GÜNCELLEME:
Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar. Biraz bütçe dalgalanmaları ve taksit imkanları/imkansızlıkları sebebiyle bazı parçalarda değişiklik...
Evet hocam ben de fark ettim listemdeyken yükseldi bide fiyatı :D Sanırım Lexar'dan devam edeceğim gibi
1784297113
Bir de hocam anladığınız bir konu mu...
Evet hocam fiyatına göre aşırı iyiymiş o zaman. Dikkat etmemişim 4k ve 1080P farklarını teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bu monitörü de listeme...
Tamamdır hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Evet yani sonuç itibariyle bir e-spor oyuncusu veya oynadığı her oyunun en üst rankında oynayan...
Rica ederim. Öncelikle SSD Kingston daha az ısınan enerji yükü azdır. Ömür açısından ucuz ve dediğim gibi satıcıya çok önem veriyorum güvenden dolayı...
Hocam yok kullanıcıyı biraz sıradan çinko pil gibi düşünün öyle BIOS girip OC ayarlarıyla oynamak falan kendisi yapabileceği şeyler asla değil zaten. Öyle...
Şimdi yapacağın işe göre değişir aşşırı overclock manyakları x870 alıyo yada tasarımcı tarzı kişiler çünkü işi gereği işlemci çok calısıyo ve vrmler ısınıyo...