Arama sonuçları: *

1. M

Mac mini m4 için monitör tavsiyesi

Renk doğruluğu çok önemliyse geçen sene BenQ PD2705Q modelini almıştım 18k fiyatı var ama renk doğruluğu vs baya iyi. Direkt type c üzerinden görüntü alabiliyorsun 2k çözünürlük var 1757079796 direkt kalibre edilmiş şekilde geliyor
  2. M

IPad’im dondu ne yapmalıyım

5 10 saniye değil de daha uzun süre basılı tuttun mu cihaz kendini resetleyene kadar basmayı dener misin
  3. M

Garanti Bonus Kullanımı Nasıl Oluyor?

Hepsiburada üzerinde çoklu kredi kartı özelliği var. Mesela 10k lık ürün alacaksın 6 k yı bonusla ödeyip kalanı başka kartla ödeyebilirsin ya da tek çekim olarak tek kartla alabilirsin 6 bini bonus kullanarak. Bonus kullanıp aynı kartla taksit de yapabilirsin. Ekran görüntüsü iletiyorum.
  4. M

IPad’im dondu ne yapmalıyım

Ses ve güç tuşuna basılı tuttun mu?
  5. M

İşlemcim çok ısınıyor

Benim 12400f boşta 50 60 derecelerdeydi oyunlarda 85 90 dereceleri görüyordum. Kule tipi soğutucu aldım deepcool ak400 boşta 30 derecelerde işlemci tabanlı oyunlarda maks 65 derece gördüm. Kule tipi soğutucunun kendi termal macunu ile kullandım ekstra macun almamıştım. Sizde de kule tipi var ama...
  6. M

İşlemcim çok ısınıyor

İlettiğim görselde iş için kullandığım bilgisayarın işlemci kullanımı chrome da 10 civarında sekme vs diğer programlar açık anlık kullanım 20 lerde geziniyor. Boşta senin o kadar fazla olması tuhafıma gitti
  7. M

Yardım Anlık olarak internette sorun yaşayan var mı?

Türkiye genelinde bir internet erişimi problemi var google vs de çökmüş
  8. M

Çözüldü✓ Utorrent kendi kendine internet mi çekmiş?

Ama bu kadar veri kullanması normal gibi torrentin çalışma mantığını araştırırsan indirdiğin dosyayı başkaları da senin bilgisayarın üzerinden indiriyor. Kendileri sunucu barındırmaz tamamen kullanıcıların bilgisayarları üzerinden diye biliyorum yanlışım yoksa
  9. M

2 sene olmuştur sanırım. Arkaplanda mining yapıyor gibi haberleri çıkmıştı baya kullanıcı silmişti
  10. M

yanlış hatırlamıyorsam utorrent satılmıştı. Yeni versiyonları sıkıntılı diye duydum
  11. M

İşlemcim çok ısınıyor

stok soğutucu mu seninki 1756970341 uzun süredir virüs programı kullanmadım genelde şüphelendiğimde işlemci kullanan uygulamalara vs bakıyorum şüpheli varsa uygulamayı silmeyi deniyorum düzelmezse format atıyorum
  12. M

İşlemcim çok ısınıyor

Bilgisayara virüs bulaşmış olabilir mi? Boştayken bu kadar işlemci kullanımı normal değil
  13. M

İ5 12400f Kule Tipi Fan alınır mı?

ona kesin bir garanti veremem kasa içi hava akışı diğer parçaların ısınması ekran kartı vs. termal macun faktörü var. Ama dediğim gibi bende boşta 65 derecelerde olan işlemci sıcaklığı 30 35 derecelere düştü. Oyunlarda da 85 derecelere çıkıyordu. Şimdi 65 e çok nadir bazı oyunlarda geliyor...
  14. M

Her türlü etki eder gençleşirsin. Bütçen fazla yoksa al geç çok düşünme çok ciddi fark olacak zaten
  15. M

stok soğutucunun üstünde gelen macun dışında bir şey sürmedim. 95 fazla söylemişim 85 derecelerdeydi. 20 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyordum ilk defa bu dereceleri görmüştüm zaten :D
  16. M

12400f kullanmadın sanırım. Bendeki bahar aylarında boşta 65 70 derecelerde oyunda 95 derecelere çıkıyordu. Sonra kule tipi soğutucu aldım kasam mesh bu arada. Boşta 35 derece maks oyunda da tam yükde 65 dereceyi hiç geçmedi ortalama 55 derecelerde
  17. M

G6 oled 240 hz şu an kaç tl

yanlış bakmışım sanırım oled yazısını yeni fark ettim 1756405259 sol taraftan 240 hz olarak filtre yapınca bir önceki attığım çıktı sadece Oled olan 22049 tl
  18. M

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Ayrıca şöyle bir sayfa buldum ürün segment bilgisayar garantisi altında. Rampage olarak da üretilmiş sanırım.
  19. M

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Koltuğun mekanizması çoğu firmanın üst modellerinde kullandığı mekanizmayla aynı. Bu fiyata bu mekanizmalı koltuk bulunmaz. İhtiyacı olan alabilir. Ben koltuk alacağım zaman fiyatı yüksek olduğundan dolayı almamıştım. Deri olması terletme yapar. Dezavantajlarından birisi de servisi biraz...
  20. M

❌İndirim Bitti! Anpa Gross PS5 Açılışa Özel 19,990 TL

Konuyu güncelledim. Şimdi instagram adreslerine baktım 5 dakika önce yine playstation paylaşımı yapmışlar. Araştırıp gitmeyenleri mağazaya çekmek için yapıyorlar sanırım. Ya da sosyal medya ekibinin olaylardan haberi yok
Geri