Aynen hocam bir de her oyunda optimize olup olmama konusu da var. Snap Tap diye de bir teknoloji var o direkt yasaklı diye biliyorum ben zaten. Rapid...
Bence madem alacaksın giriş seviyelerine bulaşmayın. 2K üst seviye oledler 4K fiyatına yaklaşıyor olabilir ama 4K’nın giriş seviyesine ulaşıyordur. 2K’da...
Yukarıda da belirttigim gibi şu ikiliyi aldım;
çoğunlukla valorant cs lol oynayacağım fakat arada da hikayeli oyunlar oynayacağım biraz kararsız kaldım...
Kasanın havalandırması falan iyi dimi bro sıvı soğutucunun fanlarını dışarı yönlendirecek şekilde vs. sadece merak ettiğimden soruyorum hala değerlerinde...
Tabi tabi boştayken de dönmez fanları ama ben daha önce amd kart kullandım boştayken 35 derecelerde oluyordu o kart bu kart boşta 45 50 arası amd soğutma...
Kanka MSI Afterburner'da o fan ayarlarını görüp hatta manuel olarak değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Dert edecek bir konu bence burada yok. Dediğin gibi...
Ekran kartının fan ayarını görebileceğim farklı bir program var mı peki veya arttırabileceğim birde voltaj ayarlasam 200w sabitlesem nasıl olur
1786092360...
Corsair HS80MAX Wireless kullanıyorum aşırı memnunum ses kalitesi, yüksekliği, doğruluğu konusunda hiçbir eq ayarı yapmaya gerek kalmadan çok başarılı...
kalosuz gaming kulaklık alıcam bütçede çok sorun yok 15k ya kadar olabilir logitech x2 lightspeed düşündüm ama biraz eskidi galiba steelseries nova 7 gen 2...
Kanka ben de kısa bir süre önce imzadaki sistemi topladım. İlk iş GoW 2018 kurmak ve oynamak oldu, şu an hikayenin yarısındayım. İşlemcinin sıcaklıkları...