Bunu okumaya başlarsam ne zmn biter?İlk baştan okuyun be. Yaratılış ve türeyiş. Asıl olaylar baştan kopuyor
Gökten koç düştüğüne inanıyor musun peki? ajshdhsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ilgilenmiyorlar biliyor musun?
Bir konuyu bırakıp diğer konuyu konuşuyorsun sanki.
Yahudilerden girdin, Hormonlardan çıktın, Toplum kontrolünden devam ediyorsun şimdide
Kuran'ı çevirenler birbirlerinden çok farklı şekillerde çeviriyorlar.Koçun gökten indiği falan yok.Ama malesef ki mülümanların %90ından fazlası buna inanıyor.Gökten koç düştüğüne inanıyor musun peki? ajshdhsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ilgilenmiyorlar biliyor musun?
Bir konuyu bırakıp diğer konuyu konuşuyorsun sanki.
Yahudilerden girdin, Hormonlardan çıktın, Toplum kontrolünden devam ediyorsun şimdide
Kuran'ı çevirenler birbirlerinden çok farklı şekillerde çeviriyorlar.Koçun gökten indiği falan yok.Ama malesef ki mülümanların %90ından fazlası buna inanıyor.
Hocam sen yanlış anladın herhalde.Sana laf atmadım.Senden önce bana "Koçun gökten inidiğine inanıyor musun?" dedi ben ona cevap verdimYok ben Eru'ya inanıyorum .
Bizim dilenciler baya evrim geçirmiş. Hiçbirine aldanma. Birisi Ayfon kullanır, Diğeri çocuğunu sakat bırakır iyi dilenip para kazanması için. Diğeri polise hakkını veriri bu alan benim diye.Bir dilenci senden Allah rızası için 1 TL istediğinde sen dur vereyim yazık garibime diyorsan ! Muhakeme yetin sıfırdır
Bir dilenci senden Allah rızası için 1 TL istediğinde bunlar kaç kişiden para topluyor zengin bunlar dediğinde ! Muhakeme yetin zayıftır .
Bir dilenci senden Allah rızası için 1 TL istediğinde ; Ona 1 TL verirsem bu doğru bir eylem olacak mıdır ? Muhakeme yetin orta düzeydedir .
Bir dilenci senden Allah Rızası için 1 TL istediğinde ; Ona ihtiyacını karşılamak karşılığı ; iş sunduğunda çalışması için ve o şekilde verdiğinde ; muhakeme yetin üst seviyededir .
Bir dilenci senden Allah rızası için 1 TL istediğinde ; Ona hem çalışma imkanı sunup hem de ; bunu büyütüp kalıcı çözüm üretiyorsan ; sen olmuşsundur
Okumaya başlarsam patronum da beni okur vallaAra sıra Kitap okur gibi oku. Fena sarıyor ilerleyiş tarzı. Bir bakacaksın yarılamışsın.
Bir oturumda yarısını bitirebilirsin. İsa kitabına kadar.
Hocam sen yanlış anladın herhalde.Sana laf atmadım.Senden önce bana "Koçun gökten inidiğine inanıyor musun?" dedi ben ona cevap verdim
Bizim dilenciler baya evrim geçirmiş. Hiçbirine aldanma. Birisi Ayfon kullanır, Diğeri çocuğunu sakat bırakır iyi dilenip para kazanması için. Diğeri polise hakkını veriri bu alan benim diye.
Artık kimin asıl ihtiyaç sahibi olduğunu anlamaz olmuşuz.
Şimdide dilenciden konuşup konuyu sapıttırıyorsun. Seni raporlamak şart oldu. Ban yersen sorunu bende görme.
Haa hocam ben de benim mesaja cevap verince bana dedin sandım.MYSTIC sen bu kendini beğenmiş ukalayla muhatap olma bu böyle herkese saldırır durur başı boşlar gibi
Ben Eru'ya inanıyorum diye bu Zaur'a dedim Bu tip insanlar hiçbir şey okumazlar sadece yaptıkları ona buna saldırmaktır
Konuyla alakası olmayan mesajları yazan sensin. Umarım başı boş kim olduğunu anlarsın.MYSTIC sen bu kendini beğenmiş ukalayla muhatap olma bu böyle herkese saldırır durur başı boşlar gibi
Ben Eru'ya inanıyorum diye bu Zaur'a dedim Bu tip insanlar hiçbir şey okumazlar sadece yaptıkları ona buna saldırmaktır
İlk başta konuyla alakasız bir paylaşım yapmadı.Sen başka konuya git diye iteledin onu.Kaç tane yaratılış/din konusu açılıyor da kaç tanesine bakılıyor?Bırak da toplansın şurda konular.Konuyla alakası olmayan mesajları yazan sensin. Umarım başı boş kim olduğunu anlarsın.