Neler Yeni

6 taksitle kasa aldım ne zaman taksit ödemesi gelicek ?

Mamyy

80+ Silver
6 taksitle kasa aldım kredi kartıyla 76 tl taksit ödemesi vardı mobil uygulamaya geldiğimde ne provozyondaki işlemlerde var nede borçta gözüküyor veya bekleyen işlemlerde ne zaman düzelir bu durum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Remzi Gülenyüzlü
6 taksitle kasa aldım kredi kartıyla 76 TL taksit ödemesi vardı mobil uygulamaya geldiğimde ne provozyondaki işlemlerde var nede borçta gözüküyor veya bekleyen işlemlerde ne zaman düzelir bu durum ?
Genelde teslim aldıktan bir ay sonra ödeme başlıyor. Siz ayın 22'sinde ürünü teslim aldıysanız önünüzdeki ayın 22'si ödeme yapmanız gerekmektedir.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde teslim aldıktan bir ay sonra ödeme başlıyor. Siz ayın 22'sinde ürünü teslim aldıysanız önünüzdeki ayın 22'si ödeme yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler şuan limitten düştü ama taksit ödemesi gelmedi provozyondoki işlemlerde duruyor şuan

Bolthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orkun
Kredi kartını çıkarırken soruyolar sanırım ''ayın hangi haftasında ödeme yapacaksınız (1-2-3-4)'' ona göre ödüyosun diye biliyorum. Ben öyle taksit ödüyorum şu an

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Teşekkürler şuan limitten düştü ama taksit ödemesi gelmedi provozyondoki işlemlerde duruyor şuan
Hocam kredi kartı ekstre kesim tarihinizde ilk taksit çıkar.
Ardından 5 taksit daha ödersiniz
Yaklaşık 48saat provizyon bekler

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Provozyondan bittikten sonra direk ödeme gelir mi ? Ödemek istiyorumda hemen taksiti.
Hayır direkt gelmez. Ekstre ne zaman kesiliyorsa o zaman gelir ama siz beklemeden ilk taksiti yatırabilirsiniz zaten tutarı gözükür

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır direkt gelmez. Ekstre ne zaman kesiliyorsa o zaman gelir ama siz beklemeden ilk taksiti yatırabilirsiniz zaten tutarı gözükür
Kredi kartımın ne zaman kesildiğini mobil uygulamadan görebiliyor muyuz ?

Top Bottom