mrdevils61 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Einhell Te-Cd 18/48 Li-İ Vs Bosch Gsb 185-Lı Ev Kullanıcısı İçin Hangisi

https://www.trendyol.com/assur/21v-cift-aku-74-parca-sarjli-darbeli-matkap-komursuz-celik-mandren-vidalama-darbeli-matkap-p-779776548?boutiqueId=61&merchantId=1078708 Trendyolda fiyatı daha ucuz şu anda. Bahsettiğim model bu ucunu döndürerek darbeli matkap delme ve vidalama modu var toplam 3...
  2. M

Einhell Te-Cd 18/48 Li-İ Vs Bosch Gsb 185-Lı Ev Kullanıcısı İçin Hangisi

Ev için kullanacaksan ve çok sık değil de ayda 1-2 kez kullanacaksan ben assur markasının çelik mandrenli modelini aldım. yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum içindeki uçlar çok kalitesiz sadece ama vidalama ve delme için sonradan kaliteli uç alabilirsin ben milwaukee marka vidalam ucu aldım sadece...
  3. M

Steam Rest Of World (Row) Bölgesi Kodları Türkiyede Geçerli mi?

Dünyanın geri kalanıTürkiye içinde etkinleştirilemez yazıyor ürün sayfasında
  4. M

Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi

hayırlı olsun, istanbul içinde yaşıyorsan mağazaya gidip deneyerek almanı tavsiye ederim hem hangisi senin için daha rahat olur ona bakmış olurdun hem de farklı markaları da deneyimleyip öyle karar vermiş olursun
  5. M

Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi

1 yıldır xdrive anka kullanıyorum çok hafif sallanma oluyor ama kendin bilerek salladığında oluyor sabit otururken bir sıkıntı yaşamıyorum malzeme kalitesi de sağlam bir sıkıntı yaşamadım hiç
  6. M

Yardım Taksitli iPhone 15 Pro

Peşin fiyatına taksit kampanyası yok diye biliyorum. Bireysel olarak sadece alışveriş kredisiyle taksitli alabiliyorsun. 1778652943 Bankaların faizsiz kredi kampanyaları oluyor onları kullanabilirsen o şekilde alabilrsin
  7. M

❌İndirim Bitti! DJI Mini 3 RC-N1 Kumandalı Drone 12.899,00 TL

stok gözüküyor şu anda ama 1778229976 sepete ekleyince gidiyormuş
  8. M

Gulmekten öldüm indirim

az önce konu kitlendi yeniden konu açmışsın
  9. M

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

aynen öyle temu ürün teslimatı yapıldıktan 5 gün sonra veriyor parayı trendyolda vs 21 gün sonra
  10. M

Buna aldırış etme temuda trendyoldaki gibi otomatik değil de manuel de kargoya verildi olarak girebiliyor satıcı. Ben de temu da satış yapıyorum oradan biliyorum. İptal geleceğini düşünüyorum ben
  11. M

Entegrasyon programı siparişi firmanın kullandığı sisteme aktardığında statü güncelleniyor muhtemelen ondan hazırlanıyor olarak gözüküyor. Üründe fiyat hatası var büyük ihtimalle iptal olacak hepsi
  12. M

Öneri 🚀Skyfab🌳 Steamde Demo Yayında!

Co op olsaydı daha iyi olabilirdi gibi genelde bu tarz oyunlar arkadaş ve ekiple daha eğlenceli oluyor. Yine de istek listesine ekledim
  13. M

Ariel Toz Çamaşır Deterjanı 5.5KG bedava + 50tl

9. Çevrimiçi sipariş onayı veya teslimat notu satın alma fişinin/faturanın yerini almaz. "Mali değeri" olmayan fişler ile katılım sağlanamaz. Online müzayede vb. yoluyla yapılan özel satışlar katılım dışıdır. İndirimler satın alma fiyatından düşülür. bu şekilde bir madde var migrostan gelen...
  14. M

Kick Yayınları ve Stripe Banka Hesabı Sorunu

Koskoca firmalara vergi afları, muafiyetleri gelir. Güncel ekonomik koşullarda kendi işini kurup girişimci olmak isteyen gençlerden her ay 10 küsür bağkur, saçma sapan aylık 2 bin lira stopaj vs vergiler alıyorlar. Yetmedi yıl sonu gelir vergisi de alıyorlar. Bu devirde çok zor şirket kurup iş...
Geri