2 yıl Xiaomi Note 13 pro plus 5g kullandım pil konusunda sıfır dikkat hiç önemsemedim pil sağlığıni sağlık şuanda %86 orjinal adaptör ve ara ara 120w turbo...
Arkadaşlar güncelleme; ne 17 pro ne de 17 pro max Antalya Lara bölgesinde neredeyse hiçbir mağazada stok kalmamış 1.5 saat boyunca aradım telefonu yine de...
Anlıyorum hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bence ayar konusu önemli ben biraz farklı düşünüyorum sizlerden bununla ilgili çünkü deneyim...
Yani Pro modele cidden ihtiyacın olacak bir kullanımın varsa alabilirsin ama normal kullanıcı için düz 17 her türlü daha mantıklı bence, cebinden 35K az...
2 yılın sonunda yine pil zayıflıyor sadece %15 seviyesine inmeden istediğiniz gibi kullanın bence. Testlerde var optimize şarj optimize edilmemiş şarj farkı...
Tamamdır hocam biz yine önlemimizi alalım kullanmayacak olduğumuz gereksiz özellikleri vs. kapatalım da sonuç değişmiyorsa değişmesin zaten yapacak bir...
Kardeşimin 14prosu var benden önce almıştı hiç bişeye dikkat etmeden kullandı bende 15 pro var herşeye dikkat ediyordum onun batarya sağlığı 89 benim de 89...
Tamamdır hocam mevcut telefonumda da açık o özellik yeni telefonda da kesinlikle açacağım baya mantıklı bir özellik zaten teşekkür ettim
1778663120
Yok...
Bana da mantıksız geliyordu ama sonunda iPhone'un uygulamaları açık bırakınca hiç güç harcamayacak şekilde dondurduğunu öğrendim ve kabullendim. Bu konuda...
Sallıyorum 3 yıl sonra sağlığın 80 olacaksa 20-80 arasında kullanmış olsan 83 olur yani bu %3 değer için o kadar uğraşmaya değmez bunu anlatmaya çalışıyorum
Az önce denedim yeni öğrendiğim şeylerden biri daha :D Cidden çok iyi bir özellikmiş bunun 120 Hz ekranda çok daha akıcı olacağını varsayıyorum. Ama günün...