Ev için kullanacaksan ve çok sık değil de ayda 1-2 kez kullanacaksan ben assur markasının çelik mandrenli modelini aldım. yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum...
hayırlı olsun, istanbul içinde yaşıyorsan mağazaya gidip deneyerek almanı tavsiye ederim hem hangisi senin için daha rahat olur ona bakmış olurdun hem de...
1 yıldır xdrive anka kullanıyorum çok hafif sallanma oluyor ama kendin bilerek salladığında oluyor sabit otururken bir sıkıntı yaşamıyorum malzeme kalitesi...
Peşin fiyatına taksit kampanyası yok diye biliyorum. Bireysel olarak sadece alışveriş kredisiyle taksitli alabiliyorsun.
1778652943
Bankaların faizsiz kredi...
Buna aldırış etme temuda trendyoldaki gibi otomatik değil de manuel de kargoya verildi olarak girebiliyor satıcı. Ben de temu da satış yapıyorum oradan...
Entegrasyon programı siparişi firmanın kullandığı sisteme aktardığında statü güncelleniyor muhtemelen ondan hazırlanıyor olarak gözüküyor. Üründe fiyat...
9. Çevrimiçi sipariş onayı veya teslimat notu satın alma fişinin/faturanın yerini almaz. "Mali değeri" olmayan fişler ile katılım sağlanamaz. Online...