasa aldım ne zaman taksit ödemesi gelicek ?

Genelde teslim aldıktan bir ay sonra ödeme başlıyor. Siz ayın 22'sinde ürünü teslim aldıysanız önünüzdeki ayın 22'si ödeme yapmanız gerekmektedir.
  12. M

8x2 16 GB 2666 MHZ ram önerir misiniz? 650 TL'yi geçemem.
  13. M

PSU dahil ve ya dahil olmayan kasa ve psu önerisi

Frisby Venom FC-9270G 650W 80+RGB 4 Fan Oyuncu Bilgisayar Kasası bu kasaya bakabilirsin ekran kartını 80+ sertifikasıyla çok iyi çalıştıracağına eminim..
Top Bottom