Arama sonuçları: *

1. M

Bu Kutulardan Hangisi İnternet Saha Dolabıdır? İnternet Kutusudur?

Anladığım kadarıyla uzun süredir internet bağlantın yok. Tavsiyem x te instagramda tüm türknet gönderilerine olumsuz yorum yap şikayetvara şikayet oluştur eğer bunları yapmadıysan. Sosyal medyadan firmayı darlamak etkili oluyor. Genelde firmalar sorunlu müşteriyle uğraşmamak için daha hızlı...
  2. M

Fiber Kutusu Aktif Edilmedi

Bu tarz durumlarda firmayı her yerden darlamak lazım sosyal medyada her postun altına yorum falan yapınca daha çok ilgileniyorlar
  3. M

Counter Strike 2 Rekabetçi Rankı Nasıl Açılır

O gözüken derece seçkinin derecesi oluyor rekabetçide her harita için ayrı derecen oluyor ama ana ekranda gözükmez
  4. M

Bu Laptopa Bu Fiyat Nasıl

Ram i 8 gb işlemcisi eskide kaldı aynı fiyata sıfırları mevcut güncel işlemcili vade farksız taksitle alabiliyorsun. ama 8 gb ramli alıyorsan 16 gb a yükseltebileceğin bir notebook baksan daha iyi olur.
  5. M

Hepsiburada'dan Gelen Ölü Pikselli 2k Monitör Değişime Gönderilir mi?

IPS monitörlerde genelde ışık süzmesi oluyor ama biraz da şans işi. Daha önceden dell monitör almıştım baya ışık süzmesi var diye DOA raporu alıp değiştirtmiştim firmaya yeni gelende de vardı ama çok hafifti
  6. M

Türknet İnternet Hızı Sorunu

talep oluşturun online işlemlerden kontrol etsinler
  7. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

indirimin ilk gününün sabahında 1 saatte falan bitmişti sonra 1850 olmuştu mecbur o fiyattan almıştım da ezik sıkıntı yapmıyorsa 1300 de çok iyi fiyat
  8. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

kaça aldın geçen kampanyanın ilk günü yeşil rengi 1550 tlydi sıfırı 1782979602 Termosunuzun yalıtımının bozulup bozulmadığını şu basit testle anlayabilirsiniz: Termosu ağzına kadar kaynar su ile doldurun ve kapağını sıkıca kapatın. Yaklaşık 5-10 dakika bekleyin. Termosun dış yüzeyine elinizle...
  9. M

Betaplus İade Hakkında

Şikayetvar.com a kayıt açabilirsin twitter üzerinden de tüketici deneyimleri gibi sayfalar var buralara konuları yazıp paylaştırabilirsin. Eğer yüksek görüntülenme alırsa firmalar sorun yaşamamak için yardımcı olabilirler
  10. M

Einhell Te-Cd 18/48 Li-İ Vs Bosch Gsb 185-Lı Ev Kullanıcısı İçin Hangisi

https://www.trendyol.com/assur/21v-cift-aku-74-parca-sarjli-darbeli-matkap-komursuz-celik-mandren-vidalama-darbeli-matkap-p-779776548?boutiqueId=61&merchantId=1078708 Trendyolda fiyatı daha ucuz şu anda. Bahsettiğim model bu ucunu döndürerek darbeli matkap delme ve vidalama modu var toplam 3...
  11. M

Einhell Te-Cd 18/48 Li-İ Vs Bosch Gsb 185-Lı Ev Kullanıcısı İçin Hangisi

Ev için kullanacaksan ve çok sık değil de ayda 1-2 kez kullanacaksan ben assur markasının çelik mandrenli modelini aldım. yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum içindeki uçlar çok kalitesiz sadece ama vidalama ve delme için sonradan kaliteli uç alabilirsin ben milwaukee marka vidalam ucu aldım sadece...
  12. M

Steam Rest Of World (Row) Bölgesi Kodları Türkiyede Geçerli mi?

Dünyanın geri kalanıTürkiye içinde etkinleştirilemez yazıyor ürün sayfasında
  13. M

Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi

hayırlı olsun, istanbul içinde yaşıyorsan mağazaya gidip deneyerek almanı tavsiye ederim hem hangisi senin için daha rahat olur ona bakmış olurdun hem de farklı markaları da deneyimleyip öyle karar vermiş olursun
  14. M

Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi

1 yıldır xdrive anka kullanıyorum çok hafif sallanma oluyor ama kendin bilerek salladığında oluyor sabit otururken bir sıkıntı yaşamıyorum malzeme kalitesi de sağlam bir sıkıntı yaşamadım hiç
  15. M

Yardım Taksitli iPhone 15 Pro

Peşin fiyatına taksit kampanyası yok diye biliyorum. Bireysel olarak sadece alışveriş kredisiyle taksitli alabiliyorsun. 1778652943 Bankaların faizsiz kredi kampanyaları oluyor onları kullanabilirsen o şekilde alabilrsin
  16. M

❌İndirim Bitti! DJI Mini 3 RC-N1 Kumandalı Drone 12.899,00 TL

stok gözüküyor şu anda ama 1778229976 sepete ekleyince gidiyormuş
  17. M

Gulmekten öldüm indirim

az önce konu kitlendi yeniden konu açmışsın
  18. M

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

aynen öyle temu ürün teslimatı yapıldıktan 5 gün sonra veriyor parayı trendyolda vs 21 gün sonra
  19. M

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Buna aldırış etme temuda trendyoldaki gibi otomatik değil de manuel de kargoya verildi olarak girebiliyor satıcı. Ben de temu da satış yapıyorum oradan biliyorum. İptal geleceğini düşünüyorum ben
Geri